Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pis wprowadzi bykowe czyli podatek dla singli najprawdopodobniej od 2018 roku

Polecane posty

Gość gość
A jak facet jest impotentem?albo facet lub kobieta maja jakas blokade psychiczna,albo problemy psychiczne z bliskoscia?albo zalozmy jest ktos kto woli byc sam bo w grupie zle mu i ma chote zabic wtedy a nie chce byc dobrym czlowiekiem i dlatego sie izoluje.

Gość gość
Z tym rozszarpywaniem i laniem krwi przasadzilem.kazdy chce byc szczesliwy.nikt nie chce byc samotnym.uwazam ze nie powinno siw nikogo dyskryminowac bo za tym ze ktos jest singlem kryje sie jakas osobista historia znana tylko wlascicielowi.moze sie za tym kryc jakies cierpienie.

Gość gość
ludzie samotni powinni dostawac zapomogę na psychoterapię i leki :) za pare lat będą wybory,skonczy się 500+ , dość rozdawania nieswoich pieniędzy dla patusów

Gość gość
5:51 chodzile,ze chce byc dobrym czlowiekiem.jest sporo historii kryminalnych gdzie nie wytrzymuja ludzie ze saba i dochodzi do tragedii.wystarczy dedektywa poczytac albo 997 poogladac jakie rzeczy moga sie przydarzyc w rodzinie.nie wszyscy powinni zakladac rodziny albo miec dzieci.

Gość gość
Bykowe jest po to, żeby faceci zaczęli się żenić, bo teraz to im się wygodnie żyje na kocią łapę z kobietą. I bardzo dobrze, że wprowadzą bykowe. Nie będziesz musiała jedna z drugą czekać pół życia na oświadczyny i ślub, więc uszanuj to, a nie szczekasz.

Gość gość
Ale ja nie chce takiego przyglupa jak ty za zone!!!

Gość gość
Ale jak ktos jest w zwiazku gejowskik/lesbijskim to tez bykowe ma placic?to moze zostane formalnie pedalem zeby nie placic?

Gość gość
No dobra wezme sobie jakas babe za zone zeby nie placic bykowego! Ale podpisujemy intercyze!!! Haha slub tylko z rozdzielnoscia majatkowa!!! Haha i swoja zone bede traktowal jak smiecia bo zrobilem to z powodu bykowego tylko!!! Hahaa

Gość gość
A dla Kaczyńskiego pewnie wymyślą jakieś zwolnienie z podatku za zasługi

Gość gość
Chyba dlatego, że Jarek nie może znaleźć żony. Jak wwprowadzą taki podatek, to zaraz znajdzie się chętna panienka dla niego, żeby nie płacić

Gość gość
Ludzie... nic takiego nikt nie mówił, to byłby absurd, gdyż niektorzy sami posłowie pisu musieliby płacić. Durni jesteście

Gość gość
Jak bedzie taki podatek to splodze bachora zeby nie placic i jeszcze 500+ dostane :-D oczywiscie bachora kochac nie bede ani zony,to bedzie tyllko biznes.

Gość gość
Serio z tym podatkiem. Wychowuje sama dzuecko, nic nie dostaje i jeszcze beda zabierać? To chore

Gość gość
Plan Platformy Obywatelskiej wprowadzenia jednolitego podatku PIT uderzy w singli. Stanie się tak za sprawą uwzględnienia w rozliczeniach z fiskusem liczby osób w rodzinie. Czy to ukryta forma podatku "bykowego", który kilkadziesiąt lat temu płacono w Polsce?

Gość gość
Glosowalam na PiS i nie dosc ze u mnie nic sie nie zmienilo to jeszcze mi zabiorą z wypłaty bo jestem sama? Bo nie mam meza? Sama wychowuje dziecko :(

Gość gość
To jest jakis kretynski pomysl.na razie nic jeszcze nie wprowadzono.wiec ja juz sie nad tym nie zastanawiam bo szkoda mi nerwow.

