Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem szczęśliwa a jednak brakuje mi miłości. Ktoś tak ma? Co zrobić?

Polecane posty

Gość gość
Oczywiscie że wierze w nadejście miłości :). Może nie jestem nastolatką ale nie jestem też jakaś stara hehe. Myślę że za jakis czas spotkam kogoś kto zawróci mi w głowie i komu ja też zawróce :)

Gość gość
czasem miłość przychodzi zapóźno, ale to i tak jest najlepsze uczucie na świecie...

Gość gość
Chociaz czytajac niektore wpisy na kafe boje sie ze milosc moze nigdy nie nadejsc.... :-(

Gość gość
Ja juz kilka lat czekam i nic

Gość B21
Ja mam tak autorko :/ Jak sobie z tym poradzić? Nie wiem. Mam metodę ale działa krótko. Zatracam sie w pracy :/ Mam 21 lat i jestem facetem. Czasami samotność i brak miłości dają w kość. Nie potrafie znaleźć nikogo w moim wieku lub młodszej, która potrafiłaby nadawać na tych samych falach. Nie mam wymagań z kosmosu wręcz przeciwnie. Nie chce super modelki, bo wiem, ze sam nie wygladam ekstra jak chłopak z okładki kolorowego czasopisma... Dlatego skupiam sie na charakterze, tym co kobieta sobą reprezentuje, jakie ma wartości. Wygląd to sprawa 2-go rzędna, bo on przemija. Kochałem bardzo mocno pewną dziewczynę ale zrobiła mi numer życia i sie skończyło... :/

Gość gość
B21 Zdziwiłam się że jesteś chłopakiem. Zazwyczaj faceci nie myślą o miłości i nie chcą pakować się w związek. Jesteś jeszcze młody. Poczekaj jakiś czas i znajdziesz bez problemu fajną dziewczyne. Im kobieta starsza tym bardziej chce takiego chłopaka jak ty. Te w twoim wieku moga jeszcze miec sieczke w głowie