Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam pytanie do facetów *****czy którzy zaliczają kobiety

Polecane posty

Gość gość

Mam pytanie do facetów *****czy którzy zaliczają kobiety

Gość gość
Właśnie ja wśród znajomych zauważyłam taką zależność. Faceci uprawiaja seks z glupimi laskami. Tak samo ci faceci którzy pokazują techniki podrywu. Uprawiaja seks z łatwymi i głupimi dziewczynami. Taką inteligentną ciężko byłoby im wyrwac wiec za takie sie nawet nie biora.

Gość gość
Pytanie mi sie usuneło. Brzmi tak: Czy zaliczacie głupie dziewczyny czy inteligentne też wam sie zdarzyło wykorzystac????

Gość gość
Zaliczalem piekne kobiety a czy glupie czy madre to nie istotne bo przeciez to byl tylko seks a nie zwiazek. Generalnie na niegrzecznego olewczego chlopca mozna wyrwac kazda.

Gość gość
" gość dziś Zaliczalem piekne kobiety a czy glupie czy madre to nie istotne bo przeciez to byl tylko seks a nie zwiazek. Generalnie na niegrzecznego olewczego chlopca mozna wyrwac kazda. " Bzdura!!!! Wielu moich znajomych zaliczyło laski z którymi w świetle dziennym by sie nie pokazało tylko dlatego ze były chetne

Nie jestem co prawda adresatem, ale znam trochę takowych i miałem okazję poznać bardzo wiele takich zaliczonych przez nie panienek, to nie kojarzę, żeby któraś była jakoś wysoce lotna umysłowo, zdarzały się takie zwykłe fajne babki ale zdecydowana większość, to lale puste tak, że to szok ;p

Gość gość
Chyba tak jest, bo ja jestem inteligentna ponadprzeciętnie (to szczerość a nie brak skromności) i nigdy nie byłam przez nikogo "zaliczona". Druga sprawa to nieprzesadzanie z alkoholem. Trzecia sprawa to znalezienie kogoś mądrego na związek. To bardzo trudne. Mimo urody.

Szczerość i brak skromności są na ogół tożsame ^^ Dziwi mnie, że tak trudno znaleźć Ci kogoś mądrego, nawet jeśli to mniejszość, chyba niezbyt się przykładasz do tych poszukiwań ;p

Gość gość
Ja tez tak mam. Jestem inteligentna i ciezko mi znalezc partnera. Zauwazylam ze ludzie malo inteligentni szybko sie wiążą a ci inteligentni dlugo szukaja bo maja tez wieksze wymagania i bardziej analizuja. Do tego ciezko jest znalezc kogos rownie inteligentnego.

Gość gość
Wiem że są mądrzy ludzie, ale wydaje mi się że mądrzy mężczyźni bardziej celują w przeciętne z wyglądu kobiety. Chciałabym takiego faceta dla którego nie będzie ważna moja ładna buzia, tylko to że jestem dobra. Chyba jednak ładne buzie tworzą jakiś obraz księżniczki zdradzającej z alfami, i przez to mądrzejsi faceci mają dystans .

Coraz bardziej odchodzimy od tematu, no ale ilu "roochaczy, którzy zaliczają" znajdzie się na kafeterii? Jak się znajdzie to się wpisze nie czytając, za bardzo naszych wpisów xD Coś w tym jest, z tymi "przeciętnymi", ja wiele razy słyszałem od innych, że jestem inteligentny (że się tak przypucuję ^^ ) i nigdy w życiu, żadna "petarda" mi się nie podobała, wgl nie mój gust, takie super ładne dziewczyny (ale nie ostre sztuki, tylko takie ładno-urocze) są dla mnie ładne, ale nigdy dla takich nie głupieję jak dla szarych myszek, które po prostu mają w sobie to coś ^^

Gość gość
wczoraj 21.14 ci inteligentni dlugo szukaja bo maja tez wieksze wymagania i bardziej analizuja Analizują bardziej bo są wyrachowani a niekoniecznie dlatego, że są inteligentni.

Gość gość
Inteligentna kobieta nie da się zaliczyć. Ja nie jestem z tych, którzy zaliczają ale tak jak wyżej dziewczyny pisały jest mi ciężko znaleźć odpowiednią dziewczynę, uważam się za inteligentnego i również przychylam się opinii, że mniej inteligentni ludzie szybciej wchodzą w związki. Być może idą za głosem serca nie analizując wszystkiego tak jak my i pewnie jest to jakaś recepta.

