Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

te pipy z infolinii z obsługi klienta bywają straszne, łaskę robią że odpowiedzą

Polecane posty

Gość gość

To jest straszne...np. dziś znowu miałam taką sytuację, akurat dzwoniłam na infolinię banku komórek macierzystych.Pani mówila bardzo niewyraxnie a gdy proszę o powtórzenie (robię to grzecznie i tonem kulturalnym) to ona owszem, powtarza ale sfochowanym tonem. Ma taki głos jakby robiła łaskę że telefony odbiera. Nie ona jedna jest taka okropna w dziale który odbiera teefony od ludzi i udziela informacji. Jak jej nie pasuje to niech zmieni pracę! żeby nie było, są tez normalne konsultantki ale ja wiele razy się nacięłam. I tak jest lepiej niż x lat wstecz ale ciągle te pancie są okropne, te głosiki takie słodkopierdzace a w rękawie żądło. Już je widzę oczyma wyobraźni jak siedzą w szpiluniach i kołnierzykach i mają ten przerost formy nad treścią o którym pisała wczroaj laska od prawników. Zarabiają 2000 do ręki przy dorbych wiatrach, a KLIENTA TRAKRUJĄ JAK ŚMIECIA.

Gość gość
Te pipy, jak je nazwalas,dzień w dzień po 8 godz odbierają takie telefony od wiecznie niezadowolonyxh klientów. Coś jeszcze dodać? Bo chamy po drugiej stronie słuchawki to ich chleb powszedni. Coś jeszcze!?

Gość gość
To ich us*rany obowiązek być miłymi. Klient nasz pan. Nie moja wina że jakiś idiota do nich dzwoni i krzyczy, ja jestem neutralna, zadawałam normalne pytania a ona do mnie z fochem i pretensją w tonie, wyżywa się że wcześniej ktoś psychiczny do niej dzownił. Ja od zawsze byłam zdania że jak ktoś sprawuje stanowisko wymagaące kultury w kontaktach z ludzmi to nie może być podatny na to że jakiś idiota go z równowagi wytrąci i potem cały dzien sie wyzywac na bogu ducha winnych dzwoniących. stanowisko tzw. praca z ludzmi wymaga wielkiego opanowania. ktos tego nie ma to niech idzie sprzedawać marchewki

Gość gość
*wyżywa się na następnych klientach bo jakiś głupi na nią nakrzyczał. Chore. Co ja jestem winna temu że ona siedzi 8 h i dzwonią z pretensjami. Ja z pretensjami nie mam w zwyczaju dzwonić a mnie się dostało za nic. powinni takie osoby pozwalniać, bo w urzędach też ich pełno, robią problemy, wprowadzają złą atmosferę. Nie zapomnę jak mnie kiedys potraktowała pewna pani z USC w mieście x

Gość gość
" Zarabiają 2000 do ręki przy dorbych wiatrach, a KLIENTA TRAKRUJĄ JAK ŚMIECIA. " GDZIE? :D x Pracowałam na w biurze obsługi klienta. Zarobki są zgodne z minimalną krajową, umowa jest śmieciowa. By wyrabiać normy na jakąś premijkę- której przez kilka miechów nie zobaczysz tak notabene - musisz sprzedawać (a siedzisz w dziale gdzie klienci dzwonią mając problem, a nie chcąc cokolwiek kupować) - wiec jak Ci na kasie zalezy to chamsko ich namawiasz i wciskasz im szit. Do tego op*****le za zbyt duzą liczbę połączeń wychodzących do klientów - bo jak się rozmowa zerwie to przecież można miec w d***e, przecież umówić się z klientem, że się jutro zadzwoni jak się sprawę ogarnie - to też skandal. Op*****le za rozmowę powyżej 3 min. x No i teraz jak myślisz - jakiego poziomu ludzie tam zostają? Mili? Chcacy pomóc? Chcacy się dokształcać i udzielać prawdziwych informacji? Hahaha :D Zostaje tam z reguły banda lizusów, bo jak dobrze wyliżesz to może kiedyś przeskoczysz oczko wyżej, a jak kilka lat popracujesz to MOŻE Cię na serio zatrudnią - a nie przez agencję. x I to nie jest żaden pokątny telemarketing, a wielka ogólnopolska firma ;)

Gość gość
i ta pani z USC miała problem że zadaję pytania. Ona by wolała by każdy wszystko wiedział, uzupełnił druczki i spier...alał. A przecież w kolejce po mnie i męzu nie bylo juz nikogo! Zastanawiam sie zawsze kto ich tam zatrudnił i za jakie usługi...bo zachowac sie to to nie pottrafi. zazwyczaj jest to młódka albo stary 55letni beton, ktory dostał pracę wieki temu po znajomosci.

Gość gość
11:55 podzielam Twoje zdanie, niemożliwe by do takiej pracy szedł ktoś chcący pomóc i empatyczny. Jak w ogóle można mieć aspiracje do rozmawiania przez telfon cały dzien, a nie robić coś bardziej ambitnego...no chyba że ktoś ma nóż na gardle i nie miał wyboru a musi zarobić

Gość gość
gość dziś I dokładnie tak to wygląda. Te miłe osoby z infolinii co zostają to z reguły mają nóż na gardle - dzieci, kredyty itp. I takim pamiętajcie by wystawiać oceny (tel prywatny po rozmowie może dzwonić, albo i sms czy mail), wyłącznie pozytywne bo neutral jest liczony jako negatyw. A reszta - popracuje max kilka miesięcy i rzuca to. Klienci akurat nie są dużym minusem, rzadko się upierdliwiec trafia. Atmosfera i warunki pracy za to są największym. x Aczkolwiek mam wrażenie, że w jednym z banków na infolinii może być w miarę OK bo ani razu się nie nacięłam na niemiłą obsługę - czyli dbają o poziom w realny sposób.