Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

to ja gość od Namysłowa opuszczam tą żałosną kafeterie

Polecane posty

Gość gość
jest jeszcze cyrk wesole miasteczko sa inne koncerty kabarety dalej twierdzisz ze sie nic nie dzieje?

Gość gość
Na huj te linki dajesz jak nikt tego nie ogłada i wszyscy wiedza ze to dziura i wiocha zabita dechami

Gość gość
To nie jest dziura dalej twierdzisz że nic się nie dzieje czemu jeśli już namysłów za dziurę uznajesz to mniejszych brzydszych biedniejszych i gorszych miast za gorsze dziury i pipidówy nie uznajesz przecież w tych miastach kompletnie nic nie ma mają mniejszą liczbę miejsc pracy obiektów gastronomicznych sklepów banków rozrywki kultury pracy niż w Namysłowie i są mniejsze brzydsze i gorzej skomunikowane napisz dlaczego stawiasz je na równi z Namysłowem przecież do Namysłowa to są dziury sto razy gorsze niż namysłów i to megadziury czemu uznajesz je za takie same dziury jak namysłów przecież są gorsze brzydsze gdzie nic nie ma i nic się nie dzieje większość tych mniejszych miast od Namysłowa nie ma nawet poprawczaka domu dziecka szpitala a namysłów ma w tych miastach jest kilka razy mniej sklepów niż w Namysłowie i Namysłów ma dwie galerie handlowe małe bo małe ale są może nie wyglądają jak galerie (widziałeś filmiki) ale są i ważne że są tam w miare fajne sklepy a w tych miastach nawet jednej takiej nie ma to dalej na równi z Namysłowem je dajesz to do Namysłowa to dziury i megadziury zwłaszcza wołczyn Syców Bierutów co nawet szpitala basenu galerii handlowej nie mają czemu je dajesz na równi przecież są o wiele wiele gorsze brzydsze i paskudne

Gość gość
Obejrzyj te filmiki tylu ofert kulturalnych poza Opolem w żadnym mieście na Opolszczyźnie nie ma w Namysłowie sie najwięcej po Opolu dzieje a ty dalej uznajesz za dziurę i stawiasz na równi Namysłów z mniejszymi miastami ty nigdy mniejszych miast nie widziałaś zwłaszcza bierutowa wołczyna czy Sycowa nie wspominając o Grodkowie

Gość gość
Up

Gość gość
to są filmiki z ofertą kulturalną namyslowa nie obejrzysz to sie nie dowiesz o ciekawych wydarzeniach w namyslowie nie obejrzysz to dalej bedziesz twoierdzić ze nic ciekawego sie nie dzieje przecież dzieje sie calkiem sporo obejrzysz to sie przekonasz do ciebie nic i zaden dowód nie dociera staram ci sie jak moge ci udowodnic ze to nie dziura i calkiem sporo sie dzieje a ty dowodów nie dopuszczasz obejrzyj to sie przekonasz jakie fajne rzeczy sie dzieją w namyslowie nie dopuszczasz zadnych dowodów a uznajesz namyslow za dziure nie twierdz ze nic sie nie dzieje w tych filmikach ci udowadniam ze sporo sie dzieje wiec obejrzyj robie wszystko by ci udowodnic ze namyslow to nie dziura a ty dalej swoje obejrzyj filmiki

Gość gość
Nie oglądamy filmów o dziurach zabitych dechami

Gość gość
Obejrzyj filmiki to się dowiesz jakie ciekawe rzeczy się dzieją w Namysłowie i nie pleć bzdur że nic się nie dzieje bo sie dzieje klikniesz w linki obejrzysz to się dowiesz że oferta kulturalna w Namysłowie jest całkiem spora ty żadnych dowodów nie uznajesz a dalej swoje piszesz nie dopuszczasz dowodów które ci hejterze przedstawiam nie oglądasz filmików na których są dowody nie obejrzysz a dalej za dziurę uznajesz staram się jak mogę tracę nerwy życie poświęcam tak jak mój czas i żyły wypruwam by ci udowodnić na wszystkie możliwe sposoby że namysłów to nie jest dziura a ty dalej swoje i ani drgnies czemu mimo dowodów cie nie przekonam że namysłów to nie jest dziura i mimo dowodów zdania nie zmienisz i dobrze wiesz że są gorsze jak ty twierdzisz"dziury i megadziury " od Namysłowa chodzi o setki mniejszych miast i wszystkie wsie osady przysiółki itd obejrzyj filmiki (ps staram się jak mogę robię wszystko by ci udowodnić a ty nic i dalej swoje napisz dlaczego tak piszesz mimo że wiesz że wszystkie wsie i setki mniejszych gorszych miast to dziury i megadziury do Namysłowa to czemu tak piszesz napisz szczerze

Gość gość
nikogo nie interesuje grajdołek na prowincji

Gość gość
Namysłów to nie dziura bo są setki mniejszych brzydszych biedniejszych miast gorszych miast gdzie nic nie ma i sie nie dzieje obejrzyj te filmiki one udowadniają że w Namysłowie całkiem sporo sie dzieje i że to nie dziura ani nudne miasto

Gość gość
nikogo nie interesuje grajdołek na prowincji

Gość gość
Obejrzyj skąd ty te słowa bierzesz obejrzyj czemu nie dopuszczasz zdzirski hujowaty hejterze moich filmików i dowodów obejrzyj pojebie że są setki mniejszych brzydszych biedniejszych i gorszych miast od Namysłowa czemu nie obejrzysz przecież robię co mogę byś przestał uznawać namysłów za dziurę

Gość gość
Dlaczego do ciebie nic nie dociera nic kompletnie robie co mogę byś przestał uznawać namysłów za dziurę ile filmików zdjęć informacji ci zamieściłem a ty dalej swoje czemu mimo dowodów nie zmienisz zdania o Namysłowie co? Do ciebie nic nie dociera kompletnie nic jakie dowody mam ci jeszcze przedstawić co jesteś taki mądry to co w Namysłowie jest nie tak że uznajesz namysłów za dziurę no napisz ?

