Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

podobają wam się szwedzi i szwedki oraz norweżki i norwedzi?

Polecane posty

Gość gość

czy w obu tych państwach większość to blondynki i blondyni z jasnymi cerami i niebieskimi oczami czy w którymś z tych państw przeważają? i czy podoba wam się obiektywnie ich uroda?

Gość gość
i jeszcze dodam pytanie czy bardziej podoba wam się skandynawska uroda jak wyżej czy nasze kobiety w tym szatynki i brunetki, nasza uroda?

Gość gość
Hm...takich prawdziwych Skandynawow (jak Masz na mysli wysokich szczuplych blondynow o niebieskich oczach i mocnych rysach) jest juz coraz mniej...znam jedna Szwedke i bylabys zdzuiwiona tym jak wyglada (pulchna brunetka o ciemnej cerze i wlosach,blizej jej do piosenkarki Bjork niz do blondyny z zespolu ABBA :-) dla mnie osobiscie poodobaja sie nasze dxiewczyny i chlopaki. Slowianie :-)

Gość gość
Chcislam jeszcze uscislic Twoj drugi post...nasza uroda to ##nie tylko brunetki,szatynki :-) Jest Slowianski typ z niebieskimi oczami gdzie sa przewaxnie blondynki o mlecznej,cerze albo typ z piwnymi oczami i tu wpisuja siee wszystkie odcienie braxu,miodowe,szarosci,. Jest jeszcze typ europejski ,(ktory ja prexentuje) :-) gdzie Masz czarne, ciemne wlosy,jasna wrecz porcelanowa cere lub rumience a oczy moga byc zielone,niebieskie,brazowe...sa jeszcze typy srodkowoeuropejskie :-) i typy nie wpisujace sie w zaden,mieszanka wielu :-)

Gość gość
czy to mit więc że w norwegii i szwecji są same piękne łabędzie wysokie z blond włosami i niebieskimi oczami bijące urodą polki na głowe? dużo czytałam takich opinii na kafe w starych tematach i na innych forach

Gość gość
Nie podobają. Wypławki białe.

Gość gość
odcienie braxu? przestańcie pisać niechlujnie

Gość gość
Najbardziej podobają mi się bardzo ciemne szatynki/ jasne brunetki o brzoskwiniowej/oliwkowej/ śniadej cerze i orzechowych/brązowych - ciemnych oczach. Wyrazista, doskonała uroda.

Gość gość
NorweDZi? WTF?

Gość gość
up

Gość gość
Norwezki maja bardzo kwadratowe twarze , wyglądają ładnie ale starawo

Gość gość
bardzo brzydcy ludzie, wypłowiali