Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MizantropiaOdraza1994

Jaką normalną dla większości ceche u faceta uznajecie za wade?

Polecane posty

Taką ceche co do której większośc kobiet albo ma neutralny stosunek albo uznaje za zaletę? Ja za wielką wade uznaje, gdy facet nie lubi gier komputerowych, nie gra, albo co gorsza uważa że gry są dla dzieci itp Sama dużo gram, doceniam gry komputerowe jako rozrywke bazującą na podejmowaniu decyzji, a więc wymagająca aktywności umysłu, czyli znacznie lepsza od telewizji, w którą bezmyślnie wgapiają się masy "doroslych" ludzi. Tak więc nie dogadałabym się z delikwentem dla którego ta rozrywka jest obca :P A z tego co zauważyłam większość kobiet nie lubi gdy facet gra i uważa to za dziecinade, co nie przeszkadza im ogladać odmóżdżające serialiki, to jest zdecydowanie jeden z powodów dla którego z zasady wole męskie towarzystwo od towarzystwa bab. :P

ok, dla mnie taką wadą jest nieoglądanie się za kobietami itd. chore i nienaturalne, no nie ma c***a we wsi, facet jest łowcą, musi ogarniać.

Gość gość
może to głupie,ale : gdy facet nie chce,by kobieta mu zrobiła loda bo ją w ten sposób "szanuje" :O a ja chce zrobić mu loda to dlaczego ma mi odmawiać tej przyjemności :( to mnie nie czyni dziwką! i to nie jest oznaką szacunku wcale. tylko uprzedzeniem. gdy komputerowe to mnie ani ziębią ani grzeją. Czyli chyba mam neutralny stosunek. Ale w sumie to w ogóle mi to nie przeszkadza oo i mam jeszcze coś..większośc kobiet chce,żeby facet je traktował "równo" . A ja wole,by mnie traktował jak kobietę ;) bo nie jestem feministką.

Gość gość
zdecydowanie golenie klaty ,a takze golenie jaj na łyso (podcinanie tam ok) dla mnie to uwłaszcza godności faceta

Gość gość
chciałabym,by miał podobne poglądy do moich a takie poglądy to rzadkość. i upodobania np. gust muzyczny. oo i dobrze,gdyby nie chciał mieć dzieci!! to chyba jest często uważane za problem i wadę. A dla mnie to zaleta

Gość gość
oo z tym goleniem też tak mam. I by ode mnie nie wymagał depilacji,dobrze,gdyby kręciły go boberki bo mnie sie tam nie widzi pitolić.

Gość gość
ja też nie chce faceta który by żadał ode mnie golenia na przedszkolaka :/ mogę podciac ale nigdy nie wygole na zero. Co do gier o których wspomina autorka to ok ,ale nie na zasadzie uzależnienia,a filmy można oglądać treściwe razem ,nie trzeba oglądać debilnej papki.

Gość gość
lubie też długie włosy u facetów,podobają mi sie i już. nie wiem czemu sie przyjęło,że facet ma mieć krótkie włosy :O

Gość gość
Mizantropia,usmialam sie gorzko nad "Twoja" wada. Nie wiesz dzieciaku o czym piszesz bo Jestes jeszcze mlodziutka i zapewne nie Masz za soba ani jednego zwiazku,ktory przetrwal by dluzej niz rok czy dwa. Przez uzaleznienie partnera od komputera,min. Gier rozwalil sie moj zwiazek. Bylismy zareczeni i planowali wspolna przyszlosc. Nie zycze Ci aby Twoj facet wolal gry od Ciebie, odwolywal wszystko co z Toba zwiazane tylko po to aby pograc...i nie,nie lubie glupawych serialikow :-)

Gość gość
Nie lubię jak śmierdzi papierosami i piwem. Nie lubię starych butów i brzydkich dłoni. Ogolony znaczy dbający i nie śmierdzący wiec to akurat doceniam. Jak sie wam nie chce to to nazywa sie lenistwo. Grający w gry to daremne bo spędza czas sam, nie integruje sie cała reszta idzie w kat bo on gra. Rozumiem, czyta książki ale podejmowanie decyzji polegające na tym gdzie przywali to marny trening dla intelektu . Każda ma inne wymagania i przy innym skończy .

