Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamananarzeczona

MÓJ MĘŻCZYZNA PO ALKOHOLU

Polecane posty

Gość załamananarzeczona

Mój narzeczony rzadko pije, ale tak jak np wczoraj wiedziałam ze tak to sie skończy. Jego rodzice wyprawiali rocznicę ślubu, cała rodzina najbliższa była. Ja skończyłam pracę o 20:00 a impreza była od 17:00 mówiłam wszystkim wcześniej że posiedze góra do 22:00, dlatego, że następnego dnia mam na rano do pracy ..oczywiście moj narzeczony nie moze przestać pic i juz wybila polnoc a on juz zaczął się rzucać że nigdzie nie idziemy, że on zostaje u mamy i taty ,poszliśmy w końcu a on wojna,ze chce do nich ,ze chce nadal pic ,ze mam isc sobie spać i słuchać się jego. Nie wytrzymałam powiedziałam, że w końcu rozstaniemy się przez takie zachowanie. Rozmawiałam z nim niejednokrotnie. .jak był trzeźwy zeby umial sobie powiedzieć stop. .wczoraj juz nawet zlapal mnie za nadgarski i sciskal. .:( nigdy tak nie robił. .nie wiem już co mam zrobić. .jak z nim rozmawiać. .:(

Gość taki jeden facet 31
nie mogłaś sama isc do domu po 22 ,a on by sobie wypił. Wiesz facet żadko pije a jak już ma okazje i humor to nie może.

Gość gość
a jaki jest na trzezwo?bo to jego zachowanie po alkoholu to szczyt chamstwa

Gość taki jeden facet 31
"jak był trzeźwy zeby umial sobie powiedzieć stop. .wczoraj juz nawet zlapal mnie za nadgarski i sciskal." to już słabo o nim świadczy jak się robi agresywny , uważaj

Gość gość
Zgadzam sie. No i tak naprawde przemoc. Ja bym uwazala na takie zachowania po alko, co z tego ze rzadko pije. Wylazi co w jim siedzi naprawde

Gość załamananarzeczona
Przeklina też strasznie..a jak nie wypije to spokojny. . Jak to ktoś mądry mi powiedział. . Słowa pijanych to myśli trzezwych. .