Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Poznam samotną kobietę.

Polecane posty

Gość gość
Te magiczne slowa. Pamietam pania w przedszkolu dokladnie powiedziala to samo. Kto by pomyslal ze to podstawa relacji miedzyludzkich. A i wTV ktos ZNANY publicznie je wymienil.

Gość Adamina111
EWOLUUJE, haha mnie też wskoczył błąd ewaluacja to słowo o innym znaczeniu,

Gość Borys777
A ja wyczytałem o tych słowach na wp. Czyli Adamina111 byłem bliżej jak dalej, następnym razem chyba oboje postarajmy się skorzystać z Google. A to bardzo dobrze że próbujesz sama "ambitnie " , ale jak potrzebujesz męskiej ręki to proszę wal śmiało :-)?, mam pomalować ściany, położyć podłogę, wynieść śmieci hehe!?

Gość Adamina111
pomalowac ściany, sprawa pilna

Gość Borys777
Ja maluje ściany ty robisz jeść, a mówią że nie ma perfekcyjnych związków :-). A dużo tych ścian? , bo ja to tak hobbistycznie nie zawodowo i może skończyć się jak w programie usterka,ale przez 5 tyg. dam radę:-).

Gość Borys777
Oczywiście hobbystycznie to poprawna pisownia,proszę sobie sprawdzić :-)

Gość Borys777
To pytam się jeszcze raz ktoś chciałby wymienić się adresem mailowym ?

Gość gość ona81
Hej. Tak sobie to czytam i fakt, Borys to chyba facet trochę inny niż przeciętny śmiertelnik na kanapie. Pozdrawiam . Miło się czyta :)

Gość Borys777
Zaskoczę cię " gość ona81" że właśnie piszę leżąc na kanapie :-). To czy 35 latka nie chciała by póki co z względów technicznych popisać a niedalekiej przyszłości jakby było miło się spotkać?

Gość gość ona81
Miałam na myśli takich facetów z piwem w ręku , pilotem , oglądających euro czy igrzyska o. Nie zwracających uwagi na kobietę obok :) Z miłą chęcią popisze w wolnych chwilach :) jeśli to było do mnie .

Gość Borys777
Dobra to ja już podziękuję , ale warto było zapytać. Będę się zmywał z waszej kafeterii i muszę powiedzieć że miło było was poznać i życzyć wam tylko pogodnych dni :-). Pozdrawiam Bartek

Gość Borys777
Haha, a jeszcze chwila i byśmy się mineli. Ale słuchaj mistrzostwa Europy czy tam świata jak i igrzyska olimpijskie to coś wspaniałego :-). I piwo też lubię. Aha to twój mąż cię zaniedbał? , poczekaj na koniec zawodów może to się zdarzyć szybciej niż myślisz (zawodnicy na dopingu ). Straszna afera z tymi naszymi cieżarowcami ale tym chyba się nie interesujecie? . Poza tym ja chciałbym kogoś poznać z kim mógłbym potem się spotykać nie musi być nawet nic zobowiązującego, ale mąż to odpada chociaż szybko biegam :-). I istnieje jeszcze coś takiego jak męska solidarność.

Gość gość ona81
Akurat jestem sama , rozwód ka :) . Owszem jak Polacy grają to oglądam. Ale chyba można wspólnie oglądać , komentować . Nie zawsze jest tak za kobiety nie lubią oglądać sportu w tv.

Gość gość ona81
Ja mieszkam na południu Polski wiec trochę daleko od Ciebie :) nie dawno byłam nad morzem na małym urlopie.

Gość Borys777
I teraz muszę coś wytłumaczyć. Są fajni mężczyźni na tym świecie godni waszego zainteresowania, miłości, ciała i zaangażowania ( jestem tego najlepszym przykładem ). Są wrażliwi, starają się rozumieć kobiety (cholernie to trudne ), angażują się na 100%, ale dalej pozostają mężczyznami. To na moim przykładzie wytłumaczę; wrażliwość która mi pozwala na rozmowy z wami o głębszych rzeczach, wiedza na różne tematy która pozwala na dyskusję, inteligencja która na żarty sytuacyjne, mądrość i dojrzałość która pozwala nie popełniać tych samych błędów dwa razy no okej trzy :-). Ale dalej pozostaje mężczyzną i lubię piwo, mecze piłki nożnej bardzo, samochody, broń palną, przemoc itp, itd. O co mi chodzi, chodzi o to że wy kobiety macie swoje ha to nazywam "księżniczkowe " zajęcia i my nasze męskie. Nikt wam nie odbiera malowania paznokci, spa, problemów z wyborem koloru ściany, nazewnictwem kolorów ,i tam inne sytuację które robicie my na was wtedy się patrzymy i uśmiechamy w myślach mówiąc " i po co to robi " , tak samo wy myślicie głupia piłka itp. I to nas różni ale to jest piękne! !. To się rozpisałem.

