Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość praca na kasie

praca na kasie pogadanka

Polecane posty

Gość gość praca na kasie

hej,czy sa tu jakies kasjerki? ja pracuję w Leclercu, na umowe zlecenie i powiem szczerze ze bardzo sobie chwalę, akurat sama wybieram grafik i moge dopasowac moje dochody i godziny poracy jak chcę, i to wlasnie bardzo cenie ze nie musze pracowac na umowe i po 8 albo wiecej godzin dziennie codziennie tylko jak chcę ( wczesniej pracowałam na etat i zle to wspominam). A spotykam się czesto z niestety dziwnymi reakcjami moich znajomych ktorzy mnie widzą a nie wiedzieli ze tu pracuję ( praucję blisko domu) i z takim politowaniem jakby chcieli powiedziec " to tak nisko upadłas". A ja sobie bardzo chwalę tą pracę, siedze sobie,pykam i kasa mi leci,oczywiscie nieraz jest cieżko ale i tak sobie chwalę,wczesniej tez pracowałam w ochronie wg. mojego wykształcenia i musialam robic po 12 a czsem i po 15 godzin. Wiec nie rozumiem co jest takego złego w pracy na kasie? Czesto ludzie nawet tu obrazają taką pracę " o praca np w biedronce na kasie? to patologia!!". Dziewczyny czy ktoras z Was tez tak pracuje? Czy sobie chwalicie czy moze odwrotnie? Odezwijcie się:)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować