Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przekonanna

Polacy to paskudni ludzie z charakteru..

Polecane posty

Gość Przekonanna

Im dłużej żyje tym bardziej jestem przekonana o trafności tej tezy.

Gość gość
taaak zgadzam się z tobą w 100% polacy są okropni chamscy, gburowaci, złośliwi, wiecznie narzekają na wszystko, fałszywi polscy faceci są brzydcy

Gość gość
Wystarczy wspomnąć jak zachowują się lekarze , nauczyciele i pracownicy w urzędach.. Ludzie szydzący na ulicy,menele. Ech debile po prostu 75% debili ;-)

Gość gość
Kiedyś jedna Rosjanka powiedziała "nie ma złych czy dobrych narodów są źli i dobrzy ludzie" dlatego uważam że tak jest i w Polsce a poza tym to przecież Niemcy wywołali dwie wojny światowe a w ostatniej wymordowali ok 60 mln ludzi,

Gość margo0001
naprawdę gdy wyjeżdżam do Włoch i widzę tą kulturę na ulicach i sympatię i życzliwość w kontaktach z innymi ludźmi to mi żal że Polacy są tacy okropni ojjjj dużo musimy się nauczyć od południowców

Gość gaajowy
to że ktoś mieszka w tym kraju, że ma papiery polskie to nieznaczy że płynie w nich czysto polska krew. Najlepiej polaka obsmarować.

Gość gość
25% Tylko nas zostało:-(

Gość gość
Stolcman vel Kwaśniewski, szczynukowicz vel Komorowski itd...

Gość gość
NIKT TU NIKOGO nie obsmarowuje niestety takie są fakty gdyby Polacy zachowywali się inaczej nie było by tematu ale niestety tak nie jest. Dorzuciłbym to że nie lubią gdy im się mówi prawdę w oczy zawsze mają swoją racje. Jednym słowem wyżej srają niż dupę mają.

Gość gość
widać mało tych polaków znasz.

Gość gość
a czarne owce znajdziesz wszędzie. Pokaż mi idealny naród

Gość gość
Tematy o konfliktach sąsiedzkich na blokach i nie tylko, o znęcaniu się nad zwierzętami, wałęsajacych się bez celu dzieciach pod blokami, jak komuś zrobić na złość albo się zemścić i podobne potwierdzają tylko fakt, że Polacy są "mili i kulturalni inaczej''. Wystarczy przejechać czeską granicę i już nikt cię nie obtrąbi po chamsku, włączyłsz się do ruchu, bo przepuszczą i ludzie życzliwsi i uprzejmiejsi wszędzie, czym dalej na południe, tym lepiej. Austriacy, Słoweńcy w każdym wieku spoko ludzie, mili i uśmiechnięci, ale żyją sobie w fajnych krajach, więc się cieszą :-)

Gość gaajowy
gość dziś Tematy o konfliktach sąsiedzkich na blokach i nie tylko, o znęcaniu się nad zwierzętami, wałęsajacych się bez celu dzieciach pod blokami, jak komuś zrobić na złość albo się zemścić i podobne potwierdzają tylko fakt, że Polacy są "mili i kulturalni inaczej''. xxxx skąd pewność że to są tylko i wyłącznie czystej krwi polacy?

Gość gość
Za granicą postrzegają nas jako złodzieji, pijaków i sami sobie taką opinię wystawiliśmy...

Gość gość
Niestety, taka prawda... mieszkam w Hamburgu i widzę to na codzień...

Zgadzam się, że cebulacy mają okropny charakter :o Już świadczy o tym np. popularne zjawisko- mierzenie wzrokiem

Polacy są pod tym względem zdrowo popierdoleni. Idzie typ i gapi się prosto w Twoje ślepia, jakiś piertolony wzrokowy pojedynek, jakaś nienormalna, prymitywna walka o dominację. O chooooooj w tym chodzi? Mieszkałam lub często bywam w kilku krajach ale nigdzie tego durnego zjawiska nie zaobserwowałam, tylko w Polsce. A jak się też zaczniesz patrzeć, bo widzisz że ktoś ewidentnie specjalnie się na Ciebie gapi, to potrafi taki idiota aż mu się łeb wykręci patrzeć jak Cię mija. Niestety to zjawisko widoczne zarówno w małych jak i dużych miastach. Popierdoleństwo. Dla mnie jest to tak idiotyczne, że jak widzę takiego powaleńca, a jest ich naprawdę wielu, to nawet nie zaczynam tego rytuału, bo to żenujące. Niech sobie ma pajac satysfakcję, że odwróciłam wzrok, mam to w dupie. Nie chodzi o jakąś nieśmiałość czy coś w tym stylu. Po prostu jest to jakieś skrzywienie genetyczne Polaków, nie mam zamiaru brać w tym udziału. Wyjdzesz nawet do Czech, czy na Słowację i nie zaobserwujesz tego idiotycznego zachowania.

Gość gość
Dokładnie!

Gość gość
S*******izna normalnie szkoda gadać

Gość gość
Właśnie dlatego ja nie lubię ludzi, bo się gapią jak idioci, nie czuję się z takim gapieniem dobrze.

Gość gość
I to tylko u Polaków