Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

to ja gość od Namysłowa opuszczam tą żałosną kafeterie

Polecane posty

Gość gość
gość od homocwela nie porównuj małego miasta do dużego czemu namysłów uznajesz za dziurę przecież jeśli już rozumiesz to są gorsze dziury od namysłowa czyli setki mniejszych brzydszych biedniejszych i gorszych miast od namysłowa i wszystkie wsie ps warszawa poltorejmilionowa ma tylko 10 teatrów czyli tez jest dziurą bo poltorejmilionowe miasto powinno mieć 40 teatrów nie tylko 10

Gość gość
Zagraniczna restauracja gyros hahaha już dawno sie tak nie uśmiałem i nie pisz już o tej dziurze i wsi

Gość gość
PS w Namysłowie W NAMYSŁOWIE WYSTARCZY TYLKO 1 BASEN 5 HOTELI DWIE SAUNY ITD TO JAK NA 16 tysięczne miasto BARDZO DUŻO A CO TO JEST 10 TEATRÓW NA 1,7 MILIONOWĄ WARSZAWE CO? NAMYSŁÓW 16 tysięczny Namysłów gdyby miał tylko jeden teatr to procentowo miał by więcej teatrów w przeliczeniu na liczbę mieszkańców i wielkość miasta więcej niż warszawa czyli twoja warszawa to też dziura

Gość gość
PS Naszym teatrem w Namysłowie jest dom kultury bo tam się takie same spektakle jak w normalnym teatrze odbywają więc co to za różnica czy on nazywa się teatr czy dom kultury skoro spektakl to spektakl resztę ludzi nie obchodzi

Gość gość
Gyros zagraniczna restauracja buhaha dawno sie tak nie uśmiałem i przestań o tej wsi pisać wreszcie

Gość gość
Ps czemu nie zauważasz że setki mniejszych brzydszych biedniejszych i gorszych miast od Namysłowa i wszystkie wsie do miasta namysłów to są "gorsze dziury" czemu tego nie widzisz ?

Gość gość
Poczytaj komentarze na 11 stronie o zagranicznych restauracjach w Namysłowie akurat tak się składa że są

Gość gość
To tylko nazywa się gyros express ale w niej zagraniczne dania podają idioto nazwa myli tak ktoś nazwał i jest może oprócz polskiego gyrosa podają zagraniczne dania nie wiem dlaczego tą restauracje tak nazwali jak cię to ciekawi to zapytaj właściciela

Gość gość
ty gościu od homocwela po co mi piszesz o teatrze przecież ty nigdy nie byłeś w teatrze a ja byłem w kilku teatrach we wrocławiu oraz we wrocławiu w teatrze muzycznym i operetce i w teatrze w opolu a ty ty nawet nie wiesz co to jest teatr

Gość gość
gościu od namyslowa weź się tak nie spi naj bo zachowujesz się jak 5 latek który dostał slowotoku. Jakąś tragedia. Wszystkim chcesz udowodnić ze nie maja racji a prawda jest taka ze ten Namysłów to dziora i brzydka wies jakich wiele na dolnym SL. Wgl tam są przeważnie brzydkie wsie i miasta

Gość gość
PS idioto po co ci w Namysłowie jakieś teatry opery srery d**erery kolki mizerery co? Przecież ty przegrywie nigdzie nigdy nie byłeś i tak cały dzień bez przerwy jesteś na kafe nigdzie nie wychodzisz i jedyną twoją rozrywką jest obrażanie mnie na kafe więc co by ci to zmieniło gdybyś się przeprowadził do Namysłowa? Skoro z tych rzeczy nigdy nie korzystałeś

Gość gość
Ile razy mam c***isać i zamieszczać linki do Google maps i Wikipedii że Namysłów to nie jest wieś tylko miasto ps czemu we wszystkim muszę sie z wami zgadzać przecież nie zawsze macie racje ps ja jeżdżę po Polsce i mnóstwo mniejszych brzydszych i gorszych miast od Namysłowa widzę że odnoszę wrażenie że NAMYSŁÓW PRZY NICH TO METROPOLIA PS CZEMU NIE MOGE MIEĆ SWOJEGO ZDANIA I ZAWSZE MUSZE SIE Z WAMI ZGADZAĆ?

