Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kłótnia z facetem. przykładowa rozmowa. Co myslicie?

Polecane posty

Gość gość
W kazdym razie na ta chwile nie wyobrazam sobie zycia z nim na stale wiec to tez odwlekam ...,chyba chociaż w tym jestem rozsądną no takie dyktowanie mi wszystkiego jest chore...choćbym nie wiem co osiągnęła i tak wg niego będzie coś nie tak. Mam nadzieję ze w końcu znajdę w sobie dość siły i poszukam sobie kogoś innego bo przez tę 2 lata nawet nigdzie bez niego nie wychodzę w sensie na jakieś imprezy itd

Gość gość
Nie moge nawet tego czytac! Jestes dla niego tylko inkubatorem na jego dziecko glupia idiotko! Jak on smie nie brac twpjego zdania pod uwage? Wiesz idiotko ze ciaze i dziecko bedziesz przede wszystkim TY wychowywac,nie on? I co to ma znaczyc- z dzieckiem ktorego nawet nie ma jest w stanie zwiazac sie do konca zycia a z toba nie?? Oj glupi inkubatorze

Gość gość
przecież ty najwyraźniej wcale nie masz zamiaru odejść! no to "nieś ten swój krzyż" i nie zawracaj innym tyłka!

Gość gość
Miało być formalizacji związku..Sorry ale piszę z telefonu

Gość gość
10.29 nie musisz mnie wyzywać od idiotek bo ja odstawiam tabletek nie mam nawet zamiaru... nie chce sobie zniszczyć życia...

Gość gość
zobaczcie jak się zachowują "wykształcone" kobiety - kwiat polskiego narodu, przyszłe matki - dyplom w szufladzie a we łbie patologia jak u dziewuchy z pijackiej meliny

Gość gość
Spod jakiego znaku jest twoj facet?

Gość gość
gość dziś 10.29 nie musisz mnie wyzywać od idiotek bo ja odstawiam tabletek nie mam nawet zamiaru... nie chce sobie zniszczyć życia... xxx ha ha ha ha jego też nie masz zamiaru odstawić

Gość gość
Uczepilas sie go a jest tylu fajnych facetow eh. Po slubie bedzuesz nam tutaj jeczec ze wyszlas za takiego..

Gość gość
Jakbym miała mentalność jak to określiła z pijackiej maliny to bym już była z nim po ślubie zbttojka dzieci wiec mi nie bliżej. A zresztą nie będę z tobą dyskutować bo jesteś złośliwa wiec to siemkija z celem...

Gość gość
Nie lubie jak tematy zakladaja dziewczyny takie jak autorka...Niby ma problem,niby chce go rozwiazac a tak naprawde probuje przekonac sama siebie i piszace,ze wcale nie jest tak zle,wybiela go i pragnie uslyszec od innych to co by Chcia...Przypomina mi to temat dziewczyny,ktora pisala o problemie alkoholowym swojego chlopaka. Nawet swiadectwo jego bylej dxiewczyny i podsluchana rozmowa moedzy nim a jego matka nie byla dosc przekonumaca, wreszcie autorka pisala"ze w sumie to on tak duzo nie pije" :-/ Tutaj widze to samo. Ty wcale nie Chcesz sie z nim rozstac,ulegniesz mu we wszystkim,zrezygnujesz z marzen a od Nas pragniesz jedynie uskyszec,ze on sie zmieni,ze bedzie lepiej. Nie,on sie nie zmieni i bedzie tylko gorzej. Bedzie Cie przepraszal,potem miewal dobry numor coraz rzadziej az wreszcie zly humorek bedzie norma a Ty przyczyna calego zla. Juz ma nad Toba wladze bo Chcesz aby byl,wolisz go takiego niz zadnego. Niewazne,ze brakuje tu szacunku i milosci.

Gość gość
Autorko widze ze następna laska siedzi z toksycznym facetem i truje nam tu. Co cie trzyma przy nim? Jestes tak zdesperowana?

Gość gość
Jaka samotność, moja droga, jesteś młoda, całe życie przed Tobą... kiedy dojrzejesz do tej decyzji, jak będziesz miała 40-stkę na karku i trójkę dzieci? Daj sobie szansę i ewakuuj się czym prędzej. Teraz to jest właśnie proste-nie macie dzieci, nie jesteście małżeństwem, nie mieszkacie razem. Spotykasz się z nim, mówisz co i jak i do widzenia. Oczywiście pocierpisz miesiąc, dwa, a później zaczniesz nowe życie.

Gość gość
Ja tez nie lubie jak tematy zakładają takue jak autorka. Autorka jest meczaca i juz nawet nie dziwie sie teraz facetowi . Nie pomagajcie jej bo ona jest toksyczna, ja juz odczulam jej wplyw na mnie. Szkoda naszego czasu, chodźcie idziemy gdzieindziej na fajny jakis temat :)

Gość gość
Za rok bedzie chciala pomocy bo bedzie pragnela sie rozwiesc ;) żegnam

Gość gość
Autorko, my tu patrzymy na tę sprawę na zimno, bez emocji. Mamy być może większe doświadczenie życiowe. Nie chcemy dla Ciebie źle, nie mamy powodu, aby zniszczyć Tobie życie. Wręcz przeciwnie, chcemy Ci pomóc. Poczytaj różne fora, są historie kobiet po rozwodach, rozstaniach, być może zaczynały się jak Twoja i wyciągnij wnioski.

Gość gość
Duża jest różnica wieku między Wami?

Gość gość
10 lat różnicy równo, wiec trochę jest...

