Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

gościu od homocwela dlaczego byś nie mieszkał w namyslowie

Polecane posty

Gość gość

przeciez mialbys dwie galerie handlowe mnostwo sklepow supermarketów barów restauracji kawiarni osrodkow zdrowia aptek szpitala kilku pizzerii urzedów banków zakladow pracy fryzjerskich spa wellness odnowy biologicznej basen saune stadion kort tenisowy bilard kregielnie dwie siłownie klubów muzycznych w tym tabu music club do domu kultury lasu kilku myjni samochodowych i innych fajnych miejsc blisko mniej niz kilometr wszystko mialbys na miejscu i nawet do urzedu szpitala lekarza banku itd rowerkiem bys pojechał a w duzym miescie musisz w korkach stac a w namyslowie nawet na zakupy piechotą pójdziesz

Gość gość
przecież namyslow to nie koniec swiata jest tam dworzec kolejowy i z namyslowa poltorej godziny pociagiem i jestes we wroclawiu ps są też taksówki autobusy wszystko w namyslowie mozesz tez do wellness spa do salonów masazu bo są blisko mozesz sobie pójść do fotografów zrobić zdjecie to dwie minuty piechotą kilku ich tam jest jest tez kilkanascie badz wiecej zakladow fryzjerskich sa boiska "orliki" wszystko praktycznie jest miala bys spokoj czysto wszedzie blisko bez korków jest tam mnostwo zieleni itd mnostwo nowych osiedli itd czego ty jeszcze chcesz

Gość gość
Namysłów Pogoda: Namysłów Przejściowe burze · 24 °C 15:21 Fakty w skrócie Namysłów – miasto w województwie opolskim, w powiecie namysłowskim, położone nad Widawą. Miasto jest położone w granicach historycznego Dolnego Śląska. Siedziba gminy miejsko-wiejskiej Namysłów.Wikipedia Liczba ludności: 16 297 (2008) Powierzchnia: 22,62 km²

Gość gość
PS w każdym z mnóstwa banków w Namysłowie są bankomaty jest tam mnóstwo banków na większości ulic jakiś bank można spotkać jest duży wybór banków) ps są kantory plac targowy lokale do wynajęcia mnóstwo stacji benzynowych wszystko jest to czyste i zadbane i spokojne miasto z małą liczbą bezdomnych bez zaniedbanych osiedli ani bez meneli ulicą spokojnie można gdzieś iść przed świętami jest lodowisko na rynku jarmark bożonarodzeniowy jest mnóstwo koncertów kabaretów spektakli w domu kultury jest festiwal rockowy czochraj bobra fest są browarki dni Namysłowa i rajdy inne atrakcje w pobliżu jest zalew w Michalicach itd czego chcieć więcej ps jak tak bardzo chcesz jechać do kina czy opery czy filharmonii albo do ZOO TO WSIADASZ W POCIĄG I Z NAMYSŁOWA POCIĄGIEM JEDZIESZ DO WROCŁAWIA BO DO WROCŁAWIA TO 60 KM PÓŁTOREJ GODZINY I JESTEŚ WE WROCŁAWIU WIĘC CO TO ZA PROBLEM A NA PEWNO NA CODZIEŃ Z TEGO NIE KORZYSTASZ TAK JAK KAŻDY PS PRAWIE WSZTSTKO W NAMYSŁOWIE JEST

Gość gość
Bo w Namysłowie są wsiury!

Gość gość
PS prędzej to ja od ciebie częściej jestem w kinie teatrze operetce zoo ogrodzie botanicznym niż ty więc o czym my mówimy do kina mnie jakoś nie ciągnie bo tam za ciemno jest owszem kiedyś często byłem w kinie teatrze operetce itd ale nie przepadam wole sobie w domu film po premierze obejrzeć na necie w laptopie niż jechać na premierę do kina oczywiście mogę bo blisko jest do Wrocka bo nie mieszkam na pipidówie na wschodzie polski gdzie do najbliższego dużego miasta jest ponad 150 km ja do Najbliższego kina mam 30 km a do Opola 40 km do Wrocławia 60 w Namysłowie jest prawie wszystko całkiem dużo rozrywki jak pisałem tu w tym temacie powyżej od godziny 15:15 do 15:29

Gość gość
15:32 nie wsiury tylko mieszczuchy bo Namysłów to miasto a nie wiocha gdzieś koło koziej wólki na wschodzie polski :P powtarzam namysłów to miasto

Gość gość
I są wsiury! Wsiury z dziury!

