Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

to ja gość od Namysłowa opuszczam tą żałosną kafeterie

Polecane posty

Gość gość
Up

Gość gość
Up

Gość gość
Up

Gość gość
a ten dalej o tej pipidówie?

Gość gość
Napisałem ci tu powyżej długie komentarze z 15:30 ,15:42 ,15:46 ,15:52 i 16:02 poczytaj i odpisz

Gość gość
Up

Gość gość
Up

Gość gość
a ten dalej o tej pipidówie?

Gość gość
to nie pipidowa bo sa setki mniejszych brzydszych biedniejszzych i gorszych miast od namyslowa to one to pipidówy dlaczego wiekszy i lepiej rozwiniety namyslow uznajesz za dziure a gorzej rozwiniete mniejsze biedniejsze miasta gdzie jest mniej wszystkiego nie uznajesz?

Gość gość
ty dalej swoje ile zdjec filmikow linkow informacji mam ci jeszcze zamiescic bys zrozumiał ze sa mniejsze brzydsze gorsze mniej rozwiniete i biedniejsze miasta od namyslowa z wysokim bezrobociem je uznawaj za dziuuuury a nie namyslow

Gość gość
nikogo nie obchodzi jakaś zapyziała mieścinka

Gość gość
gdzie mgła konie dusi :D

Gość gość
to nie jest zapyziala miescinka bo sa setki mniejszych brzydszych gorszych miast od namyslowa nawet s Vaduz 9490 Liechtenstein Pogoda: Vaduz Przewaga chmur · 21 °C 20:33 Fakty w skrócie Vaduz – stolica i drugie co do wielkości miasto Liechtensteinu. Znajduje się w środkowo-zachodniej części kraju, w regionie Oberland, bezpośrednio przy granicy ze Szwajcarią, na prawym brzegu Renu, u podnóża pasma górskiego Drei Schwestern w Alpach ...Wikipedia Liczba ludności: 5 270 (2013) Powierzchnia: 17,3 km² Źródła (między innymi):: Organizacja Narodów Zjednoczonychtolica tego kraju jest mniejsza

Gość gość
..a asfalt na noc zwijają :P

Gość gość
Co on wypisuje za pierdoły ja jestem z namyslowa i to jest taka dziura ze szok już nie mogę sie doczekać kiedy z tej wiochy wyjadę

Gość gość
Vaiaku Tuvalu Fakty w skrócie Vaiaku – miejscowość w Tuvalu położona na wyspie Fongafale. Jest administracyjnym centrum kraju i jego faktyczną stolicą. Powierzchnia miejscowości wynosi 0,11 km², w 2002 roku zamieszkiwało ją 498 osób, a w 2012 roku – 638.Wikipedia Liczba ludności: 516 (2002)

Gość gość
20;40 nie jestes z namyslowa nie podszywaj sie bo namyslow nie jest dziurą bo sa setki mniejszych brzydszych biedniejszych gorszych i mnej rozwinietych miast pod namyslowa to one sa dziurami nie namyslow

Gość gość
jest aż taką dziurą, że on sam pisze jego nazwę małą literą :P

Gość gość
To dziura jakich mało kończę szkole i spirdalam jak najdalej od tej wiochy

Gość gość
oczywiście, że jest dziurą. Jest MEGADZIURĄ nie ma tam kompletnie NIC do roboty dla ludzi o horyzontach choć odrobinę szerszych niż zakupy w bierdrze i kebab w piątkowy wieczór. Mieszkałem tam 19 lat i dzień w którym po maturze się z tego zadoopia wyniosłem był jednym z najszczęśliwszych w moim życiu 🖐️

Gość gość
nie jest dziurą jakich mało bo sa setki mniejszyyyyyyych biedniejszyyyych gorszych i mniej rozwinietych miast i wszystkie wsie ktorych jest kilka tysiecy

Gość gość
jak jest megadziura jak nie ma nu do roboty i nic ciekawego sie nie dzieje dzosiaj mnostwo filmikow zamescilem o wydarzeniach i atrakcjach w namyslowie w tym temacie dobrze wiesz bo dzis zamiescilem filmiki a nie chciales obejrzec obejrzyj

Gość gość
to one sa dziurami nie namyslow x jest aż taką dziurą, że on sam pisze jego nazwę małą literą :P :P

Gość gość
miasto w województwie opolskim, w powiecie namysłowskim położone nad Widawą.. Miasto jest położone w granicach historycznego Dolnego Śląska. Siedziba gminy miejsko-wiejskiej Namysłów. W latach 1975–1998 miasto administracyjnie należało do starego woj. opolskiego. Prawa miejskie uzyskano ok. 1249 roku

Gość gość
zamiescilem te filmiki z wydarzen i atrakcji namyslowa obejrzyj je tam sie duzo rzeczy dzieje obejrzyj w tym temacie widziales inki ale nie chciales wejsc obejrzysz to sie dooooooowiesz ze dzieje sie barszo duzo namyslow to nie dziura bo sa setki mniejszych brzydszych biedniejszych i gorszych miast

Gość gość
W mieście bardzo silnie rozwinął się przemysł spożywczy (zakłady ziemniaczane, wytwórnia lodów Nestle), a także przemysł piwowarski (Browar Namysłów) oraz przemysł elektrotechniczny, metalowy i obuwniczy. W mieście znajduje się stacja kolejowa, z której odjeżdżają pociągi w kierunku Oleśnicy (i dalej Wrocławia) oraz Kluczborka i Lublińca (linia do Lublińca). Spis treści 1 Nazwa

Gość gość
Wszystkie wioski, których nazwy są pisane małą literą to MEGADZIURY.

Gość gość
ile razy mam pisac ze setki mniejszych gorszych brzydszych miast od namyslowa to meeeeeeeeeegagigadziury a Namyslow przy nich to metropolia zroozum to

Gość gość
małą literą? więc to naprawdę MEGADZIURA :P

Gość gość
tylko nazwy MEGADZIUR piszą małą literą