Gość gość
ps wy nawet w warszawie nie macie muzeum ziemi i parku rozrywki i juraparku a na opolszczyźnie jest czyli jurapark krasiejów zobacz sobie na necie z roku na rok jest tam coraz więcej atrakcji jest ich mnóstwo ps jest tam też tunel czasu byłem tam kilka razy bo mam tam 60 km

Gość gość
w opolu jest skansen muzeum wsi opolskiej ps też byłem kilka razy w brzegu jest piękny zamek byłem tam raz on nazywany jest śląskim wawelem ps na opolszczyźnie są góry opawskie (pokrzywna gdzie wczoraj byłem) jest też góra świętej anny gród rycerski w byczynie itd...

Gość gość
namysłów nie jest brzydki bo widziałeś filmik namysłów i okolice z nieco innej perspektywy wielokrotnie więc wg tego filmiku napisz co jest brzydkiego w namysłowie ps czemu namysłów nazywasz wsią przecież to miasto tyle razy ci link do google maps zamieszczałem ...

Gość gość
no i co z tego ? obrzydziłes nam to wszystko do granic !!

Gość gość
A o sssooo chocii???

Gość gość
PS jak się pytam w polkowskiem i sąsiednich wsiach o Namysłów i pytam się czy wg was namysłów to dziura część osób mówi że tak część że troche tak niektórzy to nie dziura a jedna koleżanka powiedziała że namysłów z pewnością nie jest dziurą kilka osób powiedziało s********j co mnie to/Namysłów obchodzi jeden powiedział nie wiem co przez to rozumiesz więc zdania są podzielone więc komu przyznać rację :(

Gość gość
Aaaa o rasje chossi!

Gość gość
Czy ci wszyscy których pytałem o zdanie są idiotami bo nie wchodzą na kafe? I nie piszą na żadnym innym forum i nigdy nie pisali?

Gość gość
taaak, trzeba psychicznemu przyznać racje

Gość gość
Gość od homocwela ile masz lat i jak masz na imię nazwisko mnie nie obchodzi tylko imię i wiek i czy mieszkasz w warszawie jeśli tak to na jakiej dzielnicy

Gość gość
Taaaa polej nie piertol!

Gość gość
Psychiczni są wszyscy mieszkańcy Namysłowa nie ja bo są tacy głupi bo nie promują Namysłowa nie spamuja nie trollują i nie udowadniają że Namysłów to nie dziura niby czemu tego nie robią by udowodnić i wypromować to miasto tylko ja za nich muszę to robić :(

Gość gość
Pytam gdzie mieszkasz ile masz lat jak masz na imię ja MATEUSZ 18 LAT POLKOWSKIE 4,46-146 DOMASZOWICE

Gość gość
no to żeś wypromował :D :D :D

Gość gość
Ty chcesz abym ja zaraz zadzwonił do twojego ojca ze piszesz ciagle o tej wsi i inne bzdury

Gość gość
Dlaczego w polkowskiem i Namysłowie znajomi postrzegają mnie za psychola i dziwaka? Przecież powinni mi podziękować ze wypromowałem miasto namysłów a mnie od idiotów i debili wyzywają pogardzają mną i mnie nie lubią za co? Przecież powinni się cieszyć a jak zwykle nikogo to nie obchodzi że pisze o Namysłowie przecież im to mówię a nikogo to nie interesuje i każdy mnie ignoruje czemu przecież nie jestem idiotą ile razy mam udowadniać

Gość gość
Dobrze wiesz że namysłów to miasto skoro jesteś taki mądry to czemu w Namysłowie nie jestem lubiany przecież powinni mi za to podziękować jak znajomym z Namysłowa mowie że dzień w dzień pisze całymi dniami na forach internetowych o Namysłowie to każdy się mnie pyta po co ty to robisz? Oraz co za pojeb a jeden mi powiedział czemu ty masz takie niedojebanie mózgowe będziesz dalej pisał o Namysłowie to ktoś ci kiedyś w pieprzy bo mieszkasz blisko Namysłowa czyli mniej więcej wiedzą gdzie mieszkasz a jeden mi ciągle gada twoi rodzice zrobili cie na próbę i potem zapomnieli zabić czemu oni mnie za idiotę uznają

Gość gość
Czemu każdy w Namysłowie mnie za idiotę uznaje co? Przecież jestem normalny ?