Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kto zostaje kochanka charakter

Polecane posty

Gość gość

Jaki charakterem ma kobieta, która ma predyspozycje do bycia kochanka?Nie hodzenie mi o mężatke, kora chce się pobawić ale o kobietę wolna. Czy jest mansilny charakter, gotowa na ukrywanie się, tajemnice itp czy przeciwnie to osoba o niskim poczuciu własnej wartości?

Gość gość
Oj to bardzo różnie. Kochankami zostają kobiety z silnym i słabym charakterem. Te silne to najczęściej tzw. typ zimnej su/ki, która wie, że facet ma żonę i nie zamierza się rozwieść, ale spotyka się z nim, bo jest jej z nim dobrze, dobry seks, korzyści finansowe, spędzanie czasu, wyjazdy itp. Taka nawet nie chce stać się żoną i zienia kochanków,, jak jej się znudzi. Drugi typ, te bardziej spokojne, nieśmiałe, to najczęściej takie, które facet "omotał", czyli np. powiedział, że nie ma żony, albo że ma, ale są w trakcie rozwodu, nie układa im się itd (oczywiście nie zamierza się rozwieść) a kochanka naiwnie mu wierzy, zakocha się i tak trwa w tym układzie, choć cierpi.

Gość gość
Znam taka. Jak jej powiedziałam, że jej "facet"przecież się w życiu nie rozwiedzie i kawał niego cwaniaka, o malo mi oczu mi nie wydrapała, bo to nie jego wina, bo ma tka wstrętem żonę itd....:D