7:47 cały czas patrzysz na problem tylko z swojej perspektywy i nie zauważasz że jeśli sama lubie grac w gry, to mam z facetem grającym wspólne tematy do rozmowy i mogę też grać razem z nim spędzając z nim czas w miły dla obojga sposób, bo nie wiem czy wiesz ale większośc gier ma tryb wieloosobowy i nie musi być samotną rozrywką. I nie pisze tu o uzależnieniu od gier, jeśli według ciebie ludzie dzielą się na uzaleznionych od gier i nie grających to nie mam słów. :) 7:52 masz niewielkie pojęcie o grach, skoro wydaje ci, że wysiłek intelektualny w grach polega na "podejmowaniu decyzji polegające na tym gdzie przywali" :D Nie słyszałaś o grach strategicznych, przygodowych, rpg? Ja na przykład gram teraz w cywilizacje 5. Ta gra polega na kierowaniu losami cywilizacji od epoki kamienia łupanego do dalekiej przyszłości - na zakładaniu miast, dowodzeniu armiami w wojnach, dbaniu o rozwój kultury kraju, można nawet zalożyć religie, określić jakie ma zasady i dbać o jej rozprzestrzenianie na świecie, rozwija sie technologie itp. Jednym słowem grając w tą gre jestem jakby wieczną nieśmiertelną królową polski, ktora rządzi losami narodu od zarania dziejów i próbuje zrobić z niego potęge. Gra jest bardzo złożona i skomplikowana. To nie jest dla ciebie gimnastyka umysłu, podejmowanie decyzji? czy może dopiero teraz dowiedziałaś się jak gry komputerowe wygladają, bo mialaś wczesniej ich infantylny obraz uksztaltowany na medialnym wizerunku jakichś debilnych strzelanek i bijatyk?

1:52 ja mam fetysz na punkcie długich włosów i uważam że nie ma nic gorszego niż fryzura na łyso albo taki bardzo krótki jeżyk, dziwne że o tym nie wspomniałam gdy zakladałam temat :P Co do golenia, wolę żeby golił pachy, bo nieogolone mnie brzydzą, a włosy na jajach podcinał, bo długie włosy tam są troche blee dla mnie. Ale nawet przyznam wam racje, nie jestem wielką fanką męskiej depilacji, włącznie z depilacją twarzy, zarost jest spoko :P

Gość Turkuć
Jeżeli chcecie zrozumieć graczy to posłuchajcie kilka odcinków podcastu niezatapialni. Nagrywa ten podcast ogarnięta dziewczyna i 2 ogarnietych facetów. Gorąco polecam. http://www.niezatapialni.pl

Gość gość
zgadzam sie z Tobą co do gier,sama od bardzo dawna w nic nie grałam jakoś,ale lubie gry i z kimś bym chętnie zagrała a ta gra o której piszesz mnie zaciekawiła.. ja bardzo lubie grać w karty i planszówki, brydż jest świetny tylko trzeba mieć ekipę do tej gry a z tym bywa trudno jak sie ma mało znajomych co lubią i umieją grać a do tego mają na to czas mi nie przeszkadza jak facet jest łysy, ale nie chciałabym by mój chłopak taki był...trochę przerazająca jest taka "goła" głowa. zdecydowanie wolę włosy, też mam chyba jakiś fetysz długowłosych :D nie każdemu to pasuje, ale jak już pasuje to jest super :D a co do golenia no to pachy mogą być i przycinac też może,byle z tym nie przesadzał,ja nie uważam, by depilacja była wyznacznikiem dbania o higienę. To jest dziwne dla mnie, że niby facet z ogoloną klatą zadbany a ten z włosami na klacie jakiś niedomyty? bujda totalna! włosy to są włosy,wystarczy sie myc i już a nie świrować z tym goleniem durnym. ktoś tu napisał o śmierdzeniu papierosem i alkoholem - no dobra,a kto to niby lubi? też tego nie cierpie ale nie wymieniłam tej cechy bo to raczej powszechne,że to odrzuca. Niektórzy to nawet na wstępie skreslają palaczy. palaczom chyba najlepiej razem wtedy nie przeszkadza im ten zapach i palą razem,inaczej moga być kłótnie,że w domu sie nie pali itp.

