Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

40sto latki jak się czujecie ze świadomością że jesteście już starzy

Polecane posty

Gość margo0001
no sorry ale w wieku 43 lat nie powiem o sobie, że jestem młoda i ładna i że to odpowiedni czas na zachodzenie w ciążę bo to byłoby kłamstwem same się oszukujecie na tym świecie liczy się tylko młodosć i piekno

Gość gość
jak 43 latka może być seksowna ? pokaz mi chociaz jednego faceta który ogląda się 43 letnia baba.

Gość gość
Liczy sie pokora i rozum dziecko. Miłego dnia i smacznego obiadu ugotowanego przez mamę :D🖐️

Gość gość
wez spadaj ty dziadku podstarzały

Gość margo0001
ale z czym wy macie problem z przyznaniem tak mam 43 lata jestem stara przecież to normalne

Gość gość
ale co ci to przeszkadza margo?krzywde ci ktos robi, a moze masz pretensje do rodzicow ze nie urodzilas sie jak mieli po 20 lat?a moze masz sama 20 lat, siedzisz w domu z dzieckiem i zazdroscisz starszym matkom ze w twoim wieku zyly szczesliwym, mlodziezowym zyciem a ty tego nigdy nie doswiadczysz?bo na to wyglada.......

Gość gość
"nooo ale już widać wiek na twarzy, 40 latka to już nie młoda świeza dziewczyna.......ja to się chyba załamię jak dobiję do tego sędziwego wieku" wnioskuje ze sie zalamiesz jak dobijesz do 30

Gość gość
margo0001 dziś no sorry ale w wieku 43 lat nie powiem o sobie, że jestem młoda i ładna i że to odpowiedni czas na zachodzenie w ciążę bo to byłoby kłamstwem same się oszukujecie na tym świecie liczy się tylko młodosć i piekno x 40-tka to mój najlepszy okres. Nikt nie mówi, że młoda, ale ładna jak najbardziej. Z własnym stylem, świadoma własnych atutów i możliwości, potrafię je perfekcyjnie podkreślić i wykorzystać. I mam powodzenie :)

Gość margo0001
aaa weź przestań pociesz się ......stara baba to stara baba i koniec każdy chce młode ładne bezdzietne dziewczyny a nie 40 latki z obwisającą skórą

Gość gość
gość dziś jak to jest spojrzeć w lustro a tam brzydkie obwisłe ciało zmarszczki obwisła skora na twarzy....masakra jakaś nic tylko szykować się na cmentarz X Skoro to widzisz, opowiedz nam o tym :P

Gość gość
margo0001 dziś 43 lata i ciąża? przeciez w tym wieku to juz menopauza się zaczyna to już bardzo niebezpiecznie zachodzić w ciąże w tym wieku. x Miałaś, tłumoku, lekcje biologii w podstawówce ?(gimnazjum już zapewne nie zaliczyłaś) Średni wiek menopauzy to 55 lat.

Gość margo0001
no właśnie ja widzę młodą przepiękną twarz i włosy w kolorze złotego blondu nie chcę aby to się zmieniło

Gość gość
margo0001 dziś aaa weź przestań pociesz się ......stara baba to stara baba i koniec każdy chce młode ładne bezdzietne dziewczyny a nie 40 latki z obwisającą skórą x Nie robisz na mnie wrażenia, tępy trollu. Idź to powiedz mamusi :P

Gość gość
Nic z tego, trollu :P P.S. Blond nie uroda, towar dla Turków :P

Gość margo0001
przestań.....menopauza zaczyna się po 40stce, czemu się tak głupio pocieszacie a z biologii byłam bardzo dobra :) tak jak i z innych przedmiotów, dobrze się uczyłam :)i mówię perfekcyjnie po angielsku z amerykańskim akcentem

Gość gość
Laska nie wiem co bierzesz ale daj namiary na dilera. Nie mam jeszcze 40chy ale chyba idę zamówić sobie trumnę:-D

Gość gość
no właśnie ja widzę dojrzałą przepiękną twarz i włosy w kolorze ciemnego brązu nic się nie zmieniło :D

Gość margo0001
mama mówi otwarcie że jest stara :) i nie przeżywa tego faktu

Gość gość
Tobie zapewne się zacznie po 35tce, pierwsze oznaki degeneracji szczątkowego mózgu już występują :D

Gość margo0001
mama mówi mi otwarcie że jestem głupia :) i nie przeżywam tego faktu

Gość margo0001
raczej nie bo skończyłam bardzo trudne studia :) ogolnie jestem super :)

Gość margo0001
nawet wykładam towar na ladę i sprawnie mi idzie

Gość gość
Kiedy zaczyna sie menopauza?:-D U mojej mamy się zaczęła jak miała 51 lat. Teraz ma 61 i wciąż jest piękną kobietą 🌼 Nie wiem Margoo kto cię skrzywdził i gdzie się wychowalas.. W lesie ???:-D Nie mam jeszcze 40 stki ale zbliżam się powoli. Wszystko na swoim miejscu, nic nie wstrzykniete... Czarne włosy.Pozdrawiam wszystkie piękne i seksowne kobiety 30i 40+🌼:)

Gość margo0001
noo jak można w wieku 40 lat a w zasadzie to juz 35 lat mówić ze jest się młodym i ładnym.....no błagam przecież to śmieszne

Gość gość
Gościu wyżej, nie fatyguj się. To troll, cienki i słaby :P

Gość margo0001
dziadki ........i jeszcze pewnie wygrałabyś z 20 stka

Gość gość
Nie wysilaj się, trollu. Starego kafeteryjnego wyjadacza nie nabierzesz.

Gość gość
Pogrążasz się. Nie działa.

Gość margo0001
do modelingu już się nie nadajecie

Gość gośćmisia
Czesc,popieram ostatnie zdanie,tez seksown42 latka