Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pis wprowadzi bykowe czyli podatek dla singli najprawdopodobniej od 2018 roku

Polecane posty

Gość gość

Tak jakby w pojedynkę żyło się łatwiej... żenada. Na dodatek dyskryminacja. "Singiel" przecież może mieć jakieś defekty, tudzież inne ciężkie przejścia/okoliczności uniemożliwiające/utrudniające mu założenie rodziny. I co? Mają być kopani w d. tylko dlatego, że nie maja dzieci (czasem chcieliby ale nikt ich nie chce)?

Gość gość
To im mocno spadnie poparcie

Gość gość
już im spadło

Gość gość
Zwykły podatek, nie po to by ludzi mieli dzieci. Bo posiadanie potomstwa tez kosztuje.

Gość gość
Lol juz napewno zaplace tej holocie 500 plus. Takiego wala patolo rotfl lol lmao

Gość gość
Przecież single tak czy owak płacą "bykowe". Tyle, że nie państwu, ale firmom. Jedzenie, mieszkanie, wakacje - to wszystko wychodzi drożej.

Gość gość
Jak to wprowadza to na bank wyjezdzam. Juz jedna noga jestem w czechach. Tam sie zyje 100 razy lepiej . I patologia nie okrada cie z ciezko zarobionych pieniedzy. Jezeli ja mam niecale 2 na reke a tyram po 11 h dziennie a ktos za ruchy frykcyjne ma sam dodatek w podobnej kwocie to o czym my tu mowimy.

ej, ale podatek dla singli = zależy im, żeby było dużo singli. to jak to się ma do 500+, mieszkanie +, żłobek + itd.? niespójność w kaczych piórach

Gość gość
Broken ty płacić nie będziesz, chyba, że jesteś facetem :classic_cool:

Gość gość
Ja mam płacić kurva jeszcze na nierobów nie sądziłem ze pis popiera taka biedę

Ja mam płacić k***a jeszcze na nierobów nie sądziłem ze pis popiera taka biedę x no właśnie Pis chyba coś popispiertoliło przez te 8 lat, jak kafeprawika z braku seksu, nie wiedzą już, którą patologię finansować.

Gość gość
Pis ma poparcie u moherów, patoli i wieśniaków. Dalej nie chodźcie do wyborów to będziecie musieli codziennie chodzić do kościoła bo inaczej wpadnie załoga dżi z maczetami :D Fanatycy do islamistów im nie wiele brakuje.

Gość gość
Głosujmy na partię, która zlikwiduje 500+ Na dzieci trzeba zarabiać, a nie żyć z socjalu

Gość gość
a moze podeprzesz sie jakims linkiem, fakty autorze a nie straszysz? Gdzies napisali o tym?

Gość gość
Czyli Jaro zabuli..

Gość gość
no podeprzyjcie sie czyms, bo w necie nic o tym nie piszą ejjj :O

@ gość 2016.08.01 Tak jakby w pojedynkę żyło się łatwiej... żenada. x Oczywiscie, ze latwiej! Chyba nie powiesz mi, ze singielek-wygodnis majacy czas na silownie, baseny i podroze zyje trudniej niz ojciec trojki dzieci troszczacy sie co dzien o swoje dzieciaczki. Prawda jest taka, ze wygodnickie single sa singlami, bo jest im zwyczajnie wygodniej.

Gość gość
lubicie grać role pokazywać się zagracie role dobrych wujaszków szwejków i cioć te bykowe ,to rekompensata 500 na każde dziecko z próżnego i salomon nie naleje nie bydźcie buce dzielta sie i trojta a bólić tsa tak kazom psechsty janosikowe!?

Gość gość
ja w stanie wojennym prowadziłem firmę dla mnie nie było paliwa były kartki ,polak potrafi na jedną kartkę brałem 7-8 razy paliwo tera so inne uroki wesołej zabawy

Gość gość
na 500pluz niedlugo zabraknie kasiorki to bedzie dopiero szał pał :classic_cool: do ruiny doprowadza, druga Grecje chca zrobic czy kij wie..

Gość gość
gardze tą polaczkową biedotą.

Gość gość
Bosa we mgle aż trudno uwierzyć, ze nie jesteś projektem :O co to za glupoty?! Dlaczego oceniasz ludzi? Wiele osób jest singlami z musu ,a nie z wygody. To nie dość, że są samotni to jeszcze maja resztę pieniędzy oddawać? Żeby nie mieć na nic i się pochlastac? Ok,jestem za tym by to bykowe jak juz to płaciły osoby zarabiajace powyżej 5 tys netto. Ogólnie jestem za tym by osoby o dochodach poniżej 2 tys były zwolnione z podatków,bo jednak pracują, a co daje patola "szlachta nie pracuje"? Rozumiem bosa we mglw,że chcesz być na garnuszku państwa i żerować na innycg?

Gość gość
Ja jestem singlem z musu.nie jest mi z tym dobrze.ale jakbym mial placic na baby co rozkladaja nogi zeby facet mogl sie spuscic im to chyba bym rozszarpal pierwsze lepsze malzenstwo z dziecmi na ulicy.

Gość gość
a bazrobotny niebedzie placil bo z xzego :-D

Gość gość
A nie lepiej rozszarpać tego, komu przyszło do głowy wprowadzać bykowe? ;-) Zresztą wprowadzenie bykowego odebrałoby im władzę absolutną, więc wątpię czy się zdecydują.

Gość gość
A co z samotnymi albo na dodatek bezplodnymi co jest dla trauma takie zycie?mysla o samobojstwie nawet.placza w samotnosci.i jeszcze dowalic im podatek zeby byly pieniadze dla ludzi szczesliwych???!!! oj chyba by sie polala krew po czyms takim.