Gość gość
Widzę, że twoje opóźnienie umysłowe nie pozwala ci zaakceptować faktów. To masz fakty wyłożone łopatologicznie: - nikt tu nie lubi Namysłowa, bo nim spamujesz od kilku miesięcy codziennie - nikt cię nie lubi, bo spamujesz - nikt zaś nie lubi spamerów - nikogo tutaj Namysłów nie obchodzi - nazywamy Namysłów dziurą, bo ciebie to wkurza, ludzie zaś lubią cię wkurzać - bo nikt cię nie lubi - bo jesteś SPAMEREM - nikt nie hejtuje Namysłowa bez powodu - powodem jesteś TY

Gość gość
Tym powodem jest wysrany z pampersa Mateusz Kołbuc który wyparł się swojej prawdziwej matki z Jutrosina

Gość gość
A czy w Namysłowie jest budka telefoniczna czy telefon jest tylko u sołtysa?

Gość Eustachy Motyka
TU NIE MA TELEFONU

Gość gość
Znowu zaczynasz dobrze wiesz że w w Namysłowie nie ma sołtysa bo to jest miasto po pierwsze i w Namysłowie są dziesiątki budek telefonicznych idioto

Gość gość
Ja pojadę gościu od homocwela do Namysłowa i jedną bądź dwie budki telefoniczne ukradnę i ci nimi p*********le a tak na serio gdybym nigdy nie spamował o Namysłowie to nie uznawał byś go za dziurę przecież dziurą nie jest bo w tym temacie na wszystkich 9 stronach mnóstwo linków zdjęć filmików i informacji o Namysłowie zamieściłem ps dobrze wiesz że to miasto nie wieś tylko miasto i że wszystkie wsie i setki mniejszych brzydszych biedniejszych i gorszych miast od Namysłowa to dla Namysłowa dziury

Gość gość
Tak to jest jak jego staryti pampers maxu dry

Gość gość
Czemu ja jestem powodem hejtu na namysłów dobrze wiesz że wszystkie mniejsze miasta od Namysłowa dla Namysłowa to dziury po drugie nie mieszkam w Namysłowie ps nie jestem jedyną osobą w powiecie namysłowskim po czwarte 99 procent ludzi w powiecie namysłowskim jest normalna jak reszta Polaków reszta to debile 99 procent mieszkańców powiatu namysłowskiego nie wie że jest takie forum jak kafeteria bo oni Znają tylko FACEBOOK JA JESTEM JEDNĄ Z NIEWIELU MIESZKAŃCÓW POWIATU NAMYSŁOWSKIEGO KTÓRA NIE MA KONTA NA ŻADNYCH PORTALACH SPOŁECZNOŚCIOWYCH W TYM NA FACEBOOKU JA W NAMYSŁOWIE BARDZO MAŁO OSÓB ZNAM WIEC NIE WIEM JACY SĄ CZY SĄ NORMALNI CZY DEBILE ZNAM W NAMYSŁOWIE MOŻE KILKANAŚCIE MOZE GORA DWADZIESCIA KILKA OSÓB WIĘKSZOŚĆ JEST NORMALNA PS WIĘKSZOŚĆ MOICH ZNAJOMYCH Z NAMYSŁOWA WG MOJEJ OCENY UDAJE ŻE MNIE LUBI MOŻE TYLKO DWIE OSOBY MNIE LUBIĄ A RESZTA NIE

Gość gość
Dobrze wiesz że namysłów nie jest takim złym miastem bo tyle razy ci udowadniałem gdybyś nie miał wyboru i byś musiał zamieszkać w Namysłowie (gdybyś nie miał wyboru bądź byś zmienił zdanie o Namysłowie) to zamieszkał byś blisko tych miejsc do których często chodzę jak te na filmikach moich? Czy byś wybrał osiedla w Namysłowie gdzie nie chodzę i te osiedla na uboczu gdzie do nich bym nie miał po drodze czy na wąskiej uliczce gdzieś na przedmieściach miasta Namysłów (pewnie i tak byś mnie nie chciał poznać i widzieć)

Gość gość
Napisz mi szczerze czy serio uznajesz namysłów za dziurę i piszesz że miasto namysłów to dziura i wiocha przecież dobrze wiesz że to jest miasto czy robisz to celowo i specjalnie jak pisałeś powyżej że tak piszesz tylko dlatego żeby mnie wkurzać i denerwować czy tylko udajesz że UWAŻASZ MOJE MIASTO ZA DZIURĘ SERIO PYTAM BO NIE ROZUMIEM

Gość gość
PS to że ja kiedyś pisałem że Wrocław warszawa łódź to dziura to pisałem tylko by ciebie zdenerwować tak jak ty mnie denerwujesz wpisami przecież ja tych miast nie uznawałem nie uznaje i nie będę uznawać za dziury pisałem tak celowo byś zauważył jak to jest być hejterem i obrażać wszystko i wszystkich ...

Gość gość
Namysłów Pogoda: Namysłów Częściowe zachm. · 27 °C 16:01 Fakty w skrócie Namysłów – miasto w województwie opolskim, w powiecie namysłowskim, położone nad Widawą. Miasto jest położone w granicach historycznego Dolnego Śląska. Siedziba gminy miejsko-wiejskiej Namysłów.Wikipedia Liczba ludności: 16 297 (2008) Powierzchnia: 22,62 km²

Gość gość
No odpisz

Gość gość
Up

Gość gość
Up