Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moje problemy...

Polecane posty

Gość gość

Witam. Mam 19 lat i moje życie to istny koszmar. Mam wiele problemów związanych z kobietami. Jako dzieciak byłem zamknięty w sobie i większość czasu spędzałem sam. Miałem kilku znajomych ale to tyle. Ale po ukończeniu gimnazjum gdzie było mi nawet ok moje życie strasznie się zmieniło. Jako że dojeżdżam do szkoły to nie mam czasu żeby gdzieś wyjść po szkole. No i zależy mi na ocenach a niestety nie przychodzą one mi łatwo. Na dodatek do mojej szkoły chodzi może z 5 dziewczyn na 400 uczniów. Mam problemy z poznaniem kogoś i nie wiem gdzie mam wyjść. Rodzice jak i otoczenie wywierają na mnie presje poznania dziewczyny. Sam bym chciał to zrobić ale nie wiem jak. No i mam jeszcze kompleksy seksualne. Jestem niedoświadczony i wiem jak dziewczyny w moim lub podobnym wieku na to reagują. A na dodatek mój członek nie może dodawać mi pewności siebie bo mierzy 12cm. Nie mam pojęcia jak mogę coś zmienić. Chciałbym żyć jak kiedyś kiedy nie byłem świadomy tego wszystkiego. A teraz czuje się zawsze gorszy no i przykro mi kiedy widzę normalnych rówieśników. Zdaje sobie sprawę że już zawsze będe sam ale chciałbym znaleźć sposób by móc o tym nie myśleć. Bardzo proszę o pomoc...

Gość gość
nie zakładaj w tym wieku,że już zawsze będziesz sam. Masz DOPIERO 19 lat. Wszystko przed Tobą :) Nie ma sensu ulegać presji, lepiej zaczekać na odpowiednią osobę niz być z byle kim. A wartościowa dziewczyna Cię doceni ;) ja nie wiem skąd się wziąl ten MIT że kobiety wolą doświadczonych..to tylko faceci te bzdury wygadują bez sensu. Kobieta woli prawiczka od jakiegoś buchaja a dziewczyne możesz poznać wszędzie,nawet w sklepie.

Gość gość
dziewczyna to nie tylko ładna buzia ale tez śmierdząca cipa i brudna dupa,ogólnie dziewczyny to same problemy