Gość gość
To jest na serio. Czytalam na necie. Gfy jest tylko jedna odoba samotna to bedzue zabierany jej podatek najwiekszy , matka sama z dzieckiem tez duzy podatek. Najmniejszy podatek bedzue od duzej rodziny

Gość gość
Single maja ciezej.zwlasza beda mieli ciezej na starosc jak zostana sami.w rodzinie jest razniej.jest wspiieranie wzajemne,sa dziadkowie co pomagaja,potem wlasne dzieci.maja 500+.chcialbym miec rodzine,zone,dzieci ale wiem ze to sa tylko marzenia.

lo matko, ale macie fajnie w tej polsce, normalnie sie niemoge doczekac zeby tam wrocic. w innych krajach pomaga sie osobom samotnym, zwlaszcza z dziecmi, a w polszy wali sie pala po glowie. tym ktorym sie wydaje ze zycie singla jest takie proste i przyjemne, powiem tak- zycie singla bez dzieci z dobra praca- tak, jak najbardziej, ale zycie singla z recyclingu juz nie- zwlaszcza kiedy ma dzieci. efektywnie mowimy juz o parze singli, kazda ze stron ma jakas tam sytuacje ekonomiczna, zobowiazania itd. karanie ludzi za to ze im w zyciu nie wyszlo bylo by nie moralne wrecz. place 40% podatku od dochodu, place alimenty 30% i ok, z tego co zostaje da sie normalnie zyc, ale bez jaj. jak sobie czytam takie perelki, to ciesze sie ze ewakuowalem sie z mlekiem i miodem plynacej polski, i tylko zal mi tych co zostali...

Gość gość
Najmniejszy podatek dla spermiarzy!!! Oplaca sie strzelac sperma bez opamietania!!!

Gość gość
Ale ja nie chce takiego przyglupa jak ty za zone!!! x Ale ja już mam męża kretynie i nie zamierzam go zmieniać, żeby sobie pogorszyć. :D Wypowiedziałam się tylko w temacie durny pustaku :D

Gość gość
Ale twoj maz musi byc pustakiem ze sobie wzial za zone takiego przyglupa.a wasze dzieci to pustaczki male.

Gość gość
Ja p*****le

Gość gość
Ci single to takie darmozjady i trutnie społeczne. Tylko wyjadają zasoby ziemskie utrudniając życie normalnym ludziom.

Gość gość
Czyli tylko faceci muszą to płacić? :-D a to dobrze,niech płacą maminsynki nieudaczne

Gość gość
Niech faceci płacą bykowe jak wymagają tylko modelek do małżeństwa i związku a na przeciętne i brzydkie nie zwracają uwagi:D O dzięki ci PIS:D

Gość gość
PIS nie planuje takiego podatku, to PO chciała wprowadzić taki podatek, po co siejecie panikę, tak jak kiedyś z podatkiem katastralnym? Podatku dla singli nie będzie, przestańcie bezrefleksyjnie emocjonować się prowokacją na kafeterii. Pozdrawiam

Gość gość
Ale facet moze sobie wziac ukrainke za zone.hmm...to nawet dobry pomysl,to lepsze niz swirnieta polka.a polki same wtedy zostana jak faceci zabiora sie za ukrainki.i to polki beda placily bykowe!!!haha bo nikt ich nie bedzie chcial !!! Haha

Gość gość
i beznadziejni polscy faceci będą udawać gejów, będą dawac się dymac w pupe byle zaoszczedzic pare groszy albo poślubią banderówkę :D hahaha ale wzrośnie liczba desperatów, każdy będzie się chciał zenic, bo tacy kasiasci na poziomie, wolą pewnie zaplacic pare groszy i mieć spokoj, tylko żenujące typki będą się zenic pod presją finansową , geje będą zwolnieni z oplat ale będą musieli przed komisja obciagac komus, oczywiście dla takich stooleyarzy jak ci na kafe nie stanowi to problemu, z mężczyznami nie maja wiele wspolnego

Gość gość
Baby na tym forum tez nic nie maja wspolnego z kobiecoscia.wy jestescie bardziej do facetow podobne.dlatego tu tylu facetow jest bo sie czuja jak na meskim forum.