Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego zerwaliscie swoje zwiazki? powody

Polecane posty

Gość gość
Co złego w tym że ktoś jest lekomanem ? Oczywiście dla związku.

Gość gość
gość dziś U mnie dosłownie kopiuj- wklej, a do tego okazało się, że siedział za morderstwo :(

Gość gość
I nic ci nie powiedział na początku, że siedział? O curva :o

Gość gość
zbyt mala roznica płci. feminizm to wielki problem we wspolczesnym swiecie

Gość gość
A co miał powiedzieć? Cześć, jestem X... siedziałem za zabice kumpla... miło cie poznać... Serio, nikomu nie życze tego co przez niego przeszłam :( To niewiarygodne jakich ludzi mijamy codziennie na ulicy.

Gość gość
gość dziś U mnie dosłownie kopiuj- wklej, a do tego okazało się, że siedział za morderstwo x moze to ten sam :D tamten tez siedzial, za narkotylki to wiem , ale jeszcze mial jakis wyrok, tylko nie mowil za co

Gość gość
Skończy już o tym kryminaliście, piszcie dalej czemu zerwałyście...

Gość gość
a kogo zabił? może to bohater

Gość gość
Zaczął sie ze mnoe nasmiewac, ja sie stresowalam coraz bardziej i zle sie przy nim czulam, jak pierwszy raz widzial mnie nago to slyszalam ze mam rubenowskoe ksztalty (przy wadze 56/167) i to nie bylo w milym tonie Potem slyszalam teksciki ze mam grube lydki, wlosy w nosie, piersi za daleko od siebie (a z nich akurat bylam serio zadowolona) etc... rownoczesnie liczyl facetow ktorzy sie na mnie gapili i byl zadowolony ze 2 jego kumpli sie we mnie podkochuje Zerwalam to po 2 miesiacach od momentu zmiany zachowaniA i do dzis mam uraz, a minely 4 lata i mam 22 lata. Ale ja jestem wrazliwa. Nikogo juz nie mialam procz jednego malego epizodu, ktory szybko sie skonczyl Jak na mloda dziewczyne naprawde nie mialam komplekskw, on zdazyl zniszczyc moja pewnosc siebie i radosc ze swojego ciala

Gość gość
Ja zerwałam bo był ordynarny,wręcz chamski ale nie od początku. Uzależniony od alkoholu i kumpli-takich samych jak on.Miał przez to zrytą banię ponieważ po zerwaniu rozprzestrzenił wulgarne plotki i kłamstwa na mój temat a takie rzeczy tworzy tylko chory mózg.Oszust podawał się za kogoś innego a miał tylko zawodówkę.Złodziej w sumie skubnął mnie na kilkaset złotych.Mitoman i patologicznie zazdrosny Otello.Miał niskie poczucie własnej wartości.Do dziś się na mnie mści i niszczy mi opinię.Nie mam na to większego wpływu i żałuję,ze dałam się poderwać to był i będzie największy błąd mojego życia.

Gość gość
A mój były zarabiał tylko 3.500 a przecież z takim żebrakiem nie da się budować związku. Ja zarabiam więcej od niego i nie będę sobie marnowała życia z takim go/ło/du/pc/em. Nie żałuję że go przegoniłam. Teraz mam dużo lepszego pod każdym względem.

Gość gość
gość 18:25 Ćpac też lubił, kilka razy siedział za różne rzeczy, ale to ostatnie było najgorsze...

Gość gość
gość 18:25 Ćpac też lubił, kilka razy siedział za różne rzeczy, ale to ostatnie było najgorsze... x skad tacy popaprancy sie biora, tylko nam niszcza zycie mendy jedne :P

Gość gość
Pierwszy histeryzowal jak baba. Stwierdziłam że potrzebuje stabilnego mężczyzny a nie cipy. Drugi też ciamajdowaty chociaż sprawiał inne wrażenie, w dodatku był okropnie brzydki i ludzie się śmiali co ja z nim robię. Trzeci oszukiwal, miał równolegle jsszcze jedna i okazał się bandyta. Kochalam go i miałam 19 lat. Od tamtej pory nic. Obrzydli mi faceci na dobre.

Gość gość
powod taki, ze bylam nudna i glupia

Gość gość
Nie, Maciej miał na imie

Gość gość
Kłamca, frustrat, nieudacznik. Nigdy więcej zakompleksionego gniota.

Gość gość
gość wczoraj , mówiąc że przynosił mi wstyd miałam na myśli to, że totalnie nie umiał się zachować w towarzystwie. Wśród starszych np mojej rodziny siedział i praktycznie wgl się nie odzywał, a przy młodszej grupie typu znajomi popisywał się i gadał głupoty. Do tego wciąż pił i nigdy nie wyczuwał granicy na ile sobie może pozwolić, więc zalewał się w trupa, albo odwalał alkodramaty (wtedy jeszcze nie sądziłam że to alkoholizm)

Gość gość
gość dziś Masakra, współczucia

Gość Redale
U mnie jak w filmie. 4 lata razem, chlopak "ciapak" Muzulmanin. Kochalismy sie jak wariaci, zaczely sie plany slubu. Warunek- moja zmiana religii. Nie zgodzilam sie. On plakal, ja plakalam. Ozenil sie z dziewczyna ze swojego kraju, bo rodzina mu tak kazala. Zone wybierali na podstawie zdjecia. To moja 1 prawdziwa milosc. Nikt tak nie dbal o mnie. Balam sie jednak zaryzykowac utraty wolności po slubie i chyba dobrze zrobiliśmy. Ale rok do siebie dochodzilam.

Gość gość
Dobrze się stało, bo zaczął od zmuszania do zmiany religii a skończyły na zarabianiu wyjść ci z domu. Znam taką historię , zdarzyła się blisko mnie.

Gość gość
redalne czytałaś "burka miłości"? przeczytaj , finalnie historoa skończyła sie happy endem ale ie dziewczyna przeszła to szok

Gość gość
Bo nie mogliśmy się porozumieć i nie spełniał moich oczekiwań np. brak zaufania i zaangażowania jakiego bym oczekiwała. W sumie jak patrzę na wasze powody, to mój wydaje mi się taki śmieszny teraz :D.

Gość gośćlaluna
Byl podly znecal sie nademna okrutnie

Gość gość
Gdyby moja dziewczyna wcześniej była z ciapakiem zerwalbym związek od razu.

Gość gośćlaluna
Masz racjeto glupie huje

Gość gość
Czemu pozwolilas się znęcac nad sobą ile to trwało u Ciebie?