Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anetaka

awaria samochodu

Polecane posty

Gość anetaka

Mam problem z autem- ciężko utrzymać mi tor jazdy, generalnie problemy z układem kierowniczym. Szukam dobrego mechanika, który specjalizuje się w takich problemach. Najlepiej woj. lubuskie.

Gość kreta88
Objawy pasują do awarii przekładni. Mój chłopak miał to samo ze swoim samochodem i korzystał z pomocy Auto-Rege. Mają swoje warsztaty w kilku miastach Polski, a jeśli nie mieszkasz blisko żadnego z nich możesz skorzystać z współpracy wysyłkowej- duża wygoda. Profesjonalny serwis, wszystko wytłumaczyli na miejscu.

Gość MichalinaS
Ktoś już wyżej wspominał, więc dołączam się do poleceń Auto-Rege. Mój tata wymieniał u nich przekładnie w Zielonej Górze. Wszystkie niezbędne części mieli dostępne na miejscu, więc wymiana od ręki.

Gość Maria888
Na problem z maglownicą odpowiedź jest tylko jedna - Auto Rege :) Warto skorzystać z opcji wysyłkowej, to naprawdę szybka procedura bo najpierw oni do nas wysyłają maglownicę a dopiero potem my odsyłamy naszą. Popieram przedmówców i polecam.

Gość JusiaP
Tak to prawda - Auto Rege to naprawdę dobra firma. Oprócz opcji wysyłkowej mają też kilka filii w różnych miastach Polski. Warto się udać bezpośrednio do nich bo profesjonalny montaż takiej maglownicy też jest bardzo ważny. A przy okazji załatwicie wszystko na miejscu więc nie stracicie czasu.