Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam dość tych bab z korpo na tym forum a wy?

Polecane posty

Gość gość

Masakra jakie one tu na wielu tematach się wywyższają i jak się jarają tym, że pracują w szklanych biurowcach mają dress cody i czelndże a prawda jest taka że biegną w wyścigu szczurów, nie są szanowane i poniżają się tyrając nieludzkie nadgodziny za grosze. Na wszystkich tematach toczą pianę i wmawiają normalnym ludziom, że ich praca jest najcudowniejsza a wszyscy inni to śmiecie. Też to zauważyłyście?

Gość gość
One nie pracują w korpo, one leczą kompleksy za niespełnione marzenia. Siedzą w domu na mopie i się nudza.

Gość gość
zauważyłyśmy, że to kolejny tego typu temat na tym forum i zapewne nie wiesz o czym mówię :o tak, tak wiemy....

Gość gość
Autorko też to zauważyłam. To ja zakładałam temat o koleżance (byłej) która mi w twarz powiedziała że jest lepsza bo pracuje w korporacji a nie tak jak ja w szkole :)

Gość gość
ale już ryjecie beret tymi tematami o korpo

Gość gość
Co to kogo obchodzi kto gdzie pracuje lub nie. Ale widac ze Ciebie autorko cos mocno uwiera. Pewnie im zazdroscisz albo czujesz sie gorsza.

Gość gość
Mój brat pracował jakiś czas w korpo i mówił mi ze te kobiety stamtąd to tzw.napalone milfy. Mamuśki które na wigilii firmowej i wyjeździe chlaly gorzej niż faceci i pchaly się do młodszych chłopaków podrywając ich. Ogólnie matki dzieciom a napalone jakby mąż im nie dawał. Tam pracują takiego typu osoby.

Gość gość
Brat mi mówił ze większość taka była i ze mega mu się nie podobały osoby stamtąd myślał że kogoś zapozna nawet jedna go podrywala ale mówił mi ze są ohydne z tym swoim zachowaniem i odpychajace. Znalazł sobie normalna szczera skromna dziewczynę. Nie z korpo.

Gość gość
Bo one chcą dorównać facetom. Żaden normalny facet nie chce być z babochłopem

Gość gość
no, no i co jeszcze ci ten brat mówił, bo strasznie mnie absorbują twoje rodzinne pikantne historyjki :D

Gość gość
Ja nie widze zadnych korpo ludzi na kafe. Tylko widac jedna nieszczesnice, ktora nie ma co robic z zyciem i spamuje. Nie karmic trollicy i prowokatorki

Gość korporacyjna milejdi
wyż, wyż, wyż, wyyyyyż, wyż, wyyyyyyż, wyżuuuu, wyżuuu!!! wywyższu, wywyższuuuu! żeby prawdzie stało się zadość to wywyższyłam się :D

Gość gość
a ja mam dość tych tematów o tm jak się korpo wywyższają. no kur/wa ileż można? założyłyście już chyba z 5 takich temacideł w ostatnim czasie to na ch...j zakładać szósty? aż tak musicie się dowartościować? na kafe? ale żałosne jesteście

Gość gość
nie wiem dlaczegoniby ktos mowi ze to jedna i ta sama osoba. ten temat nie jest mój...ja w takim stylu nie pisałam w żadnym poście i zwyczajnie nie umiem w ten sposób pisać. A pisałam o kolezance w korpo co ma się za lepszą od doktora z uczelni bo więcej zarabia

Gość gość
dobra poje/bko ile razy jeszcze napiszesz o tej swojej koleżance z korpo co się ma za lepsza od doktora z uczelni? bo w tym topiku to już twój drugi wpis o niej, a w innych też o tym szczekasz. Tosie nazywa OBSESJA i to sie leczy kobieto!

