Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie do mam

Polecane posty

Gość gość

Drogie mamy- gdybyście kończyły 50 lat, to co chciałybyście otrzymać od swojego dziecka, konkretnie córki, na urodziny? Te odpowiedzi bardzo mi pomogą:)

Gość gość
Proszę, pomóżcie mi....

Gość gość
No jak - nie macie żadnych marzeń materialnych? :)

Kup jej storczyk, to piękne kwiaty.

Gość gość
Storczyk mógłby być dodatkiem, ale ja chciałabym coś trwałego, coś, co ją wzruszy

Gość gość
Witaj , trudno powiedzieć , bo nie wiem jakie masz zdolności ,i co Twoja mama lubi ,ale ja oprawiłam kilka zdjęć z dzieciństwa :) można coś ładnego namalować , można na płycie cd nagrać życzenia wraz z rodzeństwem i zaśpiewać 100lat :D:D - to zawsze wzrusza możesz przez stronę internetową zamówić czekoladki i kwiaty z dostawą do domu :) - trochę kosztuję ,ale dla mamy warto :) można wybrać się z mamą do salonu kosmetycznego :) można również , jeżeli umiesz gotować wystroić pokój i zrobić ulubione danie albo coś specjalnego :P możesz również kupić mamie coś z biżuterii? albo jakąś zastawę ? serwetkę na stół , lub piękną pościel :) chyba tyle :)

Miałam na myśli kwiat w doniczce. Może coś z biżuterii, np. wisiorek.

Gość gość
Ja wymyślałam już różne rzeczy - portrety, albumy ze zdjęciami, wspólne wyjścia. Na razie mam tylko jako pomysł łańcuszek i zawieszkę z literką imienia mamy. Tatę wzruszyłam - tata zawsze marzył o albumie ze zdjęciami, dlatego ułożyłam wszystko i śmiesznie podpisałam, jak też napisałam mu życzenia, które opisywały jego całe życie. Mamie też coś napisze, bo to mój konik, natomiast bardzo chcę dać jej coś trwałego, jak tacie:) Napiszę tylko co na pewno odpada: - salony kosmetyczne, spa - rzeczy ekstremalne - mama to spokojna osoba, nie baluje i nie pije alkoholu

Gość gość
Moje ukochane perfumy. Niestety, to już zapach kolekcjonerski i trudno go dostać. Doceniłabym wysiłek.

Gość gość
Nie chciałabym się wzruszać na urodzinach, od tego jest Dzień Matki i Dzień Babci.

Gość gość
gdybym dostała album ze zdjęciami, poczułabym się jak wiekowa staruszka :O

Gość gość
albo jakąś zastawę ? serwetkę na stół , lub piękną pościel x Wyposażenie domu jako prezent urodzinowy? Kompletne nieporozumienie.