Gość gość
za głosem serca raczej nie idą ci, którzy chcą zaliczyć

Gość gość
10:01 to bardzo ładna kobieta nie może mieć "tego czegoś"? O mnie tak raz powiedzieli "ma coś w sobie", albo "jak ja wchodzę to zawsze robię wrażenie". (Choć nie jest to kwestia stroju czy butów). Ale co z tego, skoro na realne powodzenie to sie nie przekłada, tak jakby ci mądrzejsi właśnie mnie unikali. Ostatnio nawet dostalam kosza od fajnego faceta, o którym wiem, że jest wolny. A wracając do tematu, to myślę że to zaliczanie nie jest tak bardzo zw z inteligencją. Może być też z niskim poczuciem własnej wartości, jakimiś błędnymi wpojonymi przekonaniami, albo stylem życia, mniejszą wrażliwością emocjonalną i wtedy taka kobieta powie"ty myślisz że mnie zaliczyłeś? Mylisz się, to ja zaliczyłam ciebie"

Gość gość
ja nie zaliczam kobiet, mam nadzieje poznać kobiete z zasadami, która zechce zaczekać z seksem do slubu. Sam praktukuje wstrzemięźliwość seksualną i czekam na odpowiednią kandydatke na żone

Gość gość
Zarówno "zaliczacze" jak i te "zaliczane" raczej zbyt lotni nie są, ludzie ogarnięci i w miarę inteligentni szukają czegoś więcej niż łatwej, prymitywnej rozrywki.

gość Jak najbardziej może mieć to coś, ale chyba jest przytłumione resztą pozytywów ^^ I od razu facet mający się za zwykłego, a nie jakiś fifa rafa czy inny alvaro myśli sobie, że to nie dla niego, że jeśli związek ma być naprawdę super na zawsze to jednak muszą to być dwie połówki, które do siebie pasują, a nie przeciwieństwa ;p dlatego ładne kobiety mają przerąbane, bo nie mogą się opędzić od niewiele wartych amantów, a porządni nawet nie podbiją, bo nie chcą ryzykować wielkiego zawodu, gdy zależy im po prostu na jednej kobiecie na całe życie i stworzeniu z nią szczęśliwej rodziny... Ale pocieszę Cię, że wg mnie w praktyce wygląda to tak, że wartościowe kobiety wiążą się z dupkami, a wartościowi faceci z fałszywymi laskami, mamy po równo pod górkę ^^ Jeśli pociesza Cię taki fakt xD jakaś to sprawiedliwość jest...

Gość sakamotto
Nie ,,zaliczałem,, nigdy. Uwiodłem kilkanaście ,zakochałem się, a bo mnie pociągały, a bo tak...i tyle. Najtrudniejsza była taka niezbyt inteligentna , o 22 lata młodsza ode mnie. Zakochała sie po prostu. Seks byl nader skromny, ale dziewczyna kręciła mnie za dwie. Trwało to kilka miesięcy, na związek się nie zdecydowałem w chwili gdy zobaczyłem jak ona traktuje swoja babcię i mamę. Kobita do dzisiaj do mnie dzwoni i pyta czy nie wrócę... Te inteligentne były w miare przystępne, wiek 30-45'lat. Otwarte, bezpretensjonalnie, świetne w łóżku. Tyle moich doświadczeń. Zużyłem dwie żony i mam teraz trzecia. Mam 50, ona,30 lat. Inteligentna i wrażliwa kobieta. Bardzo mądra. My faceci, tez często musimy pocałować sporo kijanek, nim trafimy na księżniczkę. Życie...

Gość gość
dziś - typowa polska patologia

Gość gość
gość dziś :O ojjjjjjjjjjjjjjjj nie znajdziesz takiej.... zmień swoje podejście bo sie rozczarujesz

Gość gość
Czemu polscy faceci rzadko kiedy mają klase? Ten Pan po 50 rż jest tego dowodem

Gość gość
ja nie zaliczam kobiet, mam nadzieje poznać kobiete z zasadami, która zechce zaczekać z seksem do slubu. Sam praktukuje wstrzemięźliwość seksualną i czekam na odpowiednią kandydatke na żone Czy to ze względów religijnych?

Gość gość
racja

Gość gość
nie zaliczam kobiet tylko kocham sie z nimi :D Przecież każda kobieta pragnie seksu co to za rożnica czy ładna czy brzydka, czy madra czy nieo?

Ten facet po 50.ce, obalił wasz mit, że inteligentna kobieta jest z zasady trudna. W miarę przystępna- racja - dla inteligentnego faceta! To Cię złości? Wrzuć na luz, bo Ci pęknie żyłka, facet :-o

Gość gość
te niby inteligentne są najlatwiejsze :D

Gość gość
14:21 niesamowite pocieszenie;-) Ale fajnie że jest facet który rozumie ten problem, zamiast pisać że ładne kobiety mogą wybrać kogo tylko chcą, ale mają wygórowane wymagania i są roszczeniowymi księżniczkami. Nawet nie wiesz ile takich zdań padło na kafeterii. Albo że skoro mam problem ze znalezieniem faceta tzn że tak naprawdę jestem brzydka. Klasyka nieinteligentnych ;-)