Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Julia2245

ciąża, choroba?

Polecane posty

Gość Julia2245

Cześć dziewczyny ! Z góry przepraszam, jeśli to zła kategoria, jestem tu pierwszy raz. Sprawa wygląda tak, od dwóch tygodni mam podwyższoną temperaturę 37,2-37,5 . Źle się czuję, jestem zmęczona, bolą mnie kośći i stawy. Myślałam ,że to grypa, próbuje sie wyleczyć, ale nic nie pomaga , temperatura ciągle taka. Byłam u lekarza, dał mi leki na możliwa infekcje i nic. Od kilku dni mam duszności. I pomysłałam, czy może to być ciąża ? Na początku nie brałam nawet tego pod uwage , bo stosujemy stosunek przerywany już jakoś 3 lata ( tak wiem,ze to nei jest metoda antykoncpecji), ale moze jednak ? Zrobilam test wczoraj tj 27 dzien cyklu i negatywny . Okres powinien przyjsc jutro, ale zawsze przed okresem piersi wracały do normalności ( lekki dyskomfort byl na tydzien przed), a teraz piersi są naprawde bolesne i powięksozne, a do tego kiedy sei schylalam mam kłucia w lędźwiach , jakby igłą ktoś mnie dźgał. tak na serio, czy to może być to ? czy któraś z was tak miała ? Mam już dość szukania przyczyny moich stanów podgorączkowych, robilam mofologie i jest w normie.

Gość gość
To nie są objawy ciąży! Ponadto żadne objawy ciążowe nie pojawiają się tak wcześnie (jeszcze przed planowanym terminem miesiączki). Powinnaś pójść do DOBREGO lekarza. Ten Twój zlecił Ci jakieś badania oprócz morfologii? OB.? Mocz? CRP?

Gość gość
A tam gadacie... Ja przed terminem @ już miałam pierwsze objawy typu senność rozdrażnienie i ból w podbrzuszu. Zrób dziś test... Kupisz już za 5 zł a się denerwować nie będziesz