Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam pytanie do facetów *****czy którzy zaliczają kobiety

Polecane posty

Gość gość
gość wczoraj Och kochana, mądra dziewczyno, co to NIGDY, ale NIGDY nie dała się zbajerować i NIGDY ale to NIGDY z żadnym się nie przespała... Tak? NO przecież nie! Ktoś cię przeleciał i to nie jeden. Więc jak to zrobił? Ano najlepszym bajerem, jest po prostu zero bajeru, czyli zwykła rozmowa. Czasem wystarczy dziewczynie powiedzieć prawdę, czyli że ma się na nią ogromną ochotę. Ot i cała tajemnica...

Gość gość
KwirynaMakowa wczoraj Po studiach i z dobrą pracą - czyli "niby inteligentne". Ty cholerny szowinistyczny palanciaku!!!! Dlaczego napisałem, że niby inteligentne? Bo dla was - kobiet, ukończenie stusiów, to synonim inteligencji. Praca na stanowisku, gdzie sporo się zarabia, to synonim sukcesu (nieważne że tauś załatwił wam pracę, a robota polega na sprzedawaniu duszy, okradaniu innych, albo robieniu nikomu niepotrzebnych rzeczy). Dlatego napisałem, że niby inteligentne. No bo co wy panie robicie? Siedzicie po tych studiach w urzędach i przybijacie pieczątki. Wydajecie pieniądze ludzi, którzy ciężko pracują w sektorze prywatnym. Siedzicie w korporacjach i dajecie d... przełożonym. Co ja nie wiem jak jest? Pracowałem w różnych firmach i naoglądałem się. Więc dla mnie skończone studia, ba, nawet tytuł profesora, nie oznaczają, że ktoś ma olej w głowie i nie jest świnią. A wy kobiety nawet w zwykłej rozmowie podkreślacie "nie jestem głupia, skończyłam studia". I nieważne, że to pedagogika, bibliotekarstwo czy kosmetologia.

Gość gość
Ja nie wiem, czemu tak wielu ludziom siedzi w glowie taki schemat: facet wyrywa/zalicza kobiete na jakas bajere, a im ktora szybciej to lyknie tym glupsza. Co ma inteligencja do checi przespania sie z facetem? Kobiety, i te mniej i te bardziej inteligentne, tak samo jak faceci maja od czasu do czasu ochote na seks. A roznia sie wylacznie tym, na ile swobody same sobie pozwalaja. I jeszcze moze to, ze inteligentne kobiety, czy kobiety na poziomie, jesli maja ochote przespac sie z danym facetem, to pojda na kazda scieme, pod warunkiem, ze uznaja ze ten facet jest na okreslonym poziomie. Na glupka nie poleca, chocby mial najlepsza bajere pod sloncem. I analogicznie - tej mniej rozgarnietej i glupek zaimponuje. Nikt nikogo nie musi wyrywac - jesli spotkaja sie dwie osoby, ktore maja sie ku sobie, to tak sie przyjelo, ze to facet pierwszy daje sygnal, ale kobieta musi na ten sygnal odpowiedziec. A jesli odpowie, to znaczy ze tez ma ochote na dokladnie to samo, a nie ze jest bezwolna ofiara mistrzowskiej bajery.

Gość gość
22:01 a co ty wiesz o mojej miłości??? ze ty wy nie macie to ma cos wspólnego ze mną ? NIC .i nie mów do mnie kochana,kazda która tak do mnie mowila była fałszywą pchełką

Gość gość
gość dziś bardzo cenna uwaga, świetnie oddałeś to jak wygląda to naprawdę

Gość gość
Dzisiaj kazda kobieta to puszczalska szmata nie wazne czy madra czy glupia.

Gość gość
1:26 kolejny niby inteligentniejszy ode mnie projektant mojej przeszłości :-D

Gość Tainteligentnabezbajerowania
Określenia takie jak "puszczalska szmata" to wulgarne odpady patriarchatu, stosowane tylko przez facetów często sfrustrowanych własnym niepowodzeniem seksualnym, a z zasady oznaczające zależność kobiet od mężczyzn, niemożność bezkarnego decydowania przez kobiety o własnej seksualności, piętnowanie kobiet na tle seksualnym. Jakim w ogóle prawem ktoś może obrażać kogoś na podstawie tego z kim i ile razy ? Ja nie powiem swojej córce ani razu prawideł o szanowaniu się i puszczaniu się, nauczę ją rozdzielać uczucie miłości od pociągu seksualnego i słuchać własnego głosu, a przede wszystkim, poczucia własnej wartości opartego nie na ciele i zdolnosci uwodzenia mężczyzn, ale na tym zdrowym, prawdziwym byciu niepowtarzalną jednostką ludzką, o! A wy wszystkie śmieszne pajacyki wyzywające kobiety od puszczalskich szmat, sczeznijcie sobie :-)

Gość gość
Krótko i na temat:jak przyjdzie ochota to i pies kota wyłomota.Poza tym kobiety wiadomo marzą o miłości ale życie potrafi to zweryfikować bardzo szybko.Prędzej czy później i tak zdarzy się przypadkowy sex.I wszelkie marzenia aspiracje pójdą na bok.

Gość gość
A jaki to jest przypadkowy? Z kimś kogo znam miesiąc, tydzień czy pół roku?

Gość gość
dziś ten człowiek jest wyjatkowo inteligentny i wie co mówi. Mam takie samo zdanie o kobieteach

Gość gość
Tainteligentnabezbajerowania dziś Nie wiem czy to ty kłociłaś się z tym gościem od rozkraczania nóg czy nie, ale twoj wpis jest wyjątkowo żałosny.

Gość gość
Żałosne to jest raczej pisanie że coś jest żałosne bez logicznego uargumentowania tego. Wybacz jestem kobietą, to nie jest złośliwe haha

Gość gość
a ja mężczyzną nie wiem do czego pijesz?

Gość gość
Ok. A pierwsza część mojego wpisu?

Gość gość
dziś ok

Gość gość
dziś cała prawda o kobietach

Gość gość
Właśnie ja wśród znajomych zauważyłam taką zależność. Faceci uprawiaja seks z glupimi laskami. Tak samo ci faceci którzy pokazują techniki podrywu. Uprawiaja seks z łatwymi i głupimi dziewczynami. Taką inteligentną ciężko byłoby im wyrwac wiec za takie sie nawet nie biora. )()_LKOHJ_ Ciekawe czy ona taka inteligentna i rzeczywiście mądra

Gość gość
Nie sądze aby wszyscy faceci byli *****czami a wszystkie kobiety puszczalskie.. to nie tak...

Gość gość
mam pytanie do kobiet czemu one ulegaja roooooochaczom?

Gość gość
Bo dobrze ****ają i one są tak samo tępe jak oni tylko się z tym kryją.

Gość gość
hahaha

Gość alalala

inteligenta kobieta i inteligentny facet to nie jest to stan równowagi w przyrodzie - ) to jest magnez ale z odmiennymi biegunami on na górze - bo wysoki ona na dole - bo leniwa i oczu nie chce jej się podnieś powyżej jego penisa tak czy inaczej utylizacja uczuć - na chwilę, być może, na zawsze =nigdy :-) on mądry ale gbur, ona mądra ale leniwa - to je dobre