Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zamówiłam adipex jutro przyjdzie

Polecane posty

Gość gość
a tsh nie pamietam ,w kazdym razie rodzinny mówił ze ok ,robił mi dla pewności jeszcze ts 3 i ts 4 czy coś w ten deseń i też było w normie.

Gość gość
mam padaczkę biorę kilka leków działających na rzecz jasna mózg czyli kwestie neurologiczne biorę amizepin, nilogrin i levetiracetam do tego podobnie jak Ty xanax bo mam straszne problemy ze snem i w ciągu dnia coaxil żeby organizm uspokoić , żeby sie nie stesować bo stres nasila napady, do tego biorę adi bo niestety moja waga nie jest zadowalająca nie ważne ile waże-zdecydowanie za dużo zmierzam do tego że mi przy poważniejszym schorzeniu nie występują nawet nasilone napady a teoretycznie to lek który powoduje mocne pobudzenie, z resztą jest na bazie pochodnej amfetaminy więc to jasne. spokojnie możesz brać-tylko jak dla mnie nie powinnaś odstawiać leków wyciszających... ja sobie właśnie kupiłam ostatnio 100tab. na doping-online.com... nie wiem czy już masz adi czy nie ale jakbyś szukała to ja tam dostalam oryginalny, pozdrawiam i 3mam kciuki!!! i tak już p.s. to zastanów się czy taki mąż to ktoś na kim możesz polegać :(

Gość misiaczkowaaaPANI
ooo też tam zamawiałam :] w 1oo % jestem zadowolona! nie sądziłam że waga tak po tym leci!!!