Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OlivieraDeCochos

nacjonaliści kłamią bo islam nie ma nic wspólnego z terroryzmem

Polecane posty

Gość gość
Europa przyjmuje za mało Arabów i dlatego ludność u UE będzie sie kurczyć, a ludność Polski będzie się kurczyć wkrótce dramatycznie ...

Gość gość
polska prawica to rasiści co mają serca podszyte ludobójczą myślą

Gość gość
do dziś trudno sie nie zgodzić z tymi dwoma diagnozami. Kaczyński rozdupcy Polske !

Gość gość
Nie wiem czemu propagandujesz pedofilstwo i gwalty na kobietach europejkach. Jesli rzady bede tolerowac to I kar nie bedzie za to dla muzulmanow to nie widze to rozowo .

Gość gość
muzułmanie popełniają statystycznie podobny odsetek przetępstw jak ubodzy lub bezrobotni biali. Inaczej mówiąc zachowują sie podobnie i odpowiednio do swojej życiowej frustracji bo są najczęściej ubodzy i bardzo często bezrobotni ... i bez szans na zmianę swojej pozycji społecznej. Tylko koncentrowanie się mediów i opinii publicznej na muzułmanach daje taki efekt jakby muzułmanie nic nie robili tylko kradli i gwałcili. O kilku gwałtach w Kolonii Polacy dyskutują od ponad pół roku, a o tym, że Polacy gwałcą co roku 1400 Polek jakoś się specjalnie nie pisze, a już na pewno nie w tonie katastroficznym.

Gość gość
polski gwałciciel to swój gwałciciel ! Polacy mają wyłączne prawo do gwałcenia Polek czyl i swoich kobiet. I nie będzie obcy gwałcił co nie jego !!!

Gość gość
w obliczu potworności islamskiego gwałtu polski gwałt na Polce to nie gwałt tylko asertywna etniczna kopulacja :-)))

Gość gość
politycy i media zrobili z muzułman jakieś potwory tak jak kler katolicki przez wieki robił potwory z Żydów jak to się skończyło wiemy a ci co szczuli nawet nie przeprosili

Gość gość
Zachód nasprowadzał Arabów ale nastała recesja i nie trzeba ich tylu więc są bez pracy. Szczególnie ci bez większych kwalifikacji, którzy mieli stać przy taśmie montażowej bo fabryki wyeksportowano do Chin, Wietnamu i Malezji. Odesłać się ich nie da więc siedzą na zasiłkach bez widoków na zmianę swojego losu i radykalizują się. Tak jak kiedyś proletariat europejski.

Gość gość
'polski gwałt na Polce to nie gwałt tylko asertywna etniczna kopulacja ' dobre !

Gość gość
Jedna z instytucji dziennikarskich policzyła, że taki Trump w 70% swoich wypowiedzi przedstawia nieprawdę lub przeinacza fakty – nie wydaje się jednak, żeby przeszkadzało mu to w kampanii. Raczej odwrotnie: to za bycie wbrew wszystkiemu wyborcy go nagradzają. Produkowanie politycznych faktoidów zyskało na znaczeniu i skuteczności: czy będzie to Beata Szydło opowiadająca o rzekomych 340 miliardach wyrzuconych przez rząd Platformy, czy „birthersi” w USA opowiadający, że Obama tak naprawdę jest urodzonym poza granicami kraju muzułmaninem. Więcej: opłaca się zawodowo nie tylko mijać z prawdą, ale i z granicami, które do niedawna wydawać się mogły nieprzekraczalne. Przypadek Milo Yiannopoulosa, który za koordynowanie kampanii nienawiści został wyrzucony z Twittera i jeszcze poczytuje sobie to za sukces, zwiastuje nowy trend w i tak już nieznośnej kakofonii dezinformujących treści. Coraz więcej osób mówi otwarcie, że żyjemy w czasach „po prawdzie”. Oto kilka głosów, które pomagają nam złapać perspektywę.

Gość gość
Ja właśnie z tego powodu nie wierzę w żadną dyktaturę PiS, ani nawet wieloletnie rządy tej partii. Tej formacji dramatycznie brakuje kompetentnych ludzi, zdolnych do realnego zmieniania skomplikowanej materii, jaką jest współczesne państwo. A przyjęcie zasady „kto nie z nam, ten przeciw nam”, w połączeniu z opisanymi wyżej cechami lidera PiS, spowodują, że z każdym miesiącem sprawowania władzy problemy będą się piętrzyły, aż w końcu obóz rządzący zacznie pękać w szwach, a Kaczyński – jak niegdyś w PC i opozycyjnym PiS – rozpocznie wyrzucanie kretów z własnych szeregów.

Gość gość
tak właśnie kończą rasistowskie populizmy prawicowe !

Gość gość
antysemityzm i islamofobia to produkty machinacji polityków i kleru

Gość gość
STANISZKIS: Przypomina mi się komunizm 'Obserwujemy masowe tworzenie nowej klasy politycznej, ale także coś, czego wcześniej nie było, wykorzystywanie złych instynktów dla celów politycznych. Ta mieszanka jest dla mnie porażająca. Fetysz większości i mitologizacja ludu wkurza mnie bardzo i osobiście daję temu wyraz. Nie przypuszczałam, że po tych dwudziestu paru latach od końca komunizmu, znajdą się ludzie, którzy będą mieli tupet głosić, że to wszystko to jest ta normalność. Nie myślałam też, że władza, która jest iluzją, bo wciąż nie widać w PiSie zdolności osiągania założonych celów, będzie tak pociągająca. A wychodzenie z rozwoju zależnego, co obiecuje Morawiecki, przy tych wszystkich skutkach zewnętrznych dobrej zmiany, a do tego Brexit, będzie prawie niemożliwe. Przede wszystkim obecna władza demoralizuje własnych ludzi, którym, mam nadzieję, w pewnym momencie instynkt samozachowawczy powie stop.' http://koduj24.pl/przypomina-mi-sie-komunizm/

Gość gość
Kaczyński rozdupcy Polske !