Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OlivieraDeCochos

nacjonaliści kłamią bo islam nie ma nic wspólnego z terroryzmem

Polecane posty

Gość gość
ale po co dyskutujecie z lewackim bydlem ktory tu gada trzy po trzy zeby was sprowokowac i pow*****ac? :D ja mam pozwolenie na bron i nosze ja przy d***e, jak ciapackie s****wo bedzie chcialo zrobic cos mi lub bede swiadkiem ze atakuja innych to odstrzele leb kazdej kolorowej k****e

Gość gość
Proszę lewiznę o przeczytanie Koranu, a nie tylko Marksa, Engelsa, Urbana, tudzieź Krytyki Politycznej.

Gość gość
Top założyła lewaczka lub duupodajka , fanka arabusów.

Gość gość
'znaczy ankieterzy chodzą i wypytuję się: "ma pan w planie na najbliższe 2 lata wysadzić się w jakimś miejscu publicznym?"' to są dane uśrednione dla ostatnich kilku lat - dane pochodzą od zachodnich służb. I tak francuskie podają, że u nich jest ok. 10 radykałów zdolnych do terroryzmu na 100 000 muzułman, a belgiskie że w Belgii jest 15 na 100 000. W innch krajach jest mniejszy odsetek radykałów.

Gość gość
'Proszę lewiznę o przeczytanie Koranu' nie rób z siebie teologa muzułmańskiego bo nim nie jesteś. Naczytałeś jakiś amatorskich wypocin na temat islamu i masz wyobrażenia wzięte z sufitu o Koranie. Poza tym chrześcijanie nie potrzebowali Koranu aby w obu Wojnach Światowych zabili w sumie setki milionów ludzi. Nie potrzebowali Koranu aby wybić miliony Indian w obu Amerykach. Nie potrzebowali Koranu aby w samym Kongo zabić 10 milionów ludzi. O tym co robili w Indiach i Chinach nie wspomnę ale to dziesiątki milionów ofiar. Biali chrześcijanie nie potrzebowali Koranu by autochtonów australijskich zaliczyć oficjalnie za zwierzęta i zabijać ich w polowaniach tak jak kangury czy psy dingo.

Gość gość
' Biali chrześcijanie nie potrzebowali Koranu by autochtonów australijskich zaliczyć oficjalnie za zwierzęta i zabijać ich w polowaniach tak jak kangury czy psy dingo. ' dopiero w latach 60-tych XX wieku Aborygeni zostali wykreśleni ze spisu gatunków fauny australijskiej !

Gość propagandapoiue
Kto Wam płaci za tę propagandę na forum ? To forum uczuciowe - Autor czytać nie umie ? Doniosę Twoim zleceniodawcom, że odstawiasz fuszerkę ...

Gość gość
gość dziś To nowocześni i postępowi Europejczycy -to podkreślny :) Brytyjczycy, Belgowie, Niemcy i inni - dzisiaj w białych rękawiczkach uważają się za postępowych, oświeconych, nowoczesnych - a kilkadziesiąt lat temu dokonywali holokaustu milionów ludzi. Dzisiaj wyzyskują - te same oświecone narody - udają, że są nowocześni i nie-rasiści, ale z pracy biednych ludzi w podłych warunkach koncerny korzystają bez mrugnięcia okiem. Ostatnia publiczna egzekucja we Francji odbyła się na ulicach Wersalu w 1939 roku a w Szwecji ręce obcinali za kradzież jeszcze w XIX wieku. Belgowie ukatrupili miliony Afrykańczyków na przełomie XIX i XX wieku - o tym się nei mówi. A dzisiaj nas uczą jak ma świat wyglądać. Balanicaga, Louis Vuitton, Hugo Boss, rosenthal i inne marki dzisiaj znane i drogie kooperowały z Faszystami, Krupp wykorzystywał przymusowych robotników w swoich fabrykach. A dzisiaj wszyscy są święci, tylko do Polaków mają coś wiecznie i nas opluwają na całym świecie. PRopaganda. propaganada.

Gość gość
gość dziś Dlatego najlepiej Wolnoć Tomku w Swoim Domku - my nie róbmy porządków u nich, a im nie dajmy robić porządków u nas i tyle.