Gość gość
Kasia jesteś lodożerczynią :P ?? Lubisz przyćmione światło w salce do gier, obok spoceni kolesie ...Cała drżysz w oczekiwaniu aż któryś zaprowadzi cię na zaplecze ...:D

Najpierw musialabym w ogóle wiedzieć, co to jest ta "salka do gier", bo zarówno ja, jak i wszyscy znani mi gracze grają w gry komputerowe w domu, na komputerze lub na konsoli 🖐️ W jakim środowisku ludzie, aby zagrać w gre, muszą iśc do jakiejś "salki", i w jakim celu to robią? W ogóle wyjasnij mi, jakim cudem, gdy ja pisze o grach komputerowych, tobie do głowy przychodzi jakaś "salka"? Serio pytam, bez większej złośliwości, bo czuje się, jakby odpisał mi jakiś kosmita nie wiedzący jak świat funkcjonuje, naprawde jestem zaintrygowana o co chodzi, pomimo tego twojego erotomansko-gawedziarskiego chamskiego tonu 🖐️ Chodzi o takie salki z automatami do gier jakie istniały w USA w latach 80..? bo nic innego nie przychodzi mi do glowy..

Też nie wiem, jak golenie klaty u facetów ma być oznaką zadbania/niezadbania, to kwestia preferencji samego zainteresowanego i jego partnerki :P Ale taki mamy dzisiaj świat, że wszystko musi być jakies takie sterylne, sztuczne itp., taka moda. Zadbane długie włosy według mnie pasują większości, za to wlasnie łysa głowa według mnie większości facetów nie pasuje, bo czesto uwydatnia brzydki kształt czaszki, i jakoś tak rysy twarzy takiego bezwłosego delikwenta wydają mi się brzydsze niż w przypadku posiadania przez niego jakiejkolwiek fryzury. :P

A ogolone nogi u faceta wyglądają po prostu dziwnie jak taki Ken od lalki Barbie, wiem że to normalne u kolarzy i Bułgarów, ale mam nadzieje, że to nigdy nie będzie modne w naszym kraju nad Wisłą. Sama mam włosy na rękach i nie planuje ich golić - są jasne i słabo je widać, a spotykalam w internecie opinie że to jest obleśne, niehigieniczne, golenie rak to obowiązek normalnej kobiety itp :D nie dajmy się zwariować.

Gość gość
zgadzam sie,a ja wlasnie nie lubie sterylnosci i sztucznosci :( tez mam wlosy na rekach i je lubie! sa mile w dotyku jak lysy facet ma zarost,brodke to jeszcze pol biedy nawet to pasuje wtedy ;) gorzej jak taki calkiem goly

Gość Ja jestem facetem który
lubi "boberka". Stwierdzam, że dziś taką dziewczynę ciężko znaleźć.

Gość gość
13:25wczoraj To chyba normalne,ze patrze na problem ze swojej perspektywy :-) Ty patrzysz z nie swojej? :-) Nie staraalas sie zrozumiec mnie ja nie rozumiem Ciebie. Nie wypisuj co jest "wedlug mnie" bo nie Masz o tym zielonego pojecia. Zauwaz,ze sama bez problemu nakladasz wiekszosci kobiet latke nie lubiacych gier a za to ogladajacych serialiki. Nie mam slow :-) Gdyby moj byly narzeczony byl takim graczem jak Ty bylabym bardzo szczesliwa. Chcialam jedynie rzucic nieco inne swistlo na swiat gier bo rozbawil mnie Twoj kategoryczny ton w pierwszym poscie.

Ogolone ręce u kobiet mi się nie podobają.

Gość gość
jaka? napletek na penisie:)

Gość gość
Mizantropia masz corke?Kto jej daje jesc jak grasz albo siedzisz na necie?

Ja oczywiście klaty nie golę i kobieta ze strefą intymną wygoloną "na zero" mi się nie marzy.

Gość gość
Kobiety grające w gry dla mnie osobiście są aseksualne. Wole dojrzałe kobiety o ciekawych pasjach a nie zombie przed kompem.. Facet głupio wygląda tak grając a co dopiero kobieta.