Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kmmm

Nie mam na nic siły. Czuję się zmęczona i obolała mimo młodego wieku.

Polecane posty

Gość Kmmm

Od pewnego czasu czuje się źle... Badania wychodzą dobrze a ja czuję się fatalnie. :( co róż mam jakieś bóle. Wstaje zmęczona i nie mam siły na nic. Przestałam gotować sprzątać wszystko mi obojętne bo po prostu nie mam na to siły. Jestem młoda, zawsze byłam pełna życia, wszędzie mnie pełno było, uwielbiałam zakupy a teraz męczy mnie wyjście nawet do spożywczaka. Nie wiem co może być przyczyną. Myślałam nad depresja ale chyba jednak to nie to. Ostatnio boli mnie lewa ręką tzn taka dziwna jest i lekkie klucie w klatce piersiowej. Bolą mnie też plecy na dole i w odcinku piersiowym. Morfologia ok. Ob 10. Crp 0.33. Mam tylko mało limfocytow bo 16. Norma 25-45. Może ktoś coś podpowie? Mam też lekki dyskomfort w głowie takie pobolewanie od jakiegoś czasu ale rezonans wyszedł ok

Gość prawictwo pospolite 152
stara jestes , twój czas minał

Gość gość
u mnie tarczyca, niska ferrytyna, niski kw. foliowy, ciagle antybiotykoterapie itd. magnez, potas. chuyowe jedzenie

Gość gość
Najpierw sprawdź tarczyce , później koniecznie krzywą cukrową i test na tężyczke. Miałaś kiedyś kleszcza ?

Gość gość
dajcie spokoj, test na tezyczke? to z elektroda wbijana pomiedzy kciuka a palec wskazujacy?ponoc badanie przeyebane bez 2 zdan. u mnie krzywa nienajgorsza ale czeste niedocukrzenia ponoc. wapń mi kiedys za niski wyszedl, moze miec zwiazek z tezyczka. powieka mi zaczyna latac jak chociazby przez kilka dni nie biore magnezu.

Gość Kmmm
Właśnie nie pamiętam bym miała kleszcza. Wzięłam skierowanie do dermatolog bo ona może wystawić skierowanie na testy. Ogólnie jakąś lipa się ze mną dzieje. Do wiosny było ok. Nie pracuje na etacie więc nie jestem z tego powodu zmęczona. Myślałam że coś się poprawi a puki co jest lipa.

Gość Kmmm
Tarczyca ok. Usg jamy brzusznej ok. Rezonans głowy ok. Morfologia ok. Mam powiększone węzły podzuchowe odczynowo.

Gość gość
ej a moze za dlugo siedzisz itd. ja zauwazylam ze lepiej mi jak popracuje fizycznie. moze mi od siedzenia przed kompem cisnienie spada i stad kiepskie samopoczucie. jednak co ruch to ruch

Gość gość
Zobacz na youtub wykłady dr Ewy Dąbrowskiej

Gość gość
No dużo siedzę. Dorabiam przed komputerem czasami dzwonie przez telefon. Ale rzeczywiście na siedząco. Chociaż powiem że ostatnio jestem tak zmęczona że olalam trochę to wszystko ani tv ani komputera. Ogólnie boję się bo zawsze byłam emocjonalna. Poczytałam o nowotworach a teraz co róż jak zabili coś to myślę czy to aby nie coś złego. Ogólnie czuje się jak stara babcia taka bez życia ostatnio :/

Gość gość
dieta moze byc - jakies alergie pokarmowe o ktorych nie masz pojecia. moze alergie wziewne. przerost candidy, robaki a wiele tego jest.

Gość gość
przyczyną mogą być złe nawyki żywieniowe, może masz jakąś alergie pokarmową lub nie tolerujesz niektórych związków skonsultuj to z lekarzem lub dietetykiem, gdyż często miana sposobu odżywiania i diety poprawia samopoczucie, polecam też rzucić okiem na ten artykuł: http://www.limar.biz.pl/dieta-przy-treningu-personalnym/