Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to egoistyczne albo wredne ze zle zycze kolezance?

Polecane posty

Gość gość

Nie zycze jej dobrze bo ona nigdy sie nie przykladala do nauki, a chce cos osiagnac najmniejsza linią oporu.. Poza tym niby sie kolegowalysmy ,a np. mnie obmawiala i zrobila pare drobnych swinstewek. Wiec teraz licze na to, ze jej sie nie powiedzie, co zreszta jest dosc prawdopodobne bo ona sie wcale nie uczy, wiec watpie zeby sie dostala na te studia co chce... Ona nieraz mnie zreszta zazdroscila wiekszego powodzenia u chlopakow, wiec dlaczego mam byc dla niej zyczliwa? Moze to wredne, ale nie chce zeby jej sie powiodlo jesli chodzi te studia bo nie zasluzyla na to. Pewnie mnie teraz niektorzy zjada, ale mam to gdzies, w realu bym sie do tego nie przyznala, a tu moge :P

WY sobie czynicie ty i wiesz kto, ego twoja podswiadomosc, sila wyzsza i cuda po drugiej stronie,.,

Gość gość
A i ja sama sie prawdopodobnie dostane, ale umowmy sie, ja sie o wiele bardziej przykladalam do nauki niz ona i teraz ona liczy, ze dostanie sie na ten sam kierunek co ja... A to byloby, no coz niesprawiedliwe...ale watpię zeby sie dostala z takimi wynikami jak ma, oby nie..Jestem bardzo wredna? :P

Gość gość
eh dzieci