Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Teściowa się obraziła, bo jak się zaczynały "trudne sprawy" to zaśpiewałam

Polecane posty

Gość gość

"Nudne sprawyyyyy" hahaha przyszłam do niej z obiadem, bo jest po szpitalu i się nie rusza chwilowo i ogląda te powtórki powtórek owej klasyki światowego kina ;) tzn to jest jedyne co ona ogląda i jak akurat nic nie leci na tefałenie i satpolu to ogląda w necie te wszystkie szpitale, pielęgniarki, srarki, sekretarki, szkoły, przedszkola, ukryte wrzody i inne brudne sprawy:P i tak sobie zażartowałam ze śmiechem przekrzyczałam dżingiel na te właśnie "nudne sprawyyyy" Jezu, kobita sie obraziła, mało się nie rozpłakała i tłumaczy mi, że to nie jest takie głupie jak ludzie mówią, bo to jest na faktach, to pokazuje jak rozwiązywać problemy, to jest blisko ludzi, bo to amatorzy, zwykli ludzie tam grają i takie tam :P a na koniec, że nie myślała, że jestem taka wredna, bo cały czas nie mogłam powstrzymać śmiechu jak ona mi to mówiła. Jeju dziewczyny no co ja mogę, że mnie to rozbawiło. Z jednej strony nie chcę się z nią żreć ale i przepraszać czy kajać się nie zamierzam. Jak to rozwiązać? jakieś ajdijas?

Gość gość
hahaha yebłam

Gość gość
moja siostra ma 13 lat i tez patrzy na te filmy ostatnio zablokowalam kanal kaj to leci i trzeba podac pin i nie ma ogladania tych durnot to filmy dla idiot

Gość gość
mi kiedys kolezanka (byla kolezanka) powiedziala ze zdradza męża, ze ten jej u niej siedzi jak mąz jest na nockach? zapytałam ją czy jest po/pie/rdo/lona czy co? a ona do mnie oj wez juz przestan nie chce z nim byc ale rozwodzic sie poki co nie chce tez a poza tym w tych trudnych sprawach czesto sa takie sytuacje, nie ja pierwsza i nie ostatnia. Wiecie, zerwalam z nia kontakt bo nie sadzlam ze moze byc az taka głupia. TEraz jest po rozwodzie i juz z innym lata