Gość gość
' o tym się nei mówi. A dzisiaj nas uczą jak ma świat wyglądać' bo oni wyciągneli naukę z tego co robili, a Polacy nie. Polacy nadal nie chcą się przyznać do mordowania Żydów w czasie IIWŚ. Polacy nadal nie przyznają się, że przez wieki wyzyskiwali i kolonizowali Ukrainę.

Gość gość
radykalny islam został wykreowany przez CIA która chciała użyć muzułman do obalenia potęgi ZSRR. I udało się ... ale skutki działań Amerykanów będziemy mieli jeszcze przez dwie dekady.

Rozsądnym ludziom, którzy odpowiadają na taką trolownię, chciałbym przytoczyć słowa Jezusa Chrystusa: "Nie dawajcie psom tego co święte i nie rzucajcie pereł swoich przed wieprze"...

Wiem, wiem, ale może ktoś się naprawdę zastanowi, zobaczy ten debilizm... Piszę o czymś zupełnie innym, a lewaki swoje... Dalej statystyki co do radykałów... a co ich służby im w myślach czytają? To nie są statystyki oparte na jakichś faktach, to g nie statystyki... Albo kolejna odpowiedź o chrześcijańskich holokaustach... Żebyście chociaż potrafili czytać ze zrozumieniem... Barany... Przecież piszę, że to nie jest zależne od religii, a ludzie to generalnie bydło, tak się po prostu składa, że w tych czasach największa światowa patola kluje się na terenach zdominowanych przez islam... Zresztą napisałem już wszystko, najwyraźniej większość ludzi na prawdę potrafi tylko powielać schematy wbite w dzieciństwie, a nie jest zdolna do rozumowania, strata czasu...

gość kolejny mózg... nic się nie nauczyli, nic, niedługo zobaczymy jak ich głupota prowadzi do kolejnego holocaustu. My jesteśmy dość wyjątkowym narodem na tle reszty europejczyków, zawsze mieliśmy narodowy honor, nigdy nie wypinaliśmy się na sojuszników, nie mamy na sumieniu żadnych ludobójstw, to nam wszyscy noże w plecy... Mordowaliśmy Żydów w trakcie drugiej wojny światowej, fakt, może w sumie parę tysięcy znienawidzonych na własne życzenie Żydów, Polacy bestialsko zamordowali, znacznie więcej sprzedali Niemcom, nie jesteśmy idealni, ale ilu Polaków ryzykowało życiem swoim i swojej rodziny ukrywając znienawidzonych Żydów? Żydzi wszędzie mieli wrogów, w Polsce też, o dziwo wyjątkowo mało... Koonizowaliśmy Ukrainę? eee sorry kiedy w mrokach historii pojawili się Ukraińcy? Przecież nazwa ich kraju wywodzi się z Rzeczypospolitej, konkretnie "U KRAju Rzeczypospolitej", to był europejski dziki wschód, na który ściągali Polacy, Rusini, Litwnini, ludy Kaukazu i wszyscy wyjęci spod prawa, co mieliśmy w imię jakichś na prawdę chorych zasad nie urbanizować tych terenów? Praktycznie to my tam wprowadziliśmy cywilizację, normalne działanie, bo niby jak inaczej mogłoby się na tym świecie cokolwiek rozwijać? Tępe lewaki mają jeszcze tę zastanawiającą cechę wspólną, że plują na Polskę, nie mając pojęcia o jej historii i historii innych narodów, tak dla porównania...

Gość gość
@Hengist ty nie wycieraj sobie gęby Jezusem. Nie znając się na teologii katolickiej wykorzystujesz słowa Jezusa do szerzenia nienawiści i rasizmu. Dokładnie to samo robią radykałowie muzułmańscy. Oni znają sie na islamie tak kiepsko jak ty baranie na chrześcijaństwie.

