Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

40sto latki jak się czujecie ze świadomością że jesteście już starzy

Polecane posty

Gość gość

I najlepsze lata życia już za wami można się z tym jakoś pogodzić ? Nie chcę być taka stara

Gość gość
Oczywiście ze jest spójrz w lustro

Gość gość
Nooo i nie uważasz że wyglądała lepiej gdy byłeś młody

Gość gość
już niedługo się o tym dowiesz, czas szybko leci. Opowiesz nam później o swoich odczuciach?:)

Gość gość
jak to jest spojrzeć w lustro a tam brzydkie obwisłe ciało zmarszczki obwisła skora na twarzy....masakra jakaś nic tylko szykować się na cmentarz

ja majac 40 lat bede nadal wygladal i czul sie na 19 - 20. a wy do trumien znerwicowani przepracowani starzy umyslowo ludzie.

Gość gość
nooo zapewniam cię że tak nie będzie

Gość gość
co zrobic.... czas leci nieublaganie ;-)

Gość gość
Mamy domy, auta i dostanie życie :). Czasem bzykamy jakieś świeże mięsko z uczelni :). Teraz nie jesteśmy zdesperowani i nawet łatwiej, wychodzi nam wyrwanie studentki :).

Gość margo0001
jaka studentka poleci na dziadka? normalna dziewczyna chce młodego przystojnego chłopaka z bogatego domu

Gość gość
Za dwa lata skończe 40. :) Patrze w lustro i cycki nadal jędrne, skóra gładka, włosy gęste. Uśmiech od ucha do ucha, seks nie smakuje lepiej niż kiedykolwiek. Autor ma niezle nawalone w banioku niczym cyganka w tobołku. Ale poprawiłeś mi nastrój!!!!'Pamietaj:P Czas leci, tobie 40 cha również stuknie. Masz😘:)

Gość margo0001
nooo ale już widać wiek na twarzy, 40 latka to już nie młoda świeza dziewczyna.......ja to się chyba załamię jak dobiję do tego sędziwego wieku

Gość gość
U mnie tam nic nie widać. Nie maluję się:) Tylko pomadka różana. Nic więcej. Masz straszne przemyślenia jedna z drugą. Żal.pl🖐️:D:D🖐️

Gość gość
nooo i już faceci wolą młode dziewczyny starej baby już nikt nie chce

Gość gość
Autorko tematu, czuję sie fantastycznie :)

Gość gość
Każda potwora znajdzie swojego adoratora:P:D Ty też jedna z drugą. Za robote się wezcie nastolatki. Mama niedługo z pracy przyjdzie, obiad nieugotowany:D

Gość margo0001
nigdy nie gotowałam obiadu mama się tym w domu zajmowała

Gość gość
Mam 43 lata,jestem w 4 msc urodze synka,mam meza 36 letniego jest wspaniale.moje cale zycia sklada sie z nsjleoszych lat bo potrafie cieszyc sie kazdym dniem i doceniac zycie.W nosie mam zdanie i opinie innych ludzi,co mnie to obchodzi.Jesli autorko tak sobie wyobrazasz siebie jak tonam tutaj opisalas,to wykup miejsce na cmentarzu,galoty na ryneczku i jecz jak to w wieku 40 lat nastepuje rozklad tkanek,ale miej swiadomosc,ze gdzies w tle 40 latki uprawiaja gorace romanse,jedza po swicie,rozwijaja sie,a ty siedz i sie umartwiaj.

Gość gość
nooo ale już widać wiek na twarzy, 40 latka to już nie młoda świeza dziewczyna....... x młodość nie wieczność :) :) f ja to się chyba załamię jak dobiję do tego sędziwego wieku x spójż na ciocie, babcie, mame... też mają depreskę ? nie żaruj :) Na szczescie wraz z wiekiem przybywa... rozumu :)

Gość gość
Noto sie zalamies,ale wiesz ludziom psychicznie niezrownowazonym nie trzeba do tego racjonalnych przeslanek.jeden sie zalamie ze nie jes napoleonem,inny ze ma40 lat,na chorobe nic nie poradziszdziecino,ale za chwile wakacje dopiegna konca,wrocisz do szkoly i bedziesz miala problemy na miara,swojego wieku.

Gość margo0001
43 lata i ciąża? przeciez w tym wieku to juz menopauza się zaczyna to już bardzo niebezpiecznie zachodzić w ciąże w tym wieku...ale dobrze będziesz miała zajęcie na sarość mama tez mnie urodziła w wieku 36 lat ale zawsze rodzice powtarzają że to już było stanowczo za późno bo to już nie jest odpowiedni wiek do wychowywania dzieci i na ciążę należy się decydować za młodu

Gość gość
dopiero w wieku 40 lat czlowiek jest stary?dzieki za komplemet, mam 35.powiem ze jeszcze w wieku 31 lat czulam sie mloda kobieta, niektorym sie sypie juz jak maja 27, 25 a nawet 20 ze juz nie nastolatka.idac dalej, i 15 latka moze czuc sie staro bo nie jest mala dziewczynka i nie wypada bawic sie Barbie i siedziec mamie na kolanach.a pierwszy raz poczulam sie staro w wieku...5 lat.wszyscy sie zachwycali paromiesiecznym kuzynem a ja poszlam w odstawke, za to ze nie bylam juz niemowleciem

Gość margo0001
czemu taka późna ciąża ....bardzo późna za rok dwa lata zacznie ci się menopauza co na to lekarz powiedział?

Gość gość
margo0001 , ciaza i dziecko zabieraja mlodosc.niektore 25-30 latki imprezuja i podrozuja czekajac na poznanie drugiej polowy,a innym caly urok mlodosci juz sie wyczerpal, najlepszy wiek zostal zastapiony czyms innym.W tym samym wieku mozna byc nadal beztroska dziewczyna lub sterana zyciem kobieta.Mysle ze im dluzej jest sie singlem tym lepiej, nic sie nie traci z tego czego nie mozna odzyskac

Gość gość
Lekarz powiedzial:gratuluje.Dziecko moze w domu posprzataj skoro tak sie nudzusz i chyba faktycznie rodzice w jakims zlym momencie ich zycia ciebie zrobili,bo wybitnie glipia jestes,przekaz im od kafeterian wyrzy wspolczucia z powodu niedorobionej corki,musi byc im bardzo przykro.

Gość margo0001
nooo po prostu mówię prawdę, że jesteście już stare a 43 lata to już naprawdę nie jest wiek na zachodznie w ciąże to już nie odpowiedzialne organizm 43 latki to nie organizm 20 sto paro latki czemu twój 36 letni partner nie poszukał sobie młodszej dziewczyny zwłaszcza jeżeli chciał mieć dziecko

Gość gość
Czym ty sie margo chwalisz? Że matka wyhodowała kalekę z lewymi rękami? Mam 38 lat, dwa razy bym cię przeskoczyła i wyżazała po dópie :D Co tam masz jeszcze w tych złotych myślach?

Gość gość
lepsza seksowna 43 latka niż głupia jak but leniwa 20latka margo