Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zdradzony facet

Żona miała romans za granicą

Polecane posty

Gość Zdradzony facet
Miała kontrakt dokładnie na rok, wróciła planowo.

Gość gośćolijja
Współczuje!!! Jak można być aż tak zakłamana kobieta, żona i matka. Daj sobie czas, ochłoń bo za dużo uczuć na raz i teraz tak nie podwjmiesz żadnej racjonalnej decyzji. Myśl o córce , to ci pomoże.

Gość gość
No wróciła bo poroniła, współczuję takiej żony

Gość Zdradzony facet
A myślicie czy ona kochała tego faceta? Co miała znaczyć ta wiadomość co mu wysłała?

Gość gość
fu0ck jestes dziwny

Gość gość
Skoro miała kontrakt na rok i wróciła planowo to znaczy że się zabawila nim dając mu nadzieję na związek to że poronila to akurat jej na rękę( nie twierdzę że celowo to zrobiła) więc raczej chciała do Ciebie wrócić nie wiem czy by nie została gdyby jednak nie poronila ale tego się nie dowiesz fakty są takie że wróciła do Ciebie po wychulaniu się( wiele mężatek za granicą tak ma) a Ty miałeś o niczym nie wiedzieć a tu plan nie wypalił i ma problem a jeszcze gdy dasz jej do zrozumienia że się jej brzydzisz i dupa nic nie ugra to już całkiem nie będzie miała pomysłu jak Cię udobruchac

Gość gość
No nieźle ją musiał kręcić skoro tyle czasu sie z nim bzykała (jak to Ty napisałeś po kilka razy dziennie) więc napewno mu mówiła że go kocha. Jeszcze trochę i by tam im ślub planowali (bo przecież wolna). Niezły laska ma tupet. A napisz jak ona się teraz zachowuje??

Gość Zdradzony facet
18:35 Wydzwania do mnie ciągle, ale ja odrzucam połączenia. Napisał do mnie przed chwilą jej kochanek i przeprosił mnie za wszystko (chociaż nie był winny). Ja od kilku dni prawie nic nie jadłem, bardzo mało śpię, odechciewa mi się żyć.

Gość gość
Prowokacja i kobieta jest autorem.

Gość gość
Pewnie to tak jest... nie załamuj się. Myśl o dziecku, bądź świetnym tatą. I właśnie pokaż jej jakiego fajnego faceta straciła.

Gość gość
Daj sobie spokój z tym szmacichem, bo jaka normalna kobieta, a właściwie matka skrzywdziła by swoje dziecko doprowadzając do rozwodu. Obrażona mamusia Wolała się non stop gzić zrywajac kontakt na kilka dni z własnym dzieckiem na skypie. Brawo! Swoją drogą przyjżyj się córce, czy aby twoja i mówię życzliwie, a nie obraźliwie. Popatrz potrafiła to robić nawet kilka razy dziennie, aż zaczynam powątpiewać czy Ty byłeś przez te 7lat częściej w niej niż ten irladczyk. Tym czasem teściowa pewnie Ciebie bacznie pilnowała zebys nie poszedl w tany, co? Poronienie sama mogła wywołać, a na koniec namówiła tego irlandczyka aby wstawił się za nią i potwierdził ze to koniec. Swoją drogą ciekawa strategia. Reasumując to wszystko w Polsce też mogła ostro bawić się w doktora na dyżurach nocnych, jeżeli takie były... Dla mnie ona jest przesiąknięta spermą irlandczyka do szpiku kości i doskonale Ciebie rozumiem, że nie jesteś w stanie na nią patrzeć, pocałować, a co dopiero polizać. Chłopie ogarnij się, to w jej interesie jest utrzymanie małżeństwa. Bierz rozwód z jej winy, córka zostaje z nią. Sam widziałeś że w wychowaniu dziecka musiala pomagac Ci kobieta. Szybciej sobie znajdziesz kogos bez dziecka jak z dzieckiem. Zreszta widziałeś jak ona szybko wykorzystała fakt braku obecności Ciebie i córki. Niech dziecko będzie dla niej pokutą i niech je wychowuje w samotnosci za karę. Ale dam głowę że predzej czy później wasza córka będzie częściej przebywać z babcią niż matką. Tak bym postąpił w takiej sytuacji a mam dwoje dzieci. Trzymaj fason, miej jaja i nie stocz się czasem z powodu wywłoki, która na Ciebie nie zasługuje. Serdecznie pozdrawiam

Gość gość
Z tym kochankiem to też urwij już kontakt, po co Ci więcej wiadomości. Wiesz już wystarczająco dużo... jeszcze bardziej to kuźwa dołuje.

Gość gość
Z dzieckiem to nie wiem? Ja bym brał ze sobą, po roku razem pewnie się uwielbiają. Tata z córcią też może znaleźć fajną kobietę. Nawet z dzieckiem często łatwiej ;-) Sam pewnie by miał prościej, ale ja bym dziecko zatrzymał przy sobie.

