Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co mam dalej robic

Polecane posty

Gość gość

witam,mam taki problem.jestem z kims chociaz go nie kocham ale moj syn go zaakceptowal i bardzo go lubi po czesci zastapil mu ojca ktorego nie ma moj syn .jestem po rozwodzie zeby nie bylo..co mam robic czuje ze sie mecze w tym zwiazku dluzej nie moge ale skrzywdze tym swojego syna ,ktory sie z nim zżył..:(

Gość gość
myslalam ze z czasem pokocham go ale nie umiem jestem bezsilna..

Gość gość
czy sa tutaj matki ktore same wychowuja dziecko ?/

Gość gość
oki no trudno nikt nic nie podpowie

Gość gość
co masz robić..... hmm nie uważałaś jak robisz to teraz rób jak uważasz :(

Gość gość
to kara za to że myślałaś a nie kochałaś ,chciałaś chłopa z wygody to teraz masz

Gość gość
Ja wychowuje samotnie . I nie jestem z nikim z przymusu. Jesli Ci zle odejdz poczujesz sie lepiej. Ale blad zrobilas zrzywajac go z synem. Ciezko mu moze byc skoro sie przywiazal. Pomysl tez o tym. Ja nie mace dziecku w glowie . Jestem sama i czekam asz podrosnie na tyle ze zrozumie. Chyba ze poznam wyjatkowa osobe ktora pokocham. To moze inaczej to bedzie wygladalo.

Gość gość
a skoro to już drugi na poważnie z którym ci nie wyszło a miało wyjść to znaczy że masz zimne serce

Gość gość
Odejsc oczywiscie. Nie mozesz poswiecic osobistego szczescia dla dziecka bo dziecko tez nie bedzie szczesliwe majac sfrustrowana matke. A za jakis czas dzieciak i tak o nim zapomnie.

Gość gość
dziekuje za odpowiedzi wlasnie chyba chcialam kogos miec dla syna bo brak mu ojca a ja ...ja sie teraz nie licze w sumie zrobilam t dla syna nie biorac swoich uczuc pod uwage to teraz mam za swoje

Gość gość
A powinnaś się liczyć Ty i... powinien liczyć się dla Ciebie ten facet, który zaakceptował Ciebie wraz z synem :) Obu "facetów" potraktowałaś jak rzeczy :(

Gość gość
Jesli masz jakies pytania w zwiazku z partnerem, napisz do mojej wrozki Sofii. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
nie kocham tego kogos jstem z nim bo jestem seks moze nie istniec dla mnie,pozatym zawsze liczyl sie tylko syn i on byl najwazniejszy nie ja ..tak juz mam wiec kazdy nastepny facet i tak bedzie wybrany pod katem tego czy zaakceptuje synka a potem dopiero ja sie licze

Gość gość
uuuppp