Gość gość
zamordowaliśmy co najmniej kilkadziesiąt tysięcy Żydów a co do Ukraińców to oni zawsze byli inni bo ukraiński etnos wyłonił się jako mix Słowian, Waregów i Chazarów we wczesnym średniowieczu. Rosjanie zaś to mix Słowian, Finów, Waregów i Tatarów. Rosjanie i Poalcy zawsze kwestionowali istnienia tego anrodu bo zarówno Polska jak i Rosja chciały ich skolonizować i zasymilować. Co do elit to się udało ale masy zachowały tożsamość. Polscy nacjonaliści są, podobnie jak rosyjscy nacjonaliści, wrogami wolnej Ukrainy.

Gość gość
Endecja zaszczepiła Polakom rasizm i antysemityzm. Niestety teraz neoendecja zaczyna zdobywać popularność za sprawą Ziemkiewicza i Kukiza. Ich polityczny darwinizm uczyni z naszego życia piekło !

Gość gość
Ziemkiewicz to brutalny k***s ale Paweł to tylko grzeszy swoją polityczną niewiedzą i naiwnością.

Hengist - Co ma teologia katolicka do tego, skora ja jestem antykatolikiem... Jezus w sumie też był rasistą, bo powiedział do kananejki, która prosiła go, żeby uzdrowił kogoś z jej rodziny: "Nie wypada brać chleb (moc Jezusa) dzieci (Izraelitów) i rzucać szczeniętom (kananejczykom)"... Nie wiesz miernoto o czym piszesz. Jestem rasistą i poniekąd jestem z tego dumny, bo to oznacza, że nie mam wypranego mózgu...

22:18-ukry nie mają nic wspólnego z Waregami... To kundle chazarskie, pokrewne turkom i aszkenazyjczykom...

Gość gość
@Hengist ty się znasz na ewangelii tak jak islamiści na Koranie. dla was święte księgi religii to księgi mordu i nienawiści. idź się kolegś wyspowiadać bo grzeszysz i to ciężko.

Gość gość
Jezus odszedł stamtąd i udał się w okolice Tybru i Sydonu. Pewna kobieta kananejska, która pochodziła z tych stron, wyszła Mu naprzeciw i głośno wołała: "Zmiłuj się nade mną, Panie, Synu Dawida! Zły duch bardzo dręczy moją córkę". Ale On nie odezwał się do niej ani słowem. Uczniowie podeszli do Niego i prosili: "Odpraw ją, bo krzyczy za nami". On odpowiedział: "Przecież zostałem posłany tylko do owiec, które zginęły z domu Izraela". Ona jednak podeszła, pokłoniła się i prosiła: "Panie! Pomóż mi!" Lecz On odpowiedział: "Nie wypada zabierać chleba dzieciom i rzucać go szczeniętom". Ona zaś rzekła: "Tak, Panie! Ale i szczenięta zjadają resztki, które spadają ze stołu ich panów". Wtedy Jezus powiedział: "Kobieto! Wielka jest twoja wiara! Niech więc się stanie tak, jak chcesz". I w tej samej chwili jej córka została uzdrowiona. . Ewangelia wg Św. Mateusza 15 , 21-28

Gość gość
'22:18-ukry nie mają nic wspólnego z Waregami' jak to nie mają skoro dynastia Rurykowiczów rządziła Rusią od połowy IX wieku, a pomniejsi Waregowi byli elitą Rusi i się szybko zasymilowali ze Słowianami.

Gość gość
dziś ucz się dziecino historii

22:40 - Nie chodzę się spowiadać... Ewangelie mają regulować stosunki międzyludzkie. Poza tym kiedy ktoś mnie zaatakuje, nadstawiam drugi policzek, ale nie innych. Kiedy np turas podniesie łapę na cześć aryjskiej kobiety, idę bronić, albo pomścić cześć aryjskiej kobiety. Nie umiecie czytać ze zrozumieniem, ani odnieść czegokolwiek do współczesności...

22:51 - Waregowie to Ruś północna i stanowili kilka %. Najmocniejszy na ukrainie był KAGANAT CHAZARSKI. Polacy są w znacznnie mniejszym stopniu Słowianami od Ruskich, a mają sporą domieszkę krwi germańskiej bo to potomkowie Gotów i Wandalów...

Gość gość
kurde Hengist naucz się historii zamiast bredzić