Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przypomnienie: Grzegorz KOTARBA z Katowic to zboczony pederasta i paranoik.

Polecane posty

Gość gość
HIM KURWO MASZ PECHA BO TU NIE KOTARBA

Gość gość
ma podwójnego pecha bo K-ce to nie żaden koterba więc przykro mi bardzo :) za to gggb to na 100% jest him

Gość gość
Nawet kamuflować sie nie umiesz pedaluchu obesr‪any, ktory chciałeś aby Syn Fubu ci lachę ssał :-D

Gość gość
tak, bo fubu to cwel i będzie to robił za każdym razem jak wychyli tego frajerskiego ryja

Gość gość
ale jeśli facet chce aby mu lachę ciągnął inny facet, albo chce ruch‪ać tegoż faceta w du‪psko to sam też jest spedalonym cwelem. nie wyobrażam sobie abym JAKĄKOLWIEK czynność seksualną odbywał z jakimś facenem, nawet celem upokorzenia go. sorry Grzesio, ale właśnie się sam określiłeś. 🖐️ :-D

Gość gość
Zmij, ile ty masz lat? ponad 3 dychy na karku, a ty nadal gnijesz na forum i rycerzysz wobec tutejszych damskich nickow:D:D

gość dziś "Ż" on już nawet nie ukrywa tego że jest pederastą.:P Kobiety "tylko" wyzywa, a facetom za to każe ciągle obciągać albo się wypinać, grozi że będą jego dzifffkami. Tak nie pisze heteroseksualy facet.;)🖐️ Edit. I przestań Kotarba przypisywać mi tematy. Możesz nie wierzyć ale zaczęło Cię tu ostro jechać kilka osób-nie ma się co dziwić-twoje posty są poniżej krytyki, często obrzydliwe.Sam zatrułeś się swoim jadem-będą Cię tu hejtować za twoje chamstwo i tępote. Jak dla mnie jesteś chory psychicznie i to bardzo-powinieneś się leczyć. Jak można pisać samemu ze sobą?! Przyklaskiwać sobie z gościa, robić sztuczny tłum, pisać jako kilka osób (udawać nawet kobiety?:D) i to dzień w dzień?Jesteś schizofrenikiem. Wychodzisz w ogóle z domu? Bo co nie wejdę praktycznie niezależnie od godziny zakładasz pełno tematów.:D Nie wiem jak Cię to nie nudzi-bo mnie tak.;) Oczywiście zaraz napiszę że mam pecha i to nie on, ale uwierz że każdy zdrowy człowiek, który od czasu do czasu tu wchodzi od razu widzi że walisz posty za postem udając różne osoby.:D zdradza Cię mega dużo szczegółów, jesteś bardzo rozpoznawalny-nie tylko dla mnie.;) To wygląda naprawdę komiczne, piszesz o sobie w trzeciej osobie i sam się wychwalasz.:D

Gość gość
GGGB kotarbie nie dorastasz do pięt ! Pochwal nam się lepiej jak chciałaś się zabić kilkanaście razy :Dhahahaha Selekcja naturalna :)tak to się nazywa :) Zawsze twierdziłem, że tylko bezwartościowe góówna targaja się na własne życie i ty jesteś jednym z takich odpadków :)

gość wczoraj ooo już kilkanaście razy? ;) to od wczoraj wzrosły te twoje statystyki.;) czy piszesz o him?:)(zaraz walniesz 10 postów z gościa jak to "wszyscy" wiedzą że niby jestem him:D-a jak mówią stali użytkownicy i prawdziwi goście, a nie Ty na gościu-"wszyscy" to TYLKO TY:D-ale według Ciebie schizolu 160 w kapeluszu, Moon, zbereznik, Żmij, Barłoś itp to też him):D i nie pisz o sobie w 3 osobie schizofreniku.:D Hejtują cie stali użytkownicy ( regularnie bo poznaje po stylu pisania pewną osobę.:) podpadłeś już nie jednemu...i nawet osoby, które wchodzą tu pewnie od czasu do czasu mają cie dość bo ciągle zaśmiecasz, spamujesz forum-widziałam ostatnio jak ktoś założył temat żeby coś z tym zrobić bo jak dostałeś ataku to 70% tematów na dwóch pierwszych stronach było twoich-lecz się serio.;)

Gość gość
ale się jedziecie. nie wiem o co chodzi,jestem postronnym obserwatorem ale czesto widze nowe tematy o koterbie i him.

Gość gość
HIM nie zakłada tematów o Koterbie, robią to trolle, których ten zje‪b na tyle już wkurzył, że obojętnie obok tego nie przechodzą.

Gość gość
masz pecha up :D

Gość gość
No Kotarba jest charakterystyczny i czy tego chce czy nie i tak się wyda, że to on pisał te posty o Ani i Moonie