Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Daniel 26

Dziewczyny, nic nie umiem.

Polecane posty

Gość Daniel 26

Np majtek nie umiem wyprać, napalić w piecu, rabac drzewa , jajecznicy usmażyć . Tak samo nigdzie nie pracuje.

Jezu jaki przegryw :D Siedzenie na kafeterii ci w tym nie pomoże!

Gość gość
Jak można nie umieć napalić w piecu ? Wkładasz drewno lub węgiel. Potem zwiniętą gazetę jako podpałkę i lont. Zapalasz gazetę, czekasz czy aby napewno się zajmie i zamykasz drzwiczki. Jak gazeta nie wystarczy, i w piecu nie będzie się palić, to kup w sklepie podpałkę do grilla i nalej trochę do pieca.

Jak można nie umieć robić jajecznicy? :D Dajesz jajka na patelnię i mieszasz, żadna filozofia :D Chyba, że nie wiesz jak np. rozbić jajka, albo włączyć gaz, to wtedy chyba nic ci nie pomoże.. cofnij się do gimnazjum i spytaj nauczyciela od losowego przedmiotu

Gość gość
Matko gdzieś ty się uchowal, taka niedorajda

Gość Daniel 26
Jak rąbałem drewno , to palca bym sobie urąbał, tryskała krew jak niewiem, tak sobie przylożyłem.

Gość gość
To masz problem !!! Weź sobie znajdź kogos kto tez nic nie umie to idealnie sie zgracie i nie będziecie razen NIC robic !!!! Ogarnij sie podstaw nie umiesz! A wode umiesz zagotować na herbatę?

Gość Daniel 26
Z podcieraniem też mam problemy :O ale to nie moja wina że przy mojej tuszy cieżko sięgnąć :(

Tylko na kafeterii zachowały się takie dinozaury :D Ale odpalić kompa i nakvrwiać 6h w gta już umiesz tak? :P

Gość gość
Z tym paleniem to niezbyt dobra podpowiedz - najpierw kladziesz szczapy, bardzo suche na cienko porabane drewno i papier, a jak sie zajmie ladnie to potem grubsze albo wegiel. Nawet ja baba umiem palic w piecu:D

Gość gość
Co to baba gorsza? Baba tak samo powinna rąbć drewno, palić w piecu jak i facet w końcu równouprawnienie jest.

Gość Daniel 26
Nie umiem palić i tyle , z czego się śmiejecie, nie chce zostać zwykłym, samotnym piernikiem, dziczeje samotny.

"Nie umiem palić i tyle , z czego się śmiejecie, nie chce zostać zwykłym, samotnym piernikiem, dziczeje samotny." Chyba nikogo nie dziwi dlaczego nadal jesteś sam :D Takiego buraka to ja bym wysłała na obóz surwiwalowy, żeby się frajer nauczył podstaw przeżycia Od razu byś zmężniał, dzieciaczku

Gość gość
Ehh a widzisz nie chce umieć rąbać drzewa a niestety to umiem bo chce być czlowiekiem na poziomie i być miastowym, jest mi wstyd ze mnie tego rodzice nauczyli a ja nie chcę być wysmiewany przez miastowych bo chce być po ich stronie...