Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

chybasponsorka

mieszkamy razem a facet nie chce dokladac sie dk życia!!!

Polecane posty

Gość gość
Moim zdaniem,znalazl sztuke co sie da wykorzystac finansowo,co to za facet ktory skapi 300 a zarabia 1600,narcyz,egoista,co pilnuje tylko swojego portfela,kopnij go w d**e bo zycia nim nie bedziesz miala

Gość gość
KwirynaMakowa dziś Maminsynek-Gniazdownik. Pozbądź się tego parazyta! taaaaaa,będzie sobie wił gniazdko twoim kosztem,odkladał pieniążki na kupke a ty co?wyskakiwać zawsze z kasy zamierzasz,za dobra jesteś dziewczyno,nie wiem czy wcześniej próbowałaś mu mówić by dokładał się albo dawał na zakupy-ale skoro dopiero teraz wpadłas na taki sprawiedliwy podział-to gratuluje cierpliwości do bycia z takim typem.powiedz mi jeszcze,że proszki,płyny do podłóg,płyny do wc itp też kupowałaś,a skoro on powiedział,że sam sobie teraz kupi to co mu potrzebne to jak bedzie z utrzymaniem porządku w domu?zamierzasz myć połowe podłóg,pół kibla,pół okna,i odkurzac pół dywanów?ja pier.......le-z kim ty żyjesz???no ja rozumiem,że facet może się czepić jeśli mówisz,że kupiłaś sobie byle szmatke lub krem za 100 zł,ale prosząc o 300 stówy do jednego kubełka na życie,skoro on zarobi 1600 jak powiedziałaś-on potrafi powiedzieć,że to za duzo dla niego-to po mojemu to typowy-PIOTRUŚ PAN,pan swojego losu,z takimi wychodzi sie najgorzej,a jak przeczytałam,o tym,że ,,on pójdzie do pracy jak ty pójdziesz-to już wogóle katastrofa,pakuj sie i spier.....aj,ile ty masz lat?aż tak nisko się cenisz,że uważasz,że nie ułozysz sobie zycia bez niego,to jesteś w błędzie,facet powinien na głowie stanąć jeśli jego kobita nie może znaleźć odpowiedniej pracy,albo nawet kiedy jakiś dochód tam ma,to on skoro wziął sobie ciebie z dzieckiem,to tym bardziej...

Gość babyachtebaby
No nieźle wiem że mieszkanie jego Ale czy wy jesteście po ślubie czy nie jak nie to odejdź bo za tę pieniądze to napewno coś wynajmiesz a jego kopnij bo w takim razie to do czego ci on potrzebny no chyba że ma h,u,j,a po kolana q ci na tym zależy bo jak nie to niech sam s**************,a

Gość gość
nie będę komentował na kogo lecą kobiety. twój wybór. Ja porządny partner a jestem całe życie wolny.

Gość gość
Tkwiłam w podobnym związku przez prawie 2 lata i powiem Ci, że do dziś żałuję każdego straconego z tym człowiekiem dnia. Jak go rzuciłam - moje życie odmieniło się o 180 stopni. W tej chwili jestem szczęśliwą żoną i matką. Rada dla Ciebie - z tego nic nie będzie, szkoda życia na taką byle jakość. Jeśli chcesz być szczęśliwa (a mniemam, że tak) zostaw go jak najszybciej. Powodzenia.

Gość gość
Ja to jestem w szoku jak mogłaś tak długo wytrzymać z kimś takim kto zapewne od początku ci wydzielał każda złotówkę, a gdy zobaczył, że masz więcej kasy przestał się dokładać uznając, że teraz powinnaś go chyba spłacać:) Zadaj sobie i jemu zasadnicze pytanie, czym wy jesteście? Myślicie o przyszłości, zamiast te wyrównanie wykorzystać w inny sposób, odłożyć, wspólnie się czegoś dorabiać powoli. Zapytaj się go kim ty dla niego jesteś, mężczyzna powinien dbać o swoją kobietę i starać się jej imponować, a czym ten twój imponuje tobie? Powiem Ci coś, ja mam dwoje dzieci z poprzedniego małżeństwa, mam teraz drugiego partnera, nie mieszkamy razem spotykamy się, przyjeżdża do mnie a ja do niego i zawsze mi pomaga kiedy widzi że mam problem, nawet finansowo, nie wydziela mi, robi zakupy, kupuje też różne rzeczy moim dzieciom, zajmuje się nimi gdy ja jestem w pracy. Widać że jest dojrzały i wie, że skoro sobie wziął kobietę z dziećmi i chce z nią coś poważnego w życiu stworzyć to musi ją przyjąć taką jaka jest z dorobkiem jaki ma. On mi pomagał odnowić moje mieszkanie z myślą właśnie taką że kiedyś sam tu ze mną zamieszkam, a ten twój nie chce dołożyć 300 zł za siebie. Powinnaś na spokojnie porozmawiać z nim nie o pieniądzach tylko o waszej przyszłości, o tym kim ty dla niego jesteś, bo czujesz że nie ma do ciebie ani zaufania, ani sympatii i się pogubiłaś w tym wszystkim i skoro tak to wygląda to może lepiej rzeczywiście się rozstać. Ja to w ogóle po takich słowach typu s**********laj, itp... spakowałabym manatki i przeprowadziłabym się do babci.

