Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość didaaaaaaaa

Bezwstydna współlokatorka obrzydza mi widok do śniadania.

Polecane posty

Gość didaaaaaaaa

Mieszkamy razem od pół roku i chociaż nie ma między nami jakiejś zażyłej przyjaźni to jednak było ok. Niestety od jakiegoś tygodnia współlokatorka nabrała dziwnego zwyczaju. Ja wstaję wcześniej i po porannej toalecie robię sobie śniadanie. Ona wstaje jakieś pół godziny po mnie i idzie najpierw pod prysznic. Jem śniadanie w kuchni i widzę przez otwarte drzwi jak ona wychodzi całkiem nagolasa (błeeee) z łazienki i idzie do pokoju i tam dopiero się ubiera. Pierwszy razem gdy to zobaczyłam pomyślałam, że może zapomniała ubrań albo coś i nawet zaśmiałam się z niej. Jednak nazatutrz sytuacja z wyjściem powtórzyła się. Potem znowu. A dziś przeżyłam prawdziwy szok. Dotąd widziałm ją tylko jak mignęła z gołym dupskiem i już a dziś jem śniadanie a ona wchodzi do kuchni z gołymi cycami i brochą na wierzchu i pyta czy mam spisane jakieś tam emki bo chce jechać inną trasą. Powiedzcie same jak ja mam nie stracić apetytu w takiej sytuacji? :O

Gość gość
zamieszkaj z jakimś facetem, który będzie ci do kuchni wchodził z dyndającym ptakiem i problem się rozwiąże nie dziękuj 🖐️

Gość gość
A niby czego miała by się wstydzić ? Ty nago wyglądasz tak samo.

Gość gość
moge z wami zamieszkać :)?

Gość gość
Wszystkie kobiety generalnie wyglądają nago tak samo, więc nie ma powodu do wstydu.

Gość gość
Masz gębę? To użyj jej czasem i powiedz dziwce o problemie.

Gość didaaaaaaaaaa
@ gość dziś Wszystkie kobiety generalnie wyglądają nago tak samo, więc nie ma powodu do wstydu. x Wiesz mieszkałam z wieloma ludźmi w różnych miejscach ale pierwszy raz się spotakałam z osobą latającą całkiem nagolana po domu. Rozumiem, że wszystkie mamy podobną budowę anatomiczną ale bez przesadyzmu.

Gość gość
Napewno jesteś śliczna, i ona jest tak samo śliczna. Nie ma powodu do wstydu. Wszystko jest normalnie i naturalnie :) Wszystko jest w porządku.

Gość Hania 123456
Nie bardzo rozumiem gdzie masz problem przeciez nic sie nie stalo a Ty od razu robisz z igly widly. Masz jakis problem z tym?

Gość gość
Oho, zbok od rozbierania się koleżanki wrócił :P

Gość gość
A pelikany łykają i podbijają mu bębenka.

Gość didaaaaaaaaa
Czy wy wszystkie jesteście psychiczne czy tylko ja jedna jestem psychiczna? Każda pisze, że to normalne, że nic się nie stało, że nie ma się czego wstydzić itd. Jakie kuźwa normalne? Ja bym w życiu się tak nie rozebrała przy kimś pomijając lekarza i inne sytuacje konieczne. Mam inne pytanie. Jakbyście same się poczuły gdybyście jadły śniadanie a tu wasza współlokatorka gania po kuchni z gołą brochą i trzęsie cycami?

Gość gość
Obie jesteście śliczne i kochane. Wszystko jest w porządku, i od początku niepotrzebnie się stresowałaś :)

Gość gość
Nie, ty jesteś psychicznym zbokiem i wszyscy na kafe cię znają z tematów o rozbierającej się koleżance. WYPAD!

Gość gość
UWAGA! ZBOK. NIE ODPOWIADAĆ.

Gość gość
Jak nie ten od koronkowych majtek, to od rozbierającej się koleżanki. Szpitale psychiatryczne zamykają na okres urlopowy?

Gość gość
I po co te nerwy ? Wszystko jest w porządku, a wy jesteście cudne :) Od samego początku, nic złego się nie działo :)

Gość gość
WYPAD, ZBOKU

Gość gość
nie widze tu nic zboczonego a jesli ktos jest tu zboczony to chyba naprawde ta wspollokatora autorka ma racje takie zachowanie nie jest do konca normalne

Gość gość
Zbok zakłada tematy, podpuszcza i podnieca się wypytywaniem.

Gość gość
@ didaaaaaaaaa dziś Czy wy wszystkie jesteście psychiczne czy tylko ja jedna jestem psychiczna? Każda pisze, że to normalne, że nic się nie stało, że nie ma się czego wstydzić itd. Jakie kuźwa normalne? Ja bym w życiu się tak nie rozebrała przy kimś pomijając lekarza i inne sytuacje konieczne. Mam inne pytanie. Jakbyście same się poczuły gdybyście jadły śniadanie a tu wasza współlokatorka gania po kuchni z gołą brochą i trzęsie cycami x Kiedyś pod namiotami postanowiłyśmy wszystkie 3 spać nago

Gość gość
Moim zdaniem wszystkie kobiety są piekne, i bycie nago, to nic innego jak naturalna forma ekspresji tego piękna. Jesteście śliczne i nie ma żadnego powodu do wstydu :) A teraz wypijcie, proszę, po szklance ciepłej herbatki z cytrynką :)

Gość gość
Dewiant w ataku.

Gość gość
jak gimbaza na wakacjach, to oślinione oblechy przy klawiaturze

Gość gość
Kochane Skarby :)

Gość gość
PRECZ ZE ZBOKAMI

Gość Hania 123456
Didaaaa nie odpowiedzialas na wczesniejsze pytanie w czym to Ci konkretnie przeszkadza. Masz z tym jakis problem?

Gość gość
Jesteście cudne i kochane :)

Gość gość
PRECZ ZE ZBOKAMI

Gość gość
Śliń się gdzie indziej.