Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pis wprowadzi bykowe czyli podatek dla singli najprawdopodobniej od 2018 roku

Polecane posty

Gość gość
Mam pomysł taki, żeby wprowadzić w Polsce podatek od głupoty. Wtedy będziemy najbogatszym krajem na świecie. Ci, co już wyjechali, mówią, że trzeba być głupim, żeby mieszkać w tym wariatkowie. Ja, póki co, mieszkam, ale cierpliwość się kończy. :-(

Gość gość
Szkoda że samotni nazywają ludzi posiadających dziec***atologia i wieśniakami. Sami jesteście patologia i nieudacznikami. Byście mieli dzieci o sami byście ręce wyciągali po te 500+

Gość 500 plus na nowy wóz
Jakie bykowe? Brakuje im kasy na to głupie 500+ i szukają gdzie się da. Wybór posiadania rodziny jest świadomym wyborem i ktoś kto nie zdecydował się na założenie rodziny lub ma problem z zalezieniem drugiej osoby nie zamierza płacić na tych dzieciorobów. Tyle w temacie.

Gość 500 plus na nowy wóz
Tak poza tym jak dajemy dzieciorobom 500 zł za nic to prosze jeszcze o program Impreza + i Paliwo + bo przecież murze dojechać. :)

Gość gość
a urzedasy to z czego maja wyplaty? to tez socjal tylko, hmmm tolerowany. Mamy za duzo urzędasów w Polsce.

Gość gość
Czyli mam płacić za to , że mnie nie stać na dziecko? Chyba powiemy pa pa temu krajowi. Złodzieje i bandyci.