Gość gość
Teraz juz wiesz jak ten romans wyglądał. Była jego przyszłą żoną. Naprawdę wierzysz w to, że w Polsce była Ci wierna? Bo ja szczerze w to wątpię.

Gość gość
Może w Polsce i była wierna... ale z tym to przesadziła. Toć to nie była "zwykła" zdrada (jak taka w ogóle może być) będzie się laska w piekle smażyć za coś takiego. Co na to rodzina? Że nie mieszkasz w domu?

Gość Zdradzony facet
Na razie nie miałam jeszcze okazji porozmawiać z rodziną. Pytają się o co chodzi, ale nie mówię im prawdy, nie chcę ich martwić.

Gość gość
Odsyłaj ich do "żony" popisała się, to niech się teraz tłumaczy.

Gość gość
Ja nie wiem nad czym Ty się człowieku zastanawiasz. Kopiuj wszystkie rozmowy z nim, z nią, wszystkie zdjęcia, które moga byc dowodami i rozwód. Jesteś młody, możesz sobie jeszcze ułożyć życie, mimo że teraz wydaje Ci się, że świat się zawalił.

Gość Zdradzony facet
Kopiuję wszystko, całe szczęście, że on wysłał mi te zdjęcia z ich wyjazdów, skopiowałem też zdjęcie z profilu jego siostry, rozmowy moje z nim oraz rozmowy jej z nim (wysłał mi screeny). Mam nadzieję, że to wystarczy do rozwodu, nie będę przecież sprowadzać jej islandzkiego kochanka do polski.

Gość gość
nie wiem to prowo byla by tak glup[ia ze sama dostarczyla dowodów??

Gość Zdradzony facet
Wszystkie dowody oprócz tego zdjęcia w telefonie przesłał mi ON, a nie ona.

Gość gość
ale przyznala sie i dala do niego namiary

Gość gość
Współczuję Ci ogromnie, nie wyobrażam sobie co musisz teraz czuć. Ale tu naprawdę nie ma czego ratować, mam nadzieję, że Twoja zona nie jest na tyle perfidna, że nakręca córkę przeciwko Tobie.

Gość gość
Nie wierze ze to prawda, mysle ze marne prowo

Gość gość
Już nie można normalnie żadnego tematu założyć, bo wy wszędzie widzicie prowokacje.

Gość gość
Pytanie do autora. Co zamierzasz dalej?

Gość gość
ummmm chetnie obejrzal bym film z tego jak on ja posuwal

Gość gość
autorze dasz rade! przeszlal rowniez przez zdrade..... ja nie wybaczylam... zapamietaj ze juz nic nie bedzie takie jak bylo! pozdrawiam A.

Gość ktoś tam trochę inny
Po pierwsze zastanawia mnie to,że tak wielką wagę przywiązujemy do monogamii...może w ogóle to jest chore i mało normalne. Zdrady zdarzają się właśnie w takich newralgicznych momentach, gdy nałoży się kilka rzeczy bardzo trudnych w danym czasie, jak stres, rozłąka,tęsknota, presja w pracy, zagubienie, samotność, depresja...itd...Wydawać by się mogło,że każdy człowiek powinien sobie z tym dać radę....tylko,że to utopia. Ty zostałeś w kraju z dzieckiem, rodziną, przyjaciółmi, poczuciem ,że znasz to wszystko. Ona wyjechała i musiała rzucić się w nieznane, sprostać stresowi, wyzwaniom,samotności, rozłące....itd. Jeśli ją naprawdę kochasz zapomnisz, w jakimś sensie to 'ego" nie może znieść zdrad.Piszę to jako ktoś kto uważa,że za mało mam w życiu wolności i doświadczeń. Twoja żona przeżyła przygodę. Doświadczyła uczucia z Kimś inny,....czemu uważacie Drugą Istotę za własność.Twoja żona miała potrzebę sprawdzenia się w innym układzie. Szkoda,że nie powiedziała Ci tego wcześniej. Może w ogóle nie powinna wchodzić w związek monogamiczny...może to nie dla niej. Może najlepiej by było gdybyście porozmawiali o tym szczerze.Może Ona potrzebuje wolności i doświadczeń z innymi mężczyznami....

Gość Zdradzony facet
To chyba jasne, że się przyznała, bo znalazłem zdjęcie jej i kochanka w łóżku, to już nie było sensu kłamać. Najgorsze jest to, że nasz związek przed wyjazdem był naprawdę udany. Cudowny seks, wspólne wyjazdy, kino, restauracje, chciałem spędzić z nią całe życie. A może mnie też tak omotała jak jego, że był wpatrzony w nią jak w obraz? Nie rozumiem tylko po co to zrobiła, chyba zależy jej na niszczeniu ludzi. Teraz wzięła sobie na cel zniszczyć młodszego od niej faceta. Nienawidzę jej, zakłamana suka. Tylko tu na kafeterii mogę się wygadać, nie mam kogoś komu mogę o tym powiedzieć. Nasza rodzina zawsze wstawiała się za nią i to ja byłem winny.