Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Macie z głową? Miseczka C to płaski biust?

Polecane posty

Gość gość

Nie wiem może ze mną coś nie tak, ale jak czytam tu takie mądrości, to ręce opadają. Dziś jedna tu napisała, że po zchudnięciu miała C i jej mężowi przestało się to podobać. Jej cycek określa jej wartość według niego? No i posluszna żona użyła, co by rozmiarem cyca zadowolić Pana i władcę

Gość gość
Mam 60C/65B jak rozumiem wg Ciebie mam średni biust? :D Przecież to maleństwa. Ale też nie lubię jak faceci bardzo krytycznie nas próbują oceniać - na pewno w życiu bym dla faceta ani nie przytyła ani nie schudła.

Gość gość
Ja mama 65 G/H i to jest średni biust. Naucz się dobrze dobierać stanik, autorko.

Gość gość
Miseczka C jest mała. A o miseczce tej pisałam ja, nie wiem gdzie tam doczytałaś się, że przytyłam "dla męża". Po prostu nie mówił mi wprost, że nie lubi C, ale jak miałam E to przyznał to samo co ja, że mam ładniejsze. Poza tym jak miałam E to chętniej się nimi bawił że tak powiem. Ale żeby przytyć dla faceta?! Przytyłam dla siebie :| Bo się sobie nie podobałam. Ważyłam po chorobie śmiesznie mało jak na mój wzrost, opadło mi wszystko, od biustu po pupę

Gość gość
No akurat ja mam dobrze dobrany.

Gość gość
Ja mam 60 E obiektywnie nie jest to duży biust, taki średni, ale na mnie wygląda na spory, bo jestem bardzo drobna mam 157 cm i 40 kg

Gość gość
40kg To niedozywienie

Gość gość
18:15 gratuluję fagasa. Ty chora a biedny misio się martwi ze bimbały zmalały i nie będzie miał się czym bawić. Aż strach pomyśleć co by zrobił jakbyś musiała mieć mastektomię. Chyba psychologa by mu trzeba było.

Gość gość
Mam 158 cm,biust 75f. Jest naprawdę duży, ale przyzwyczailam się do rożnych niedogodności: z nim związanych :-)

Gość gość
Czyli co, powinna się upaść by mieć cycek 70GG czy co? BMI to nie wszystko.

Gość gość
18:23 przecież mówię że NIC ZŁEGO mi nie powiedział, ale jak przytyłam to dostrzegłam że sam się chętniej nimi bawi, piersiami E. Nic złego nigdy mi nie mówił.

Gość gość
U mnie 40 kg to normalna waga najwięcej ważyłam 42 kg, jest ok, po prostu mam szybki metabolizm

Gość gość
Jak można być z takim debilem? Rozmiar mu się nie podobal:O

Gość gość
A tłuki dalej swoje...napisałam ze nigdy mi tego nie powiedział!

Gość gość
Ja mam 65D i uważam, że to mały biust...

Gość gość
Ja mam 75E/F i do duży biust. Lubię go ale troche tez przeszkadza. Widzę miseczki B i sa to malutkie miseczki

Gość gość
Ja mam 70D i tez nie uwazam ze mam duzy biust

Gość gość
D to normalny biust Tez taki mam.

Gość gość
D co? Bo 60D a 85D to zupełnie inny rozmiar :/

Gość gość
Jak inny? Miseczka to miseczka, wielkość to wielkość. Tak jak z g...wna bata nie ukrecisz rąk z miski C balonów nie uczynisz. Chyba ze operacja i silikon. Ja mam 70 D a jakbym miała 75 D to g...wno by to zmieniło.

Gość gość
Tak* a nie rąk - sorry

Gość gość
Właśnie, że bardzo wiele by zmieniło idź do salonu i porównaj rozmiar miseczki D przy obwodzie 60 a przy obwodzie 75. Zakład, że ta druga będzie większa?

Gość gość
19:19 im tego nie przetlumaczysz

Gość gość
to jakaś bujda na resorach...miseczka D jest zawsze taka sama bez względu na obwód. tak samo miseczka A, B, C...itp.

Gość gość
19:19 im tego nie przetlumaczysz x Dokładnie, nawet na zdjęciu nie widzą. 60D to mały biuścik, 90 D - balony.

Gość gość
No dobra to jak ktoś ma 75 E to ma już duży biust czy jeszcze nie? :P w dodatku ciężko powiedzieć jaki mam, bo u jednego producenta D a drugiego E co jest CHORE. skąd mam wiedziec jaki mam?

Gość gość
Nie, u nas wszystko w porządku. TO ty jesteś biedna bo nie masz bladego pojęcia o rozmiarach staników i na 200% niszczysz sobie biust w czymś kompletnie niedobranym. Proszę, podstawy dla twojej edukacji: Tak wygląda dobrze dobrane 65D, 60F, 70J...: http://stanikomania.blox.pl/2008/07/Alfabet-8222Stanikomanii8221.html A tu oduczanie o myśleniu o "miseczce C" - sama litera NIC nie znaczy: http://stanikomania.blox.pl/2010/01/Ta-slynna-miseczka-D.html

Gość gość
Mam 65 L i to jest juz duży biust. Nawet rzrklabym koszmarek