Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Amka1

Ktory facet opisze...

Polecane posty

Gość Amka1

Zakladaly tu juz kobitki takie watki ale nikt sie specjalnie nie wypowiedzial. Jakie czujecie roznice na penisku przy lodziku a wchodzac do cipci? Chodzi mi o ucisk, tarcie itp. Zawsze mnoe to ciekawilo. I mowie o ciasnej cipci, jak moja. Moge pokazac :)

Gość gość
Tego się nijak nie da porównać - w końcu lodzik to nie tylko usta, ale też dotyk palców, pieszczoty językiem, czasem nawet skubanie zębami. A zasadnicze bzykanko odbywa się w totalnie odmiennym "środowisku", takim, które fiuta obejmuje na całej długości. To jakby próbować porównać jazdę sportowym autem i lot samolotem - tu i tu sięporuszasz, ale wrażenia kompletnie nie podobne do siebie. Teraz pokazuj.

Gość Amka1
O taka odp mi chodzilo! Dzieki. Zaraz wstawiam :)

Gość gość
Do tego w szparce mogę wstrzymać, czy regulować orgazmem jak chcę. Dojdę wtedy kiedy kobieta będzie miała już dość. Przy lodziku to ona ma nade mną władzę. Mogę próbować wstrzymać orgazm, ale jak ona się uprze, nie ma bata nie wytrzymam.

Gość Amka1
No tak Ty kontrolujesz. Niestety szparka nie moze sie rownac w doznaniach z lodem co?

Gość gość
Może gdybyście nauczyły wasze pochwy ssania ... ;)

Gość Amka1
Czyli lodzik lepszy? Szkoda :( nom mam zamiar. "Singapurski Pocalunek" (podobno facet moze dojsc po jednym zacisku) pracuje nad tym. Szkoda ze tak jest, ze cipka przegrywa no ale trudno :(

Gość Amka1
Zdjecie juz prawie gotowe

Gość gość
Nie, szparka wcale nie lepsza tylko inna. Jedno z drugim stanowi uzupełnienie. Jak stosunek z minetką.

Gość Amka1
Gosc 13:35 nigdy nie stwierdzilabym ze lepsza :(

Gość greatlover
Różnica jest zasadnicza i ogromna...przede wszystkim wchodząc w cipkę jest ciaśniej i widać reakcje partnerki, jej mimikę co jest z reguły bardzo podniecające, poza tym perspektywa jest inna, można obserwować falujące piersi, trzymać kobietę za pupę i daje to pełnie doznań...jeżeli chodzi o tarcie ucisk, to jeżeli partnerka jest dobrze podniecona jest tylko chwilowy opór przed wejściem i ściska główkę powodując niesamowitą rozkosz...fellatio też jest wspaniałe jeśli dziewczyna umie dobrze zająć się członkiem, seks oralny daje wspaniała rozkosz i jest uzupełnieniem, w moim przypadku raczej grą wstępną niż drogą do spełnienia, ale zwinny język pieszczący mosznę i drażniący żołądź potrafi podnieść ciśnienie;)

Gość Amka1
Greatlover dzieki za obszerna odpowiedz :)

Gość gość
Amka ,to chyba jakiś facet, a chłopaki sie pozwirzali na całego....

Gość greatlover
Amka nie ma za co...kwestia jest szeroka i każdy lubi co innego, ja osobiście przedkładam cipkę nad oral, traktując go jak pisałem wyżej jako uzupełnienie...poza tym w tym temacie wchodzi pewien aspekt psychologiczny, jesteśmy wzrokowcami i uwielbiamy patrzeć jak nasze ruchy sprawiają kobiecie satysfakcje i widoczne są tego objawy;) natomiast robienie loda to pewien sposób dominacji nad kobieta, ona klęczy, pieści go ustami i jest "podległa" facetowi...kwestia na jakiego faceta się trafi, ja nastawiam się żeby dać partnerce rozkosz i przedkładam to nad własną satysfakcję, a niektórzy wolą dominować. Ot męska natura;)