Gość Borys777
Pewnie że jak Polska uczestniczy w zawodach to nie wyobrażam sobie oglądania widowiska z nikim innym jak z ukochaną :-). To świetnie że lubisz oglądać. Mieszkasz na południu Polski to pewnie same góry?, to tak jak ja w pracy same fjordy :-). Trafiłaś na pogodę bo z tego co wiem to ten rok nie jak ma się do poprzedniego. Jak coś ja jeszcze urzęduje :-) w Warszawie więc wcale nie tak daleko.

Gość gość ona81
Dokładnie. Facet musi mieć czas na swoje hobby , wyjście z kumplami na piwo nawet jeśli czasem się to skończy w klubie ze striptizem :) . Wszystko jest ok jeśli tylko jest zaufanie , szacunek .

Gość gość ona81
Pogoda w kratkę jak to nad polskim morzem :) ale i tak uwielbiam nasze morze. No tak , dużo gór wokoło :) Teraz pendolino jest także w kilka godz i jest się nad morzem :)

Gość Borys777
Podoba Ci się w Gdańsku? . Kurde jakbyśmy trafili z twoim urlopem i moim to byśmy się wybrali ale teraz bo jest jarmark Dominikański. Świetna sprawa te starocie , wypieki i ogólnie atmosfera tworzona przez ludzi:-)

Gość Adamina111
Jak to zwykle bywa do pomalowania cztery ściany i sufit . Mam nadzieję że uporam się z tym do września. Muszę to tylko logistycznie ustawić.

Gość gość ona81
Byłam w gdańsku na tym jarmarku :) Akurat lało jak cholera :) ale kupiliśmy peleryny dzieciom , parasolki i staliśmy na rynku przy Neptunie :) Zwiedziliśmy tez Sopot , Jurate , Hel . Super było.

Gość Borys777
To ty skarb jesteś a nie kobieta :*. Nie wziąłem pod uwagę klubu że striptizem ale będę pamiętał na przyszłość jak mi wypomnisz :-). Żartuję. Striptiz to ja chciałbym mieć w domu na wyłączność. Nigdy nie byłem na południu Polski. Nigdy nie zwiedzałem Polskich gór więc już jest okazja. A morze jest wspaniałe bo stamtąd pochodzę. To nie było u ciebie szacunku i zaufania? . U mnie brakło szacunku no i kilka innych czynników ale to już przecież przeszłość.

Gość Borys777
To super wycieczka była :-). Widziałaś foki?tam chyba mają fokarnie. To masz dzieci?

Gość gość ona81
Byłam kiedyś w klubie razem z mężem i oglądaliśmy wspólnie . To dodaje pikanterii w sypialni :) Jeśli tylko po obejrzeniu facet wraca do kobiety do domu i z nią baraszkuje to nie widzę w tym nic złego :) . No i żeby całej wypłaty tam nie zostawił :)

Gość gość ona81
Właśnie było za dużo zaufania ale z mojej strony. Raz można wybaczyć ale nie notoryczne oszukiwanie. Mam jedną córkę juz prawie nastolatka . A Ty ? Fokarium obowiązkowe :) Cypel cudny , piękny widok. Jeszcze nieraz tam wrócę .

Gość gość
Dla samotnego miłego 👄 od samotnej

Gość Borys777
To ja ci muszę powiedzieć że jeszcze tego nie próbowałem z striptizem. Ale i tak jakoś nie widzę potrzeby takich klubów mam własną wyobraźnię :-). Byłem raz na helu i to była wczesna jesień więc było zamknięte fokarium :-(. W przyszłym roku jestem obowiązkowo zwłaszcza że myślę o przeprowadzce do Gdańska. Mam dwójkę dzieci syn 5 lat i córka 10 . Córka ma już swój własny świat więc pewnie sama wiesz o co chodzi. I nigdy nie wybaczam nawet raz, ja bym nie mógł wybaczyć no i zdradzić. Ale nigdy się nie wybacza bo potem jest tylko gorzej. Jak masz 35 lat to podejrzewam że nie myślisz już o dzieciach? , e to już takie prywatne pytania wychodzą. Przechodzimy na mail ?

Gość gość ona81
No tak coś wiem na ten temat :) jak dzwonie do córki ze juz wracam z pracy to słyszę Juz ? Idź powoli :) . Jakby to powiedzieć , i chciałabym i się boje :) (mam na myśli dziecko ) . Można przejść na mail

Gość gość ona81
My byliśmy na jakieś imprezie i wracając w nocy ktoś rzucił hasło ze jeszcze by coś wypić i akurat nie daleko był taki klub . Wiec weszliśmy. Większa grupa nas była. A faceci no cóż. Jak są sami to takie wypady różnie się kończą. Zwłaszcza jak w mieście jest taki klub to kusi pijanych facetów .

Gość Borys777
Poczekaj ja najpierw muszę stworzyć maila na potrzeby i zrobimy to tak że ty mi napiszesz swojego i ja swojego. Będzie wiadome kto :-)