Gość gość
Ale jesteś głupi czemu dziura przecież pisałem powyżej że w Namysłowie praktycznie wszystko jest wszystko z czego się na co dzień korzysta to jest chcesz jechać do kina do Wrocławia to wsiadasz w pociąg i jesteś w kinie więc o co ci chodzi w Namysłowie praktycznie wszystko jest bo to miłe i kameralne miasto jak ci miliony razy pisałem zamieszczałem linki zdjęcia filmiki dobrze wiesz jak Namysłów wygląda więc co ci przeszkadza tam mieszkać skoro praktycznie wszystko w mieście namysłów jest więc w czym problem

Gość gość
A zresztą co ja sie będę produkować skoro i tak z tych wszystkich rozrywek jakie są w Namysłowie które od 15:15 do 15 :55 wymieniłem ty i tak nie korzystasz bo cały dzień i tak siedzisz na kafe więc co za różnica?

Gość gość
PS gościu od homocwela a byłeś kiedyś w skansenie ? Bo ja kilka razy w muzeum wsi opolskiej w Opolu byłeś w afrykarium w zoo we Wrocławiu otwarte w 2014 roku byłeś w górach ja kilka razy do roku jeżdżę byłem kolejny raz w tym roku w Zakopanem wiesz bo widziałeś mój filmik i go komentowałeś ps byłeś w sztolniach w górach sowich byłeś na giewoncie na Kasprowym Gubałówce nosalu? Byłeś na zamku kiedyś płynąłeś kiedyś odrą bądź Wisłą byłeś kiedyś w muzeum operetce teatrze? Na musicalu w panoramie racławickiej ogrodzie japońskim we Wrocławiu w juraparku w Krasiejowie (Krasiejów jest w województwie opolskim w powiecie opolskim w gminie ozimek ) 60 km od Polkowskiego itd itd ? Ja tam wszędzie byłem wiele razy a ty? Ty w doopie byłeś i goofno widziałeś rusz sie gdzieś a nie tylko na kafe

Gość gość
Ile razy byłeś?

Gość gość
Up

Gość gość
Up

Gość gość
No odpisz na moje wszystkie pytania

Gość gość
Gościu od homocwela "niech będzie pochwalony gość od homocwela zawsze dziewica:D"

Gość gość
Up

Gość gość
Zawsze powinnaś mieć przy każdym badaniu ginekologicznym c*pki i wspierał porody. Tyle że ty się wstydzisz partnera ciemnota! A zawsze powinno się mieć partnera przy każdym badaniu c*pki by nie natrafić na zboczenca ginekologa !!! Badanie u ginekologa: Lekarz rozpiął rozporek....

Gość gość
Namysłów Pogoda: Namysłów Przejściowe burze · 25 °C 17:00 Fakty w skrócie Namysłów – miasto w województwie opolskim, w powiecie namysłowskim, położone nad Widawą. Miasto jest położone w granicach historycznego Dolnego Śląska. Siedziba gminy miejsko-wiejskiej Namysłów.Wikipedia Liczba ludności: 16 297 (2008) Powierzchnia: 22,62 km²

Gość gość
Zawsze powinnaś mieć przy każdym badaniu ginekologicznym c*pki i wspierał porody. Tyle że ty się wstydzisz partnera ciemnota! A zawsze powinno się mieć partnera przy każdym badaniu c*pki by nie natrafić na zboczenca ginekologa !!! Badanie u ginekologa: Lekarz rozpiął rozporek....

Gość gość
Gościu od homocwela od 15:15 do teraz do 17:48 poczytaj wszystkie komentarze i w Namysłowie jest prawie wszystko i jest gdzie wyjść więc dlaczego tak nienawidzisz Namysłowa poczytaj w tym temacie od 15:15 wszystkie komentarze i w Namysłowie jest prawie wszystko i w mieście namysłów jest gdzie wyjść

Gość gość
No odpisz

Gość gość
Up

Gość gość
Zawsze podczas każdego badania ginekologiczne go c*pki powinnaś mieć męża bo ginekolog się stara i dokładnie przeprowadza badanie bo jest twój świadek. To samo partner powinien wspierać poród bo liczą się z rodzaca. Do obecności mamy prawo nawet w szpitalu przy zabiegu i badaniu.