Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

komputer czy taki kiepski

Polecane posty

Gość gość
nie trup bo sam ma E2140 taktowany zegarem 1,6 GHz (8x200 MHz) i 3 gb ramu karta NVIDIA GeForce 9800 w stare gry zagra np Crysis, Call of Duty: Modern Warfare 3.

Gość prawictwo pospolite 152
ja mam tak samo starego kompa

Gość gość
Linux sprawe zalatwi- tani, lekki i nie potrzebuje zamulacza antywirusa!

Gość gość
dzięki za porady.faktycznie dokupię 1GB ramu. ale mysle ze format koniczny ,bo na bank jest zawirusowany, bo przez pierwsze lata tak nie zamulal a przeciez parametry mial takie same. zalezy mi na tym kompie bo ma duzy monitor i fajnie oglada sie filmy,lepiej niz na laptopie. i z racji ze w tym monitorze jest wbudowany komputer to malo miejsca zajmuje.

Gość gość
jeszcze w kwestii oszczędności w zakresie części, możesz zajrzeć do http://shoplet.pl/ - mają spory wybór - dobry jakościowo używany sprzęt możnau nich dostać

Gość gość
żadne dokładanie ramu tu nie pomoże. Lepiej kupić choćby używaną płytę z jakimś prockiem i żeby byla już na ddr'y trójki. Na allegro jest tego od groma i za 250-300 zł można coś sensownego znaleźć.

Gość Spokogość
Komputer wieczny nie jest. To, że wcześniej miał świetne parametry jak teraz nie znaczy, że dalej jest super. Części się zużywają a nie robienie przez tyle czasu formata tylko powoduje, że szybciej Ci padnie.. Ja ostatnio właśnie podrasowałem sobie kompa.. Mam go 3 lata a już z 3 razy był format grany. Dołożyłem procesor 3.9 GHz , dołożyłem 8 GB ramu i chłodzenie dodatkowe założyłem. Komp śmiga jak szalony. Jeśli chodzi o sklep to kupowałem na electro.pl tanio wszystko wyszło. Na przyszłość radzę częściej zajmować się tymi sprawami bo jak padnie w końcu to tylko raz

Gość gość
Ale matoly to piszą... tluki. Teraz potrzeba 2 rdzenie do przeglądania internetu bo obsrane reklamy we flashu tak robią.ram nic nie pomoże ani format.tylko nowy procesor, minimum core2duo.pisał informatyk 20lat w zawodzie.