Gość gość
zaraz, zaraz... a ile kosztuje wynajęcie mieszkania? bo póki co piszesz ze do opłat domowych nie dokladasz sie ani grosza, a mieszkasz juz kilka lat jego starzy bulą kredyt (!), i pewnie stałe opłaty a ty księzniczka z dzzieckiem jakoś to w rozliczeniach pomijasz. chciałabym wic dlaczego. Przecież wynajem pokoju gdziekolwiek to kwota pewnie z 500 zł mieciecznie

Gość gość
Ja to się zastanawiam czy ten twój facet to jakaś pipeczka? Jaki normalny facet zarabia 1600zl?

Gość gość
powiedzialam ze tak zyja ludzie w normalnych zwiazkach,i na spolke sie dziela,zaczela sie awantura jak skur....syn!!!! xxxxx prawda, ale na spółke dzielą sie także opłatami za mieszkanie. My mamy mieszkanie na kredyt z rata 1200 zł, do tego czynsz, prąd i gaz i juz jest ponad 2000 miesiecznie. To płaci mój facet. Ja płacę za jedzenie i rachunki telefoniczne i i tak wydaję mniej niz on. Jakos się nie czuję pokrzywdzona.

Gość gość
A gdybyś nie miała pieniędzy to albo by z tobą nie był, albo dopiero awantury i gnoiłby cię jak psa! Ty chcesz z kimś takim układać sobie życie? Oświadczył ci się w ogóle? Rozmawiacie o małżeństwie, czy to tylko układ, aby lżej się żyło??

Gość gość
ale jakie ona ma pieniadze? smiech na sali zeby taki argument uzywac kiedy dziewczyna ma niecale 2000 dochodu na nia i na corke. Przeciez gdyby miala sie za to samodzielnie utrzymac (tzn jeszcze mieszkanie by jej doszlo do utrzymania) to by była na styk przy bardzo racjonalnym gospodarowaniu kasą

Gość babyachtebaby
A kto płaci za Internet :)

Gość gość
internet gdzie? :P

Gość gość
mnie tylko ciekawi co ty z nim robisz ani dogadać sie nie mozecie, ani nic ustalic, facet do roboty sie nie garnie tylko starzy go sponsorują ty tez tylko patrzysz zeby sie za robote nie brac czarno widze to wasze stadło na kwit z pralni

Gość gość
gość dziś nie będę komentował na kogo lecą kobiety. twój wybór. Ja porządny partner a jestem całe życie wolny. x czemu cale zycie wolny? nie lubisz kobiet ? :D

Gość gość
on tez jest cale zycie wolny, bo chyba autorka z zonatym nie mieszka :D

Gość gość
Trzyma Cie w garsci. To jego mieksznie to po pierwsze a po drugie Ty jestes samotna matka wychowujesz nie jego dziecko. On wie ze na znaleznienie innego dobrego faceta szanse masz male no i gdzie pojdziesz. On odklada pieniadze i pewnie juz rozglada sie za lepszym modelem/modelka. Ja siepojawi na horyzoncie to Cie kopnie w dupie. Jeste matka z dzieckiem bez mieszkania czyt. wie ze bedziesz za niego placic bo jestes desperatka.

Gość gość
facet nie ma zobowiązań, kiedyś wyjdzie po gazetę i nie wróci, znajdzie sobie inną, którą będzie sobie dymał bez ślubu. faceci są tacy powaleni przez durne baby.

Gość gość
Nie jesteś żadna sponsorka, on zapewnia mieszkanie, ty wyżywienie.ciesz sie ze z nim mieszkasz bo sama z dzieckiem byście glodowaly.

Gość gość
facet to kawal gnoja , ale wie ze ma cie w garsci bo mieszkasz u niego , nie masz pracy ani mieszkania , mowi , i robi co chce bo wie ze ty i tak zostaniesz bo gdzie pojdziesz ?nie zgodzil sie dokladac 300zl i co z tym zrobisz ? zamierzasz dalej placic za wszystko ?

Gość gość
Dla mni jestes zwykla szmata ktora daje tylka za miejsce do spania i okrada wlasne dziecko zeby gachowi jedzenie kupowac!!! Brzydze sie takimi scierami jak ty!!!

Gość gość
Nastepnego frajera chcesz na kolejne dziecko naciagac? Myslisz ze ci to cokolwiek zagwarantuje? Szacunku u faceta nie zdobywa sie rozkladaniem nog i kupwaniem mu jedzenia