Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OlivieraDeCochos

nacjonaliści kłamią bo islam nie ma nic wspólnego z terroryzmem

Polecane posty

Gość gość
Co za zjebów tu przywlokło :( soros dał 60mln $ na propagandę wiec trolle ruszyły do klawiatur .

Gość gość
Każdy terrorysta to muzułmanin, tylko debil nie rozumie, że muzułmanin to islamista.

A ten dłuższy cytat z ewangelii po co? To odpowiedź lewaka na to, że Jezus był rasistą? I nie wiem co ma do rzeczy Wasze przerzucanie się Waregami, Chazarami i resztą pisałem, że tak został skonstruowany świat, w którym żyjemy... Nie ma takiej opcji, żeby jakakolwiek istniejąca nacja (może poza jakimiś eskimosami), nie miała takiej przeszłości, albo skolonizowała okoliczne tereny (tereny i ludy tam mieszkające, nawet nie nacje) i wyrobiła sobie pozycję, inaczej sama by została wchłonięta. Co do kilkudziesięciu tysięcy zamordowanych przez Polaków Żydów, uważam, że polskie mordy na Żydach wcale nie były lepsze od niemieckich, ale i tak w tamtych warunkach, dziwi że tylko tyle (już nie mówiąc, że wpływowi obecnie Żydzi są raczej wrogo nastawieni do Polski i próbują robić z nas wielkich antysemitów, oskarżając o coraz więcej i więcej, to logiczne, że zawyżają ile mogą; zresztą Żydzi zawsze uważali nas za gorszych...), przecież nit nie mówi, że jesteśmy narodem samych aniołów, ale i tak nie ma porównania do innych liczących się narodów, przy nich na prawdę jesteśmy niemal święci...

Gość gość
ty to potrafisz przyznać, ale PiS i jego ludzie nie. I chcą abyśmy uważali się za bezgrzesznych, tylko dobrych, i albo zwycięskich albo za zdradziecko napadnięte ofiary. Wszystko co złe Polacy uczynili ma być wymazane z historii i świadomości. Wszystko co sie nie udało ma być zafałszowane i uświęcone - n.p. Powstanie Warszawskie - lub zapomniane.

Gość gość
16.39. I dlatego sp.Lech Kaczyński był pomysłodawcą muzeum Powstania Warszawskiego?? Temat jest o islamie. Już raz król Sobieski pokonał islam, zdaje się że przez europejskich lewaków znowu będzie wojna z islamem.

Gość gość
Islam to zrodlo zla

Bo na tle innych europejskich nacji jesteśmy po prostu dobrzy, w historii co by się nie działo nasze wojska zawsze były tam gdzie nasi sojusznicy potrzebowali pomocy, a nas nasi sojusznicy zawsze mieli nas w głębokim poważaniu i często kończyliśmy z nożem w plecach... takie fakty historyczne, ileś lat temu nie mogłem w to uwierzyć, że my taki chrystusowy naród i wiele godzin poświęciłem na szukanie co mamy za uszami. I co mamy za uszami? Lisowczyków i Jedwabne... W Jedwabnem zostało wymordowanych tysiące Żydów, ale oni na prawdę zawsze prosili się o zgubę, byli mądrzejsi od nas, to prawda szkoda, że się z tym tak obnosili, bo Żyd to ma żyłkę do interesów ale pracą fizyczną się brzydzi, no to udało im się sporo majątku nagromadzić i powszechne stało się powiedzenie (moja babcia też je osobiście od starej Żydówki usłyszała, mimo że była dzieckiem, chore... za kogo oni nas uważali) "wasze ulice, nasze kamienice" w znaczeniu my jesteśmy właścicielami, a wy macie obowiązki komunalne... Antysemityzm był wtedy potężny w całej Europie nie tylko w rzeszy i chociaż, na pewno zginęło u nas miliony zarąbistych Żydów, to antysemityzm miał swoje przyczyny powstania... Dodajcie jeszcze ogólną demoralizację w związku z wojną i dobrze przemyślane przez szwabów reguły postępowania z Polakami i Żydami (dziel i rządź), to naprawdę wychodzi, że jesteśmy chwalebnym narodem ^^ A Lisowczycy? Kilkaset lat temu we wszystkich sąsiednich krajach dzieci straszono Lisowczykami, takimi naszymi najemnikami słynącymi z piekielnej efektywności i równie piekielnej brutalności, którędy przeszły oddziały Lisowczyków tam zostawały tylko ruiny i zgliszcza; ale to był tylko jeden oddział, wybiórczo posłuszny władcom Rzeczypospolitej i będący dla nas nie mniejszym utrapieniem niż dla sąsiadów... O tym co mają za uszami Anglicy, Francuzi, Niemcy, Ukraińce, Rosjanie itd. można w kółko pisać ;p A tak co do PISu, wg mnie to banda nawiedzonych oszołomów, ale jednocześnie pierwszy rząd Polski, który dba o nasz interes narodowy, a nie jak kiedyś, że cały czas ktoś wchodził w dupę Niemcom, Amerykańcom i Żydom, dla osobistych profitów. Gdyby nadal PO było u władzy, to już mielibyśmy tu multiculti i bylibyśmy w tej samej dupie co zachód, a tak to nadal jesteśmy jedynym europejskim krajem nie dotkniętym przez terroryzm ^^

