Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

szukam samotnych matek za granica

Polecane posty

Gość gość

Chciałabym porozmawiać na temat bycia samotna matka. Zawsze chciałam założyć rodzinę mieć męża i dzieci. Jestem za granicą od wielu lat. Moje ost związki to totalne niewypały dlatego zdecydowałam się zostać samotna matka ponieważ mam 34 lata i nie zanosi się na to żebym spotkała kogoś fajnego. Jakie są realia samotnej matki za granicą ? Pytam się bo mimo tego ze mieszkam juz tutaj tak długo i orientuje się we wszystkim to jednak nigdy nie brałam nawet benefitow wiec nie mam pojęcia jak to będzie wyglądać czy ktoś mi pomoże?

Gość gość
To co takiego jest w tobie ze dokonujesz złych wyborów? Znam jedną samotną matkę( chyba już nią zostanie cały czas) i ma się całkiem całkiem dostaje 600 funtów na miesiąc i za nic nie płaci ( chyba za liczniki tylko płaci)

Gość gość
Jakbys sie wyskrobała to nie mialabys problemu a tak bedziesz zyc sama bo zaden szanujacy sie facet nie wezmie kobiete z obcym dzieckiem.

Gość gość
A dlaczego to ma coś ze mną być nie tak? Po prostu zawsze trafiam na jakiś zonk. Po prostu w uk ciężko znaleźć porządnego faceta zwłaszcza w tym wieku. Albo mam pecha.

Gość gość
Tak? To mi znajdź takiego porządnego faceta

Gość gość
dziecko to nie piesek! bo ty nagle chcesz i już! a co z zapłodnieniem? zamierzasz upić jakiegoś żula i wykorzystać jako dawcę?

Gość gość
Nie chce nagle. Z moim ostatnim partnerem staraliśmy się o dziecko tylko sęk w tym ze zapomniał mi powiedzieć ze idiota ma żonę. Dlatego nie szukam i nie mam zamiaru dobijam do 35tki. Wiem czego chce od życia .

Gość gość
Mam znajomego fajny przystojny inteligentny wiec problemu z tym bym nie miała nadaje się . Stałego związku by nie było niestety bo nie chce mieć dzieci jednak na dawce będzie jak ulał

Gość gość
Tak z ciekawości czy w twoich zonkach trafiali się również obcokrajowcy?

Gość gość
Raz

Gość gość
zaraz zaraz! to my mamy cię utrzymywać z naszych podatków bo ty chcesz "dzidziusia" stara klępo? nie bądź taka cwana! - niech cię utrzymuje ten co dzieciaka zrobi!

Gość gość
Oczywiście powiem mu ze jestem w ciąży ale jak nie będzie miał ze mną nic wspólnego to niestety będę musiała sobie radzić sama wiec się pytam co może mi przysługiwać. Poza tym tyle jest samotnych matek na bwnwfitach i nikt nie robi z tego halo. Ciężko pracowałam całymi latami płaciłam na innych z moich podatków wiec teraz moja kolej chyba nie

Gość gość
Tez mam taki plan, nawet lepiej ze bez faceta bo wtedy większa wież i wiecej czasu na skupienie sie na dzieciaczku. Pod względem finansowym tez nie jest złe bo jak jesteś sama to masz mase benefitów wiec suma Summarum lepiej nawet jak sie jest samotna matka

Gość gość
Hej to jest nas dwie a masz jakieś namiary ,maila ? To popiszemy jak masz ochotę bo nas tu zjedzą