Gość gość
10:39 True. Autorko,napisz mi tylko jakie Mialas relacje rodzinne? Mialas pelna rodzine? Kto Ciebie dziewczymo tak skrzywdzil,ze Ty swoja wartosc uzalezniasz jedynie od tego czy bedziesz Miala chlopa? :-/ Starsze pokolenie kobiet,babki i prababki byly takimi heroskami ,ktore mawialy "byle byl" lub "jak bije to kocha" sic.:-/ Dziecko to cudowna sprawa ale tylko wtedy gdy mezczyzna u Twego boku to wlasnie ten,ktory kocha Ciebie i przejdzie z Toba zycie nie dlatego ze urodzisz mu dziecko i spelnisz setki innych wymagan ale dla Ciebie samej, takiej jaka Jestes.

Gość gość
10 lat :-/ Ty mlodziutka,u progu zycia a ten stary cap Chcialby juz stabilizacji, cieplego obiadku i upranych gaci,krzatajacej sie po domu zonki,ktora bedzie j*****m supermanem. Nienawidze takich typow :-/ Oni najczesciej oczekuja ,ze kobieta pojdzie do roboty ,zajmie dzieckiem i domem ale sam nie przylozy do tego malego palca u nogi. Udupi Cie i obarczy dziecmi. Bedzieszmwidziec swiat i swojego magistra tylko zza stert pieluch i gotujacej sie zupy a jedyne lzy jakie Ci zostana to te z obieranej cebuli. Ale....jak Zes glupia to sie w to laduj i wychowuj kolejna matke polke.

Gość gość
uważaj na jedną rzecz -jak sie zaczniesz mu wymykać on ci sie oświadczy

Gość gość
Wiem ze macie rację tak naprawdę tylko muszę chyba sama dojrzeć do rozstania...teraz muszę lecieć poza tym niewygodnie mi się pisze z telefonu ale popołudniu jak będę miała dostęp do komputera to wszystko dokładniej wam opiszę jak wygląda nasz zwiazek

Gość gość
nie zapominajcie że siebie i to dziecko będzie musiała utrzymywać z własnych pieniędzy - stąd to ciągłe jego przygadywanie o pracy!

Gość gość
Musicie porumiec się w kluczowych sprawach, czy najpuerw dziecko czy ślub. Czy studia czy praca, kilka miesięcy nikogo nie zbawi jak nie będzie zarabiać. Jak ważne są pieniądze w waszym życiu czy to jest cel wsszego życia czy środek do życia. Zastanów się czy macie podobne charaktery i cele w życiu, bi z tego co czytam to Ty jesteś pozytywnie nastawiona do życia nawet może małym lekkoduchem jesteś, on raxzej ponurak i sluzbista.

Gość gość
co ty bredzisz??? to jest facet który niczego z dziewczyną nie ustala - ma być tak jak on chce! a swoją drogą ciekawe ile kasy odłożył skoro jest już grubo po trzydziestce i chce zakładać rodzinę? jak znam życie to nic - stąd to ciągłe wyganianie jej do roboty

Gość wer453453454
Chciałbym was przestrzec przed tym co tu wypisujecie na kafeterii. W Polsce istnieje system do podglądania i namierzania obywateli - system ten obsługiwany jest przez zwykłych ludzi; a nie żadne służby specjalne. Dostęp do tego systemu mają zwykli szarzy ludzie....tzn. wasz sąsiad, znajomy etc. może was namierzyć i podglądać. Do tego systemu mają dostęp zwykli ludzie i jak zakładacie tu temat na kafeterii czy na innym forum to mogą was namierzyć tym systemem i podglądać. Cały ekran waszego laptopa/tabletu to kamera. W obudowach(bocznych) waszych laptopów są kamery które nagrywają to co robicie nawet jak laptop jest wyłączony - dźwięk i obraz. To samo z telewizorami wyposażonymi w dekodery TV-naziemnej - te telewizory mają kamerki z mikrofonem przez, które można was podglądać... Cyfrowe radio DAB+/(radio zwykłe) to kolejny podsłuch w waszym domu.... Routery WIFI też mają ukryte kamery z mikrofonem do których można się łatwo podłączyć... System do podglądania sprzężony jest ze wszystkimi dostawcami internetu w Polsce i można was łatwo namierzyć. Można też namierzyć was przez komórkę i oglądać z bliska dzięki satelicie gdy niebo jest bezchmurne.... Uważajcie na siebie bo wasze komputery nagrywają to co robicie i działa to na poziomie sprzętowym(niezależnie od systemu operacyjnego). X Odczytują nawet wasze myśli w głowie przez fale WIFI... X System ten umożliwia namierzenie was nawet z drugiego końca Polski(wioski i miasta). Widać waszą twarz, pomieszczenie oraz to co robicie aktualnie na kompie – wszystko jest też nagrywane.... X Z czasem coraz więcej urządzeń posiada ukryte kamerki połączone z WIFI.

Gość gość
On bedzie despota. Posłuchaj kobiet tutaj ktore maja dosw. Stary dziad dla ciebie, bedzie cie traktował jak śmiecia. Wspomnisz nasze slowa

Gość gość
po co jej tłumaczysz skoro ona i tak uważa że lepszy taki niż żaden?

Gość gość
Autorka pewnie "musiala juz isc" bo nie byla w stanie juz dluzej czytac...prawdy. Temu fagasowi pitrzebna jest bogata kobieta po trzydziestce,najlepiej z wlasna firma, ktora rok po roku wystrzeli mu trojke dzieci i oczywiscie sama sie nimi zajmie, jak i innymi sprawami...a i tak nie bedzie z niej zadowolony. Skad ona go wytrzasnela? :-/

Gość gość
powiedz mu, ze po mgr planujesz studia doktoranckie ajajaj, ciekawe co on na to? :D xx x uciekaj, raz raz xx zadnych dzieci, bo padniesz jak jałówka na odwapnienie i ketoze. no way