Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wózek głęboki prosty czy 'mydelniczka'

Polecane posty

Gość gość

Witam,dziewczyny napiszcie mi swoje opinie,które bardzoej wam się podobają. U mnie w mieście przeważają wózki,które mają gondole właśnie w kształcie łódki Chciałabym wózek lekki i wygodny.Czy możecie mi doradzić np.jakiej firmy itd. Ostatnio kupowałam wózek głęboki,ale to było 10 lat temu,więc wiadomo... No i czy lepiej 2w1 czy 3 w1. Cena tak do 1500

Gość gość
Ja kupiłam droższy, Jane rider, ale cena to chyba w większości kwestia marki a nie kształtu gondoli. Skusiłam się, bo gondola ma funkcję transportera-można wozić w aucie tj fotelik i podnosi się lekko zagłowek gondoli, co jest fajne jak dziecko jest starsze. Wózek bardzo wygodny i doskonale wykonany, wizualnie też super. Jeszcze bardzo mi się podoba pomysł, gdzie gondola się odkłada tak, że dziecko leżąc na brzuszku widzi drogę przed sobą, ale nie wiem jaka marka.

Gość gość
Ja też kupiłam trochę droższy ale było warto. Anex Sport. Gondola duża ale zgrabnie wygląda. Jak się ją postawi to można w niej kołysać dziecko. Może i ma kształt mydelniczki ;-) nie wiem ale mi sie podoba :-) kup 3w1 najlepiej sie opłaca i wszystko masz w tym samym kolorze. Anex ma śliczną kolorystkę wiec napewno coś wybierzesz.

Gość gość
Ja tez pozwoliłam wózek wybrać meżowi :-) pojechal sam do sklepu i wrócił z wózkiem. Anex Sport w kolorze rudym ;-) wozek piekny. Lekko sie prowadzi ma duza gondole i ładną spacerowkę . Używam juz go 3 mies i zadowolona jestem. Oby tak dalej :-)

Gość gość
Kształt mydelniczki teraz jest modny i ładnie wygląda . Mam Anex Sport który własnie ma taką gondole. Jest duża i wygodna. Ma w budce rączkę do przenoszenia i łatwo się ją wypina ze stelaża.

Gość gość
Osobiście tak zwana mydelniczka

Gość gość
Nie ważny wygląd to od ciebie zależy czy gondola prosta czy mydelniczka. Patrz również na spacerówkę ,a w Anexie jest spora i fajnie zabudowana.

Gość gość
Znowu jakiś debil wynajęty przez Anexa się tu wypowiada ileś postów pod rząd w kilku wątkach

Gość gość
Ach ta kultura :( piszę do poważnych ludzi. Mam Anexa i gondolka jest w kształcie mydelniczki. Jednak ma to dodatkową fajną funkcję kołyski:)

Gość gość
Nic nie poradzisz, że Anex taki popularny:) Dobry i funkcjonalny wózek

Gość gość
A co to znaczy gondola mydelniczka ??? Bo chyba nie w temacie jestem

Gość gość
A co to znaczy gondola mydelniczka ??? Bo chyba nie w temacie jestem

Gość gość
To taka co jest plastikowa od dołu i zaokrąglona. Tak właśnie. Anex Sport to typowa mydelniczka . Mi sie osobiście to bardzo podoba. Faktycznie jak się wypnie gondolkę i postawi na podłodze to pełni funkcję przenośnej kołyski. Super sprawa.

Gość gość
Ten typ od anex sport to ma fajną pracę, siedzi w necie wkurza ludzi i jeszcze mu płacą za to

Gość gość
Też wybraliśmy Anexa między innymi ze względu na fajny kształt gondolki. Na razie wózek się sprawdza:) polecamy

Gość gość
Nam podoba sie model mydelniczka. Dlatego zdecydowalismy sie na wozek polskiej firmy Anex Sport. Plastikowa zaokrąglona od dołu gondola po pierwsze jest łatwa do czyszczenie a po drugie pełni funkcję kołyski :-)