Gość gość
23:14 jest temat o korporacjach znowu (moim zdaniem ten to już dla prowokacji autorka założyła :) ) to "szczekam" o ludziach z korporacji jakich znam, a o czym mam mówić, o pogodzie, karakanie opasły? :D

Gość gość
Wiecie co mam 33. lata męża synka teraz jestem w ciąży i czekam na córkę siedzę aktualnie w domu i Piore gotuje sprzątam i prasuje i wiecie co marzę o pracy w korporacji ... marzę o dress code o szpilkach o ułożonych włosach i pięknym makijażu na co dzień... a co do ludzi pracujących w korporacji, w każdej pracy możecie spotkać podłych zawisnych ludzi nie tylko w korporacjach. W każdej pracy może być ktos kto się wywyższa to kwestia charakteru a nie miejsca pracy.... chodź prawda jest i to że jedne miejsca pracy dają poczucie dumy a inne no cóż nie się czym zbytni chwalić chodź żadna praca uczciwa nie chanbi. I tak przyznaje się aktualnie jestem najzwyklejsza kura domowa i czuje że przegrałam życie że juz nic fajnego się nie wydarzy bo jestem za stara na karierę i o marzeniach w tej kwestii mogę pomarzyć ale to nie oznacza że będę płuc na ludzi którym się udało. Może i do mnie los się uśmiechnie kiedyś i te wszystkie dokończone uczelnie i tytuły zaczną na siebie zarabiać a ja przestanę odczuwać że zakuwanie po nocach na studio poszło jak krew w piach.

Gość gość
Zauważyłam Autorko, masz rację. A ja zawszwe myślalam, że to obciach pracować w korpo, serio.

Gość gość
Co wy z tym korporacjami? Nie macie ciekawszych tematów? Skończyły sie wojny pomiędzy zwolenniczkami sn i cc, mm i kp, szczepiącymi i nieszczepiącymi, to zaczęły się pomiędzy ludźmi z korpo i spoza korpo. Choć trzeba przyznać, że tematy ewoluują ku bardziej ambitnym. ;D

Gość gość
Bo to pisze ta sama osoba i widac ma wszystkich za glupkow podobnych sobie. Na drugim temacie tez sie pipo przyznalas ze zalozylas temat pierwszy o babie z korpo. Tu tez sie przyznajesz. Czyli masz juz trzy w ciagu 2 dni. I na obu wpieralas,ze to Twoj pierwszy temat i w ogole nie bywasz na kafe :D X idz do psychiatry i lecz sie bo masz jakies ostre zaburzenie. Nawet prowokatorzy rzadko kiedy tak nisko upadaja. X Tak, teraz poswiecil czas i przejrzalam tamte wypociny i jak byk widac, ze usilujesz jakies wyimaginowane zle baby z korporacji obrazic. Sama sobie odpisujesz, ciagle uzywasz tych samych zwrotow. Trzeba byc idiota by tego nie widziec. EOT, ze mna nie popiszesz wiec nie wysilaj sie na kolejne bajdurzenie.

Gość gość
Pracowałam 8 lat w korpo. Zwolniłam się na początku lipca. Po tylu latach takiej pracy wiem że już nigdy nie zatrudnię się w takim miejscu. Trzeba być specyficzną osobą by w takim miejscu coś osiągnąć ja do takich osób nie należę.

Gość gość
9.28 bo w takiej korporacji pracowałaś a pamiętaj, że korporacja korporacji nierówna

Gość gość
o kurde skończyły się wojny kp-mm, cc-sn, eko-nie eko, konkubiny-mężatki (zwane przez kafe debili żonami) były już złe roczniki 80-85 kontra dobre roczniki 86-94 to teraz jest korpo kontra nie-korpo i odziwo zawsze zakładają je osoby które czują się poszkodowane przez przeciwnika i zarzucają mu wywyższanie się, chamstwo itp. przy czym same jadą po bandzie :D

Gość gość
chyba ci jakaś lalunia w szpilach odbiła chłopa kocmołuchu :D

Gość gość
gość dziś masz racje !

Gość gość
09:42 nikt mi nikogo nie odbił, ale próbowała. I to przy mnie, na żywca, takiego kosza dostała że od tej pory nie odzywa się ani do mojego męża ani do mnie :) Tak że z wróżenia masz pałę.

Gość gość
nie odbil ALE probowala a ty sie dzielnie przed korpoharpia obronilas wow faktycznie te korposuki sa straszne uuuuuuu