Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam pytanie do facetów *****czy którzy zaliczają kobiety

Polecane posty

Gość gość
Po pierwsze: inteligentna da sie zbajerowac ale ona WIE ze jest bajerowanie i po prostu gra w te grę . To wam cymbały sie wydaje, ze bajer jest kluczem do jej przychylności . Jednak jest to bajer pod kontrola , niby co ona ma powiedzieć, zrobić? Lepiej abyś sie poprodukowal a jak sie spodobasz to ok. , po co sprawę komplikować?a nóż byś nie dźwignął zadania-:) chłopy sa łatwe nawet bez instrukcji. Zapamiętaj sobie jeden z drugim to nie wy wybieracie- i tyle w temacie

Gość gość
gość dziś :O

Gość gość
15:48 w tym co pan trochę niegrzecznie zapytał "ale i tak rozkraczylas przed nimi nogi prędzej czy później! Przyznaj się!!!!" 1. Zdenerwował mnie niegrzeczny ton nie wiadomo kogo do mojej osoby, z wulgarnym wyrażeniem 2. Ton oskarżycielski i nieznający sprzeciwu, na który nawet nie ma ochoty się odpowiadać 3. W ogóle bezpodstawne "oskarzenie", bo w poprzednim poście chyba wyraźnie napisałam że nie dalam się nikomu zbajerować i zostawiałam bajerantow z rozczarowanymi minami. Uznalam że trzeba być nieinteligentnym, aby nie zrozumieć, że oznacza to również niepójście do łóżka czy innego miejsca w celach seksualnych. Jasne czy dalej doszukujemy się haka? :-D

Gość gość
No i nikogo nie obrazilam od głupich.....Zasugerowałam że ma coś z głową, co argumentuję powyższym.

Gość gość
gość dziś ależ jest Pani mądra i inteligentna i wogóle... poproszę Panią o rękę

Gość CZYTAM I NIE WIERZE CO CZYTAM
HAHA CZY WY MNIE ROZŚMIESZACIE Kobieta i logika kobieta i inteligencja HAHAHAHA Nie szukaj logiki tam gdzie jej nie ma, kobiety kierują się emocjami i nie działają na nie realne argumenty, świat schodzi na psy od kiedy kobiety dostały się do władzy (patrz polityka UE), dlatego od dawna wiedziano że lepiej jak nic nie wymyślają i nie wynajdują (dalej mieszkalibyśmy w jaskiniach), jedyne co mogą to siedzieć w kuchni, choć i to im nie wychodzi (mezczyźni są lepszymi kucharzami). Chodzi o to żeby wywolać w kobiecie odpowiednie emocje i prowadzic ją do seksu. Wiele kobiet pozoruje i udaje dobre lojalne i ulozone. Natura samicy z gatunku homosapiens jest inna. Kazda kobieta jest wampirem seksu i potrzebuje agresywnego dzikiego samca zeby ja ostro ......... i oto cala filozofia po co szukać tam logiki i sprzeczać się z jakąś cizią o racje? Hmmm? Seks to jedyne do czego mogą się nam przydać.... gdzie problem?

Gość gość
jest tak dużó idiotek że niestety musisz tak myśleć

Gość gość
a tak w ogóle to co taki wieeeeelki samiec robi na babskim forum ?:-) no powiedz a tak se weszlem z ciekawości

Traktuje to miejsce jako najlepszy kabaret świata :P

Gość gość
a ile masz lat?

gość dziś To ty jestes ta inteligentna co miała tylko jednego roochacza?

Gość gość
nieeee to nie ja

Gość gość
to ile masz lat? nie powiesz mi? czujesz się za bardzo obnażony udzielając tak poufnej informacji ?

dziś 27lat

Gość gość
chciałam Ci podokuczać :-) ,ale za młody do mojej zabawy ,ale dzięki paaaa

dokuczaj smiało

Gość gość
do pana co trochę niegrzecznie zapytał "ale i tak rozkraczylas przed nimi nogi prędzej czy później! Przyznaj się!!!!" L A ty ile masz lat?

Gość gość
Dostatecznie dużo i odpowiednio mało:-P Oświadczyny popłuczyny :-D

Gość gość
Mam 58 wiec za malutki jesteś

Gość gość
gość dziś Przecież pytanie było do tego faceta nie do Ciebie. Przeczytaj tamto jeszcze raz

Gość gość
Tamten ma pewnie z 23

Gość gość
17:11] :D

Gość gość
Chodzi o to żeby wywolać w kobiecie odpowiednie emocje i prowadzic ją do seksu. Wiele kobiet pozoruje i udaje dobre lojalne i ulozone. Natura samicy z gatunku homosapiens jest inna. Kazda kobieta jest wampirem seksu i potrzebuje agresywnego dzikiego samca zeby ja ostro ......... i oto cala filozofia po co szukać tam logiki i sprzeczać się z jakąś cizią o racje? Hmmm? Seks to jedyne do czego mogą się nam przydać.... gdzie problem? łaaał jakbys czytal w moich myslach

Gość gość
Każda kobieta jest wampirem seksu, to zdanie kwestionuje inteligencję rozmówcy...

Gość gość
Nie czaję czemu odbiegacie od tematu.Czy to ma jakieś szczególne znaczenie wiek czy inteligencja w tym miejscu?Prawdą że jeśli kobiecie przypasuje facet to tylko kwestią czasu jest łóżko.I to czy Ona jest idiotką czy inteligentną osobą schodzi na dalszy plan.

Gość gość
wy naprawdę jesteście ześwirowani :-) łóżko jest koniecznością np. przy wielkiej miłości :-) o co wy się w ogóle kłócicie ? :-)

Gość gość
ale najlepiej po ślubie

Gość gość
Kochana/y w dzisiejszych czasach o Wielkiej Miłości to możesz poczytać w Harlekinach..jak je jeszcze wygrzebiesz na pchlim targu.

Gość gość
gość dziś hahahahaha