Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

temat na serio decyzja o dziecku w dzisiejszym świecie

Polecane posty

Gość gość

czy uważacie że inteligentny człowiek zdecyduje się na dziecko w terazniejszej rzeczywistości,gdzie świat stoi na krawędzi wojny i jest tyle innych zagrożeń ?

Gość gość
dla mnie ci ludzie nie są normalni

Gość gość
niby rozumiem instynkt , zegar biologiczny ale gdzie w tym wszystkim to co odróżnia nas od zwierząt -rozum ! Patrzcie jaki świat jest przeludniony

Gość gość
myślę,że się zastanowi,ale nie chodzi o wojnę,bo może być lub nie,ale o to,że naprawdę zaczynają się zupełnie nowe czasy,rewolucyjne zmiany w różnych sferach życia,inteligentny człowiek pomyśli czy nie wypuści jakiegoś chorego psychicznie popaprańca,bezrobotnego,gwałciciela który nawet na dziwki nie będzie chciał tylko będzie sfrustrowany,że kobiety go nie chcą,albo samobójczyni sfrustrowanej,że książę z bajki na nią nie czeka

Gość gość
ja mam jedno 17 nasto letnie i owszem miałam moment wachania ale ostatecznie nie zdecydowałam się na kolejne ,szkoda dziecka.

Gość gość
jak światówka nie pierdyknie to po co płodzić nowych niewolników

Gość gość
wojna naprawdę nie jest chyba największym zagrożeniem,ale rewolucyjne zmiany w gospodarce,obyczajach które najbardziej przystosowanych mogą zmiażdżyć,kiedyś chłopak mógł zginąć na wojnie,a dzisiaj może uciąć głowę dziewczynie bo go ona nie chce a ma faceta,albo zabić dziecko bo jest bezrobotny i nie dostał zasiłki,