Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam pytanie do facetów *****czy którzy zaliczają kobiety

Polecane posty

Gość gość
No mówię, masz coś z głową. To jakby ktoś ci w sklepie bezpodstawnie krzyknął "ukradles coś! Przyznaj się" to byś po prostu powiedział "nie."? Jasne :-D nie będę miła dla kogoś kto nie jest miły dla mnie i snuje jakieś oskarżenia domysły. Zresztą jakby nawet, to moj seks to zupełnie nie twoja sprawa.

Gość gość
. Zresztą jakby nawet, to moj seks to zupełnie nie twoja sprawa. :D I wszystko jasne. Autoportret w 1 zdaniu :D

Gość gość
Wiem jaka jestem. I dlatego nikt nie będzie mi wmawiał że wie to lepiej ode mnie. Dałeś tum zachowaniem popis dla swojego braku inteligencji. przykro mi.

Gość gość
Chciałbyś ale niestety rozczaruje cię, uprawialam seks z jednym mężczyzną w życiu, z którym byłam w związku. Ale mam na sumieniu.

Gość gość
Myśle że jesteś niewychowana, rozpuszczona i mylisz bardzo bezczelność i nieralne mniemanie o sobie z inteligencją

Gość gość
11:11 jestem sobie mały słaby ludzik który czerpie satysfakcję z anonimowego oskarżenia kobiet o rozwiązłość seksualną i niewychowanie, bo w realnym życiu nie potrafię nawet porozmawiać z kobietą która mi sie podoba. Hahaha hahahhah :-D

Gość gość
gość dziś Dziękuje. Mam nadzieje że Twoja praktyka wróżenia z magicznej kuli zakończy się jakimś egzaminem i będziemy mogli podziwiac twe umiejtności jasnowidzenia w telewizji z P. Jackowskim :D

Gość gość
Myślę jednak że przegralabym z moim adwersarzem który ma czelność pisać nieznajomym kobietom że "rozkraczaly nogi"przed obcymi facetami, a żywą reakcję obronną uznawać za nieumiejętność przyznania się do bolesnej prawdy. :-D

Gość gość
mgość dziś ona jest pewnie polonistką ablo innego rodz. huanistką, albo psyholożką, która myśli że pozjadała wszystkie rozumy, ale brak w jej wypowiedziach jakiejkolwiek logiki

Gość gość
Pudło, nie każdy kto pisze bardziej zaawansowanym stylistycznie językiem od ciebie jest zaraz humanistą z wykształcenia, ale i tak proszę o wyszczegółowienie braku logiki, w dyskusji liczą się konkrety.

Po co idziesz w polemikę. Na pewno przed kimś " rozkraczałaś nogi" i co z tego. Tylko się cieszyć. Ja mam nadzieję że Panie które nawet bezwstydnie i wyuzdanie rozkładały nogi przede mną, wspominają to z uśmiechem.

Gość gość
No tak, przed moim jedynym facetem, który nie potrafił docenić że byłam wierna i dobra. może byłoby tego więcej, gdyby było więcej inteligentnych facetów którzy potrafią normalnie zawiązać znajomość z kobietą, zamiast bajerować. Ale tak to niestety, jeden lichy facet na koncie .

Gość gość
Lichy i inteligentny facet?! Ruchacz zwyczajny pospolity zaliczacz panienek

Gość gość
gość dziś Logika (gr. logike od logos- słowo, mowa, myśl) to nauka o regułach poprawnego rozumowania, wnioskowania i uzasadniania twierdzeń. :D Inteligentnej kobiety w ogóle nie da się "zbajerować; Ale bajeranta wyczułam zawsze, i nigdy nie dałam się zbajerować. DALEJ CZYTAMY No tak, przed moim jedynym facetem, który nie potrafił docenić że byłam wierna i dobra. może byłoby tego więcej, gdyby było więcej inteligentnych facetów którzy potrafią normalnie zawiązać znajomość z kobietą, zamiast bajerować :D Widzisz mówisz że jesteś inteligantna, dajesz definicje inteligencji. A potem sama zaprzeczasz temu że możesz się klasyfikować do takich kobiet PONIEWAŻ dałaś się zbajerować :D ojjjj

Gość gość
. może byłoby tego więcej - czego? Partnerów seksualnych czy przypadków udanych związków to bo brzmi wieloznacznie

Gość gość
Ojjjj kobiety ale wy jesteści dziwne, ogarnijcie się, zacznijcie panować nad swoją emocjonalną naturą. Jak nie będzie tyle sook co dają doopy to nie będzie tyle rooochaczy. Proste???

Gość gość
Widzisz mówisz że jesteś inteligantna, dajesz definicje inteligencji. A potem sama zaprzeczasz temu że możesz się klasyfikować do takich kobiet PONIEWAŻ dałaś się zbajerować Xxx Wykaż mi w jaki sposób dalam się zbajerować. Czyli bycie z kimś w dwuletnim związku to "danie się zbajerować"?

Gość gość
No i przede wszystkim, ile ty wiesz o moim byłym aby wysuwać jakieś wnioski odnośnie mojej i jego relacji?

Gość gość
Jak będzie mniej sook to liczba roochaczy wcale się nie zmniejszy. Wzrośnie jedynie konkurencja pomiędzy roochaczami. Logiczne! :P

Gość gość
gość dziś Jako kobieta muszę Ci przyznać że masz bardzo dobre riposty, choć momentami niegrzeczne :P Wiem co sugerujesz... że my kobiety za szybko wchodzimy w związki, nie sprawdzamy faceta, nie dajemy mu szansy aby ujawnił swój prawdziwy charakter, nie odraczamy seksu na później, a nawet po ślubie aby zweryfikować to czy jest on dla nas czy dla chuci. To masz na myśli?

Gość gość
Ale wcale nie ma dobrych ripost, bo idąc jego tokiem rozumowania, każda kobieta która była w związku z facetem (mówię o związku, mieszkaniu razem a nie chwilowym chodzeniu) dala się zbajerować. Czyli , kontynuując, każdy facet który był w związku to bajerant, nieważne co czuł i jak poważny był to związek. Także kolega raczej inteligencją nie popisał się.

Gość gość
gość dziś :O Wygląda na to że mówiąc że masz duże mniemanie o sobie On miał rację, wybacz mówie Ci to jako kobieta, nie złośliwie

Gość gość
WonderLover.com....? ....Zajrzyj, Sprawdź.

Gość gość
14:32 hmm a może coś merytorycznego w odniesieniu do tego co napisałam?

Gość gość
Ależ skąd, nie pomyślałabym nigdy że może to być złośliwe, przecież kobiety nigdy nie są złośliwe wobec innych kobiet

Gość NigdyWiecejNigdy
dziś Haha... a Ty taka idealna i dobroduszna jestes? Obserwuje Tę Dyskusje i stwierdzam, że o ile ten Pan zapytał troche niegrzecznie ti Ty zaatakowałaś go obrażając od głupich i kierując do lekarza. Jednak ostatecznie to co powiedział w jakiś sposób Cie dotknęło? Bądź szczera

Gość gość
Po studiach i z dobrą pracą - czyli "niby inteligentne". Ty cholerny szowinistyczny palanciaku!!!! hahaha haha ha Bo co? Bo podsumował JEDNYM

Gość gość
JEDNYM TRAFNYM ZDANIEM WSZYSTKIE KOBIETY