Gość gość
W Jedwabnem zostało wymordowanych tysiące Żydów, ale oni na prawdę zawsze prosili się o zgubę, byli mądrzejsi od nas, to prawda szkoda, że się z tym tak obnosili, x Doczytałem do tego momentu dalej nie ma potrzeby. Ktoś mający takie poglądy jest nieuprawniony do rozmawianiu o moralności narodów.. Sorry

Gość gość
A tak co do PISu, wg mnie to banda nawiedzonych oszołomów, ale jednocześnie pierwszy rząd Polski, który dba o nasz interes narodowy x pierwszy rząd Polski, który dba o nasz interes narodowy Wpisałem to jeszcze raz, bo trudno mi uwierzyć że Ty mając jednak jakieś zaplecze intelektualne (nie moralne)- może w coś takiego uwierzyć. Pierwszy rząd, który zapychając narodowi usta kasą (która kiedys trzeba bedzie zwrócić) uprawia degrengoladę prawną państwa , lekceważąc ingerencję UE- nazywając ją "unią autorytarną". To nie jest dbanie o interes narodowy kochanie, to jest dbanie o utrzymanie się przy władzy bez względu na koszty i niedopuszczenie konkurencji przez jak najdłużej dostosowując do tego celu legislację. Za ten "interes narodowy" zapłacimy wysoką cenę w sensie gospodarczym na pewno, nie mówiąc już o względach społecznych i szkodliwości na lata poprzez szkalowanie i podcinanie idei zjednoczonej europy.. Rozumiesz ?

Gość gość
Książka "Miasta śmierci. Sąsiedzkie pogromy Żydów" autorstwa dr. Mirosława Tryczyka opisuje bestialskie mordy, których dokonano nie tylko w Jedwabnem, ale też w kilkunastu innych miastach i wsiach Podlasia. W swoich badaniach autor korzystał m.in. z materiałów zgromadzonych w IPN, zeznań świadków zbrodni złożonych w śledztwach, materiałów radzieckich, niemieckich i instytutu Yad Vashem. http://wiadomosci.dziennik.pl/historia/ksiazki/artykuly/502071,miroslaw-tryczyk-miasta-smierci-sasiedzkie-pogromy-zydow-w-latach-1941-1942.html

Gość gość
'Temat jest o islamie' rzecz w tym, że temat o islamie musi zahaczyć o polski nacjonalizm i antysemityzm gdyż bez tego nie da się zrozumieć polskiego rasizmu i polskiej nienawiści wobec muzułman.

Gość gość
W Jedwabnem zostało wymordowanych tysiące Żydów, ale oni na prawdę zawsze prosili się o zgubę.... x Rozumiem ,ze tez jesteś tak samo wyrozumiały dla Niemców, mordowali Polaków razem z Żydami bo byliśmy rasowo niżej niż oni i należało nam się.

