Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

on ją zdradzał pół roku, pije coraz więcej, a ta robi sobie z nim drugie dziecko

Polecane posty

Gość gość

dlaczego niektóre kobiety nie mają żadnego szacunku do siebie? dziewczyna niepijąca, pracowita, z głową na karku, porządna, ten obibok to przy niej dno. A mimo to ona lezie do niego jak mucha do lepu, ten ją zdradzał pół roku z jakąś koleżanką z dawnych lat, a ta znowu wybaczyła i znów jest w ciąży. A spokojnie moglaby jechać za granicę do rodziny, ma tam wszystkich, dobrze jej sie z nimi żyje, znam jej rodzine. Dlaczego kobity sie tak szmacicie? szczytem idiotyzmu jest robic sobie dziecko ze zdrajcą i pijakiem, KOLEJNE i kolejne...

Gość gość
Tez mnie to przeraża. Jakby nie miały instynktu samozachowawczego?

Gość gość
Tak jak moja teściowa. Jak poznała zula który jesr moim tesciem to ten już pił i to sporo. Mimo to wierzyła ze się zmieni po ślubie i zrobiła sobie z nim mojego męża i jego siostrę. Zul 30lat ja tyra, chleje, bije, nie pracuje, urządza awantury a ta dalej z nim siedzi mimo ze na wszelki sposób wiele razy staraliśmy się jej pomoc żeby odeszła oraz ona pracuje więc pieniądze ma.

Gość gość
moja ciocia to samo. ma swoją kasę i z powodzeniem mogłaby żyć bez trutnia ale gdzież tam, wybacza mu tak juz od 30 lat. Ostatnio po pijaku próbował ją bić, dzowniła po syna bo sie bała o wlasne zycie. A teraz co? dalej z mężusiem siedzi. Mąż jej kupił auto na otarcie łez. i GITARA GRA

Gość gość
takich bab to niemało jest, a masz co rodzą po kilkoro dzieci, one są nie do z***bania przez facetów, ja pieprzę, nawet żeby był zloty to bym nie rodziła po to aby zapieprzać całe życie, najpierw dzieci a później w wuj wnuków

Gość gość
Bo one te mlode roxplodzic sie chca Byle jak byle gdzie aby dzieciaczki byly....masakra..i menel w domu..ikreftcik to ich stabilizacja