Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie moge sobie znalezc faceta

Polecane posty

Gość gość

Ppdrywaja mnie albo zajeci, albo chcacy tylko seksu, albo pyszalki, a czasami jest wszystko okej tylko nie ma chemii, a nie chce chlopaka katowac w lozku udawaniem czy unikaniem seksu (i siebie takze). Gigantycznych wymogow nie mam Ten ktos musi byc podobny do mnie i miec podobne spojrzenie na swiat etc etc, no i powinna byc ta chemia (inaczej mozemy byc tylko przyjaciolmi). Co do wygladu, ja o siebie dbam i rowniez chcialabym kogos zadbanego, co nie oznacza bycia modelem. Podobaja mi sie rozne typy urody Ktoras z was tez ma problem ze znalezieniem kogos?

Gość gość
wrzuc foto to ci powiem

Gość gość
(W zasadzie to jedna z przyczyn jest zapewne szukanie kogos podobnego do mnie, jestem uznawana za dosc nietypowa osobe /wiem ze ten tekst sie juz przejadl i az czasem wkurza, no, ale tak jest/ i czesto nie umiem zrozumiec innych ludzi, albo inaczej - na swoj sposob rozumiem, tylko ja mam inny styl dzialania - ktorego oni rowniez nie kumaja :)/

Gość gość
wymagasz bad-boya z piekna mordą to jesteś sama i masz problem ze znalezeniem faceta hahaha

Gość gość        Nostradamus
Witam czasem tak bywa w życiu ze jak się bardzo chce to nie wychodzi ,znajdziesz kiedyś partnera albo on ciebie :)))) powodzenia życzę Nostradamus :)))

Gość gość
Co do wygladu to mam wystarczajace rozeznanie w tym temacie, i to jest feedback od ludzi w realu :) Ja bardzo chce dopiero od niedawna. Wczesniej sobie glowy tak nie zawracalam.

Gość gość
tu znajdziesz Namysłów Pogoda: Namysłów Zachmurzenie · 17 °C 23:13 Fakty w skrócie Namysłów – miasto w województwie opolskim, w powiecie namysłowskim, położone nad Widawą. Miasto jest położone w granicach historycznego Dolnego Śląska. Siedziba gminy miejsko-wiejskiej Namysłów.Wikipedia Liczba ludności: 16 297 (2008) Powierzchnia: 22,62 km²

Gość gość
Nie jestes dziewica, a kto by chcial nie dziewice...

Gość gość
Chyba trzeba isc spac, bo tu zostali sami chlopcy od badboyow i niedziewic :p

Gość gośćlaluna
Bo daceci to huje

Gość gość
co to ten namyslow???

Gość gośćlaluna
Faceci to fiuty

Gość gość
gość dziś Trzymaj cnotę :) gwarantuje ci że będziesz szcześliwa z prawiczkiem

Gość gość
Nie martw sie

Gość gość
daj mi to!

Gość gośćwkość
Nie mogę pojąć jednego. Wpierwej taka jęczy, że samotna i bardzo chce kochać i być kochana. Później jak znajdzie się jakiś, to okazuje się, że to miłość na wieki. Jest ideałem. Po roku mieszkania ze sobą zaczyna się biadolenie, że nic nie robi, że ma kolegów i się z nimi spotyka, że to i że sro. I taka pańcia ma pretęsje do niego o wszystko. Już nie jest ideałem i w łóżku też już nie to. I dameska nie potrafi zrozumieć, że on jest sobą i nie chce się dać zmienić na takiego jakiego ona by chciała. Sama oczywiście zmieniać się nie będzie bo jest jaka jest, ale od niego to wszystkiego wymaga. Później się żegnają i cieszy się wolnością. Po czasie znów zaczyna jęczyć, że chciała by kochać i być kochaną. Normalnie wszystko się kręci jak chomik w kółku.

Gość gość
gośćwkość akurat tutaj się z tobą zgodzę.

Gość gość
kiedy moja goraca cip.ka obejmie twojego poteznego qtasa? wrzesien-listopad w przyblizeniu?

Gość gość
a ja mam odwrotnie, chcę się pozbyć. Oddam chętnie męża w dobre ręce, bo mi zawadza. Trochę wyliniały, ale całkiem jeszcze sprawny, w dobrym stanie, tylko leniwy i gaduła

Gość gość
daj mi go, chce mi sie yebac :)

Gość gość
bierz go sobie, masz moje błogosławieństwo. Tylko nie wiem pod jaki adres go wysłać. Pisałam, że leń, seksu też dotyczy ☺