Gość gość
'pierwszy rząd Polski, który dba o nasz interes narodowy' póki co to tylko słowa ! Poza tym można chcieć dobrze dla Polski a nie umieć tego zrobić, albo i Polsce zaszkodzić. I można być europejczykiem i przy okazji dużo dla Polski zrobić.

Gość gość
żw24 wczoraj Polakom wymordowanym na Wołyniu tez się należało a i tym wymordowanym w Katyniu tez ?

Gość gość
o naszych krzywdach trąbimy, a o naszych winach milczymy !

Czy tu ktoś czyta ze zrozumieniem? Czy ja gdzieś napisałem, że im się należało? Czy pisanie o tym, że swoim zachowaniem prowokowali = że im się należało? Napisałem, że potępiam ich na równi z nazistami, a Wy dopytujecie, o to czy Niemców też usprawiedliwiam? Ktoś pisze o prawie do oceniania moralności narodów, bo napisałem nie, że im się należało, tylko że zadziałały powszechnie spotykane mechanizmy, jak się cygan wozi po polskiej dzielni, ze złotą ketą i wyraża na około pogardę do biednego polactwa, to ja mam to gdzieś, ale nie zdziwi mnie jak jakiś idiota rozwali mu łeb... nie będzie mi przydzielać czy ujmować prawa do oceniania czegokolwiek osoba, która nie potrafi czytać ze zrozumieniem, albo niech mi wskaże miejsce, w którym napisałem, że jakieś mordy z naszej przeszłości były dobre, historycy też starają się obiektywnie szukać przyczyn mordów, jak absurdalne by nie były... x Co do PISu, to chociaż walczy z korupcją, nie kupuje już 10 razy droższych rzeczy z zachodu jak mamy swoje nie gorsze po to, żeby paru polityków ustawiło swoje rodziny do 7'ego pokolenia... Mam nadzieję po prostu, że uda im się nie zrujnować Polski, ale tyle debilizmu i niezrozumienia prostych słów na tym forum, że ręce opadają... Osłabiacie mnie ludzie

Gość gość
żw Chyba jednak za bardzo sie zagalopowałeś w ocenianiu forumowiczów i inwektywach.. Jakim prawem oceniasz negatywnie tych , którzy nie podzielają Twoich poglądów ?. Ano niepodzielają z jakich powodów. Ty to nazywasz manipulacją, a ja zdrowym spojrzeniem na świat. A świat jest , był i będzie "multikulti" czy Ci sie to podoba czy nie. I zamiast tracic energie na budowanie "murów", odcinanie sie o reszty świata (w tym od unii), może ktoś z Twoich politycznych idoli przyznałby w końcu , że to nie tędy droga.. ze tylko poprzez zjednoczona europę działającą na zasadzie liberalnej demokracji i wolności można rozwiązac kryzysy migracyjne.

Takim prawem, że nigdy nie usłyszałem merytorycznego podparcia dla tych poglądów... Zawsze tylko ten Wasz bełkot o tym, że i tak idea demokracji i multiculti musi wygrać... Czemu musi wygrać? Dożyję jakiegoś rzeczowego argumentu? "ze tylko poprzez zjednoczona europę działającą na zasadzie liberalnej demokracji i wolności można rozwiązac kryzysy migracyjne" - co Ty bredzisz? jak rozwiązać, przyjąć wszystkich? gdyby nie liberalna demokracja to by nie było żadnych kryzysów migracyjnych, tylko UE to tak zidiociała instytucja, żeby wymyślać sobie problemy... A Arabia Saudyjska, Emiraty, Katar i reszta srających hajsem krajów arabskich w dupie ma uchodźców, tylko my posrani strzelamy sobie po stopach...

Gość gość
Czy ja gdzieś napisałem "przyjąć wszystkich" ? Oprócz rzucania oskarżeń o brak rozumienia, czytaj to co jest napisane i dopowiadaj sobie więcej bo w ten sposób nigdy się nie zrozumiemy. Już wiem, że prtezentujemy inne poglądy na świat i to słynne "multikulti". Czemu musi wygrać ? Pytanie bardziej trafne- czy musi i czy wygra. Nie wiem. Ale wiem, że konsekwencją odchodzenia od wartości liberalnej demokracji, poszanowania różnic i tych kulturowych i religijnych, mniejszości w tym seksualnych- jest po prostu nacjonalizm, który w końcu musi doprowadzić do autorytaryzmu. Tego raczej nie chcemy. Więc ? Ano można pogodzić politykę "multikulti" z racjonalizacją migracji, (także liczbową). Można wprowadzać coraz lepsze systemy werifikacyjne, kontrolne itp. Można i nalezy to robić. Należy też pomagać ludzim uciekającym przed wojną i wegetacją. Zapytasz dlaczego- odpowiem : bo mamy historyczny, chrześcijański obowiazek. Najgorsza rzeczą jest szerzyć nieprawdziwą , nieuzasadniona propagandę strachu przed islamizacją. Rzucać nieprzemyslane oskarżenia, szybko ustalać winnych itp. Mozna i nalezy naprawiać tę naszą jednak europę, jednak najgorszym rozwiązanie (z punktu widzenia historycznego też) jest nawoływanie do rewolucji, koniecznych szybkich zmian itp, itp. Zrozumiałeś trochę więcej ?

Gość gość
Dodam jeszcze tylko , że mówiąc że to polityka "multikulti"- (choć wg mnie to jest okreslenie demagogiczne) jest winna obecnej sytuacji kryzysu migracji wykazujesz kompletna niewiedzę- bez urazy ale to wieloletnia polityka kolonialna europejskich mocarstw, w tym agresywna i cyniczna polityka US wzgledem bliskiego wschodu (inwazja na irak, doprowadzenie do wiosny ludów) itp. To są przyczyny obecnej migracji a nawet niechęci tych ludów do nas- w jakims sensie uzasadnione. Więc- jak to w zyciu- nic ne jest czarno białe. :)

Ten temat założyła jakaś miernota opłacona przez żydów. Nie wierzę, żeby ktoś był aż tak głupi, żeby zrobił to sam z siebie...

Gość gość
spisek żydowski to jedna z klasycznych figur antysemityzmu obecnie sięga się do tej idei w odniesieniu do muzułman podobno muzułmanie knują jak tu podbić cały świat jednak Polacy przejżeli ich plany i zbawią świat

Gość gość
ha,ha, ha ... ale trzeba dodać, że Polacy jako szlachetny naród krzywdy muzułmanom nie zrobi trzeba będzie poprosić Niemców

22:01 - Spisek żydowski jest udowodniony i udokumentowany. Wystarczy posłuchać wypociny niejakiej Barbary Lerner Spectre, żydówki, która rozpanoszyła się w Śzwecji, albo na to, kto stoi za założeniem komunizmu, założeniem ISIS itd...

Gość gość
Bractwo muzułmańskie sponsorowane przez Arabia Saudyjska jest szkoła terrorystów indzihadystow. Każdy kto ma szare komórki w głowie wie, że mordując chrześcijan na bliskim wschodzie robi się to z wrzaskiem że Allah jest wielki. Jazydki sprzedaje się do niewoli w imię Allaha. Z allahem na ustach facet jechał ciężarówka po ludziach. Z allahem na ustach ucieto głowę Polakowi - inzynierowi w afganistanie... podawać przykłady dalej?

Gość gość
Hengist dziś Ten temat założyła jakaś miernota opłacona przez żydów. Nie wierzę, żeby ktoś był aż tak głupi, żeby zrobił to sam z siebie... x Tak. Na pewno masz rację. Taki mądry jesteś i w ogóle. I wcale nie rzuca się w oczy, że takie komentarze wysokich lotów "na pewno" pisze jakiś oszołom opłacany przez nacjonalistycznych prawiczków. Wcale się nie rzuca ;)

Gość gość
'Spisek żydowski jest udowodniony i udokumentowany.' lecz się